Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36432 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı goktasoktay

Bruma'nın kırmızısını veremedi Fırat.
Herif önce sağ ayağıyla bastı, hadi o pozisyon icabı desen, sonra da sol ayağıyla çok net bastı! Bizde olsa taaa 4. Hakem koşarak gelirdi.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Şu levent nazifoğlu da bu kadar az beyinle iyi yaşamış bu zaman kadar...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl1903

Levent Nazifoğlu Vodafone Arena da yaptıklarını unutmuş, şimdi yere yattılar diyor  :money:

Levent Nazifoğlu: "Tam oyun hızlanıyor, birisi yatıyor ve 2-3 dakika geçiyor. Hakemlerin oyunun akıcılığına yardımcı olması lazım."
Karaktersizliğin vücut bulmuş hali bunlar,başka birşey demiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Levent Nazifoğlu Vodafone Arena da yaptıklarını unutmuş, şimdi yere yattılar diyor  :money:

Levent Nazifoğlu: "Tam oyun hızlanıyor, birisi yatıyor ve 2-3 dakika geçiyor. Hakemlerin oyunun akıcılığına yardımcı olması lazım."
Ne ilginc insanlar bunlar, kendine musluman. Kendin gel yat burda vodafone arenada sonra senin sahanda baskasi yere yatinca auuuvvvv, serrefsizliktir cifte standart. Aslinda bence kul hakkina da girer cifte standart ama onu yiyenler dusunecek. Pis herifler insallah kume dusersiniz, daha ininize girecez

Çevrimdışı mylife1903

Cigerci tolganin kariyerinde iki golu varmis, heuheu ulan bizim nejipin daha cok golu vardir, atiba demiyorum bak bir sezonda iki gol atiyor. Sunu gsye geldi diye milli takima aliyor obur gsli.

Neyse rikerink beye gelsin bu galibiyet, ofsayt mi gulum

Çevrimdışı mylife1903

Ne sevindim ya, moralim cok bozuktu bu skor azicik iyi geldi. Ts iyi para vermistir, ganyani kacti

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cigerci tolganin kariyerinde iki golu varmis, heuheu ulan bizim nejipin daha cok golu vardir, atiba demiyorum bak bir sezonda iki gol atiyor. Sunu gsye geldi diye milli takima aliyor obur gsli.

Neyse rikerink beye gelsin bu galibiyet, ofsayt mi gulum

Türk futbolundan temizlenmesini istiyorum o öbür gsli ve yanında 2 kişinin daha. Tahmin ediyosunuzdur çok yakın arkadaşlar hani..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Ekşi de biri "Balon Bey Diyeceksiniz" yazmış  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Türk futbolundan temizlenmesini istiyorum o öbür gsli ve yanında 2 kişinin daha. Tahmin ediyosunuzdur çok yakın arkadaşlar hani..
Hincal + Mustafa Denizli mi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ekşi de biri "Balon Bey Diyeceksiniz" yazmış  :evillol: :evillol:
:kop: :kop:

Bu Alt yapi hocasi Bizim Napoli Galibiyetimize Bok atiyordu kendisi Gelen gidenden fark yiyen Ts ye yenildi kendi sahasinda :lol: :lol:

Çevrimiçi 38life

Şimdi Milan - Juventus maçını seyredelim zevkle :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hincal + Mustafa Denizli mi ?

Naptın abi o kadar uzaklaşma :D

Aziz Yıldırım Demirören.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

Rehavete kapılıp ciddiyeti bozmazsak ilkyarıyı 7,8 puan önde kapatabiliriz. Fenerbahçe de çakacak bu monşerlere.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig TV pierosuna göre Trabzonspor'un golü, 7 cm farkla ofsayt değil.

Al işte ağla gs ağla  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Şimdi Milan - Juventus maçını seyredelim zevkle :)
Sosa 18 e girebilmis mi :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

O yorumu yaparken aynısı düşünmüştüm. Galatasaray o maçta ilk yarı başladı. Hele Muslera her topu oyuna çok geç soktu ama hakemde tık yok. Sonra çıkıp ağlıyorlar yuh ya hu 95 dakikalık maç 97 dakika oldu.

Bu arada Trabzon spor çok kötü bir takım. Cidden taraftarlarına Allah sabır versin. Bu kadar güçsüz ayağında top tutamayan bir takım olabilir mi? 

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Lig TV pierosuna göre Trabzonspor'un golü, 7 cm farkla ofsayt değil.

Al işte ağla gs ağla  :kop:
Mac esnasinda ben yazmistim Gol temiz , Ndoye ile savunmaci ayni hizada diye :tabe: 

İste burada :busted_cop:

Bazilari beni futboldan anlamamakla itham etsede futboldan cok iyi anlarim , Gol oldugu an dedim Gol temiz diye buda kaniti :busted_cop: @MUSTAFA_

Naptın abi o kadar uzaklaşma :D

Aziz Yıldırım Demirören.
Tez zamanda ins :ok:

Maç başında Trabzon kümeye diye bağıran Galatasaraylılar...
Allah çok büyük...

Trabzonsporlu bir kardeşimizin otoparkta ağladığı resmi paylaşıp ayağa kalk Trabzon demiştik. Bugün Trabzonlular için güzel bir akşam.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Maç başında Trabzon kümeye diye bağıran Galatasaraylılar...
Allah çok büyük...

Trabzonsporlu bir kardeşimizin otoparkta ağladığı resmi paylaşıp ayağa kalk Trabzon demiştik. Bugün Trabzonlular için güzel bir akşam.
Ne trabzonluyum ne lazim ne de karadenizde bulundum ama trabzonsporu severim, sayarim ve buyuk camia olarak kabul ederim, artizlik yapmam.
Hep derdim, futbolcu olsaydim besiktasta oynayamiyorsam trabzonsporda oynamak isterdim, diye
Cok haklari yendi o camianin bizimle aynidirlar o konuda. Insallah toparlanirlar.
Iyi tokatladilar bugun gsyi

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı OrhanAker

Oha iptal edilen gole bak
Bizim napoliye attığımızın benzeri.Milanlılar iyi ağladı ama :D

Etiketler: