Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36655 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Basaksehir saplamks iki tane karabuke, durduramiyoruz efenim. Bunlar bizim macta da iyice yere yatarlar simdi. Basimiza is acacak basaksehir.

Çevrimdışı cisse557

Basaksehir saplamks iki tane karabuke, durduramiyoruz efenim. Bunlar bizim macta da iyice yere yatarlar simdi. Basimiza is acacak basaksehir.
Bize değil de Gs'ye açabilir. 2. lik için Gs' yi zorlayacaktir.

Çevrimdışı mylife1903

Bize değil de Gs'ye açabilir. 2. lik için Gs' yi zorlayacaktir.
Gsde semsiye acildi dun gece artik o takim dikis tutmaz. Devreye kadar 7-8 puan fark atariz. Pektemekin biraz ilk11 oynamasi lazim arkadan osmanli geliyor iyi lig yapacak bu sezon

Çevrimdışı cisse557

Gsde semsiye acildi dun gece artik o takim dikis tutmaz. Devreye kadar 7-8 puan fark atariz. Pektemekin biraz ilk11 oynamasi lazim arkadan osmanli geliyor iyi lig yapacak bu sezon
Katılıyorum. Ben bunların bu kadar kırılgan olduğunu bilmiyordum. Tamam biz de eleştiriyoruz da bunlarda 1 maçta havluyu atanlar var. Önümüzdeki haftalarda altın vuruşu bekliyorum.

Çevrimdışı Bishamon

Ligin en iyi orta sahası dedikleri adamın birkaç hafta içinde pili tükendi sallamaya başladılar şimdiden

Çevrimdışı mylife1903

Ligin en iyi orta sahası dedikleri adamın birkaç hafta içinde pili tükendi sallamaya başladılar şimdiden
Bundesliga antremani ile fark yaratma olayi bizim ligimizde 3 ay o da en fazla. Ernstin performansini hatirlayin devre arasi gelip fark koymustu.
Interden gelen karijma ilk 2 ay 4 kisilik oynuyordu sonra azala azala tekme yiye yiye bitti.
Caner bile olk geldigindeki gibi yardiramiyor. Ha bunlar bizim takimdakiler, gs bizim kadar agir antreman bile yapmiyordur, herifler 60da kontak kapatiyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu başakşehir ne zaman puan kaybedicek yav :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu başakşehir ne zaman puan kaybedicek yav :D
Şu an şampiyonluk için en ciddi rakibimiz Yakında totemlere başlarız maçlarını izleyip

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Şu an şampiyonluk için en ciddi rakibimiz Yakında totemlere başlarız maçlarını izleyip

totem'e gerek yok bunların bizimle maçı ne zaman :D

Çevrimdışı Yasin02

Fener maçından önce
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi 38life

Karabük evinde nasıl kaybediyor Başakşehire ya? Hiç ihtimal vermiyordum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle deme bak fbliler başakşehiri şampiyon ilan etmişler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Böyle deme bak fbliler başakşehiri şampiyon ilan etmişler

boşver şu ezikleri gs,fb olacağına başakşehir olsun der onlar iyice acizleştiler :D

Karabük evinde nasıl kaybediyor Başakşehire ya? Hiç ihtimal vermiyordum.

bende ihtimal vermiyordum.

Çevrimdışı Bishamon

50 milyonluk stoperin yaptigi hataya bakın haha

Çevrimdışı OrhanAker

Başakşehir 2.12 olan gol ortalamasını sürdürebilirse ki öyle görünüyor sene sonuna kadar yarışın içinde kalır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağatay

chelsea daha 30.sn de çaktı manuya  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

De gea nın içine tolga kaçmış :D

Çevrimdışı Anıl1903

Osmanlıspor,Kasımpaşa'ya 2-1 yenilmiş ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu böylelikle.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Simdi sırada bu konu var fbde puan kaybetsin bu hafta totem vakti  :claps:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 3 haftadır gol yemiyoruz. Son 5 haftada 4 kez kalemizi gole kapattık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MANSIZ

Göztepe Eskişehirspor maçında Alpay Özalan takımını sahadan çekti

Çevrimiçi 38life

Rasim'i dinleyen var mı Beyaz Tv'de. Şu pompalı tüfek mevzusu nedir yav?

Çevrimdışı Orhan

Rasim'i dinleyen var mı Beyaz Tv'de. Şu pompalı tüfek mevzusu nedir yav?
Valla A.yildirima nasil gomdu.Caner olayinin verdigi mutsuzluktan sonra bu durumun verdigi keyif tuhaf bir ruh halindeyim. Ama programin garip tarafi Ertem dokunsan aglayacak. Nasil korkmus.

Etiketler: