Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36821 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi 38life

Valla A.yildirima nasil gomdu.Caner olayinin verdigi mutsuzluktan sonra bu durumun verdigi keyif tuhaf bir ruh halindeyim. Ama programin garip tarafi Ertem dokunsan aglayacak. Nasil korkmus.

Aynen öyle. Ben böyle birşey görmedim Aziz yıldırım şuan seyrediyorsa oturup ağlamaya başlamıştır belki. Fena gömdü. Ve eğer Rasim'in iddiası doğruysa yani Aziz yıldırım FETÖ ile işbirliğinden içeri girerse sen ozaman gör cümbüşü.

Çevrimdışı Orhan

Aynen öyle. Ben böyle birşey görmedim Aziz yıldırım şuan seyrediyorsa oturup ağlamaya başlamıştır belki. Fena gömdü. Ve eğer Rasim'in iddiası doğruysa yani Aziz yıldırım FETÖ ile işbirliğinden içeri girerse sen ozaman gör cümbüşü.
Senin maymunun 2017 de iceri girecek kelimesi efsaneydi. Dahasi pompali tufek diyerek tehtid etti yaptiklarin yanina kalmayacak diyerek Turkiyeye rezil rusva etti. Aziz cevabini verirse Rasim iki kati saldirir. Aslinda bu su acidan iyidi rasim her tepesine bindiginde o imaji kayboluyor. Rikerink gibi pasiviza edilir basin tarafindan.

Çevrimdışı mylife1903

Rasim'i dinleyen var mı Beyaz Tv'de. Şu pompalı tüfek mevzusu nedir yav?
Cok eskilerde yanlis hatirlamiyorsam 101. Yilda ay nin babasi genc karisini pompali tufekle vurmustu. Bir suru dedioodu vardi bu ilk degilmismis bilmemne. Ay ordu ile is yapiyormus ozamanlar dayisinnatobmutehadiymis gibi bir suru dedikodu kulislerde konusuluyordu hatta israille rusyaylansilah satis islerine girdigi soyleniyordu belirtiliyordu ay nin.  Daha sonra bu olay bir anda kapatildi
Fb tribunlerinden adam gibi adam pankarti acildi
Fb sampiyon yapildi
Adam gibi adam atam pankarti acan besiktas cezalandirildi
Vsvsvs
Ben boyle hatirliyorum pompayi

Çevrimiçi 38life

Cok eskilerde yanlis hatirlamiyorsam 101. Yilda ay nin babasi genc karisini pompali tufekle vurmustu. Bir suru dedioodu vardi bu ilk degilmismis bilmemne. Ay ordu ile is yapiyormus ozamanlar dayisinnatobmutehadiymis gibi bir suru dedikodu kulislerde konusuluyordu hatta israille rusyaylansilah satis islerine girdigi soyleniyordu belirtiliyordu ay nin.  Daha sonra bu olay bir anda kapatildi
Fb tribunlerinden adam gibi adam pankarti acildi
Fb sampiyon yapildi
Adam gibi adam atam pankarti acan besiktas cezalandirildi
Vsvsvs
Ben boyle hatirliyorum pompayi

Aziz Yıldırım ve Çetesinin silah kaçakçılığı yaptığı söylentisini ben de hatırlıyorum bi ara konuşuluyordu bu mevzu. Ama pompalı tüfek mevzusunu bilmiyordum. Neyse Aziz pompayı görecek yakında :)

Çevrimdışı Bishamon

fabregas bombasi? pompadir o pompali

Çok iyi bir hayal gücü var bunlarda alttaki haberde de Aboubakar'ı Napoli alıyor

Çevrimdışı mylife1903

Çok iyi bir hayal gücü var bunlarda alttaki haberde de Aboubakar'ı Napoli alıyor
ribery de gsye geri doner yakinda
robben fbye
bizden abu napoliye
taliska portoya
oguzhan arsenale
tosic intere
transfer olur, gelen olmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Çağatay

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1314544-fenerbahceden-fabregas-bombasi/7

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

"Fabregaz fb için faydalı olabilir lakin yaşının 42 olması sebebiyle 3 yıllık kontrat bence biraz riskli"

muhabbeti yapmak için kaç yıl geçmesi gerekmektedir?    (LYS-2017)
(fb yi 2 alınız)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

fener bugünde puan kaybı yaşar :)

Çevrimdışı LuceGel

Ismaelin 11 çıkmasını bekliyorum Ingiltereden geldiler rotasyon lazım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı onder23

Ismaelin 11 çıkmasını bekliyorum Ingiltereden geldiler rotasyon lazım.
İsmail 11 çıkıyor abi ama hasan ali de 11 de. Sol açık oynayacak galiba

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

İsmail 11 çıkıyor abi ama hasan ali de 11 de. Sol açık oynayacak galiba

Uyanıklık yapmışlar kaleden uzak tutuyorlar  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

ismail ve sol açık puhahah :D  :evillol:

Çevrimdışı onder23

Uyanıklık yapmışlar kaleden uzak tutuyorlar  :D
Olabilir abi o da bir bakış açısı izleyesim yoktu şimdi ismayeeeel için izlenir

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Kalyoncu

İsmayeeelll

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Hayir ya ne sol acigi, ismail sol bek oynayacak onun arkasinda da hasan ali, iyi taktik. Su futbolcumtrak ismail yuzunden tosic oturdu ya neyse, bayramlik agzimi actirtmayin. Nostaljik formayi giydim ouan kaybi bekliyorum, az sonra zehiri verecem ayiya

Çevrimdışı onder23

Ali koç : "Şartlar ne olursa olsun bir sonraki genel kurulda başkan adayıyım." Aziz buna kızıp o da başkan adayı olursa seyreleyin cümbüşü

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fernandao vardi o n'oldu, iyi gulduruyodu kafasina felan tokat atiyodu gol kacirdikca. Bunlar suursuz. Kaybetmeye alismislar gol kaciriyolar tik yok.

Çevrimdışı Bishamon

Bunlarin kac tane kanat oyuncusu var neden Ismail oynuyor haha

Etiketler: