Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36422 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Çağatay

"Galatasaray Trabzonspor maçını izlemedim ama birinci gol kesinlikle ofsayt." --Riekering
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Luccâ

Ts nin sağ beki zeki ye ismini koyan adamın öngörüsü sıfırın altındaymış resmen..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Mavi Tuna

Trabzon defansif olarak iyi orta ve hücüm hattında yok. Ayağında top tutamıyor takım. Son 10 dakika iyi direndi ama bu şekilde giderse Galatasaray gol atar.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Rezillik yeminlen. Herifler hakemle yukleniyorlar tilsimi qirmah icin. Yoh boyle bisi. Ayrica licktvnin algisi da igrenc. Podolski efendi kendini yere atiyor 189 ayri acidan 2845 kere gosteriyorlar
Terbiyesiz herifler. Sonra iki sn kufur edince tribun kapatiyorlar.

Çevrimdışı cisse557

Trabzonspor ilk yarı bekledigimden iyi çıktı. Hücumda biraz üretken olabilseler 2 yi bulabilirlerdi.

Çevrimiçi 38life

Ts 1-0 önde sevineyim diyorum ama Gs'nin balını bildiğim için sevinemiyorum. bitiş düdüğünü bekleyeceğim.

Çevrimdışı mylife1903

Ts nin sağ beki zeki ye ismini koyan adamın öngörüsü sıfırın altındaymış resmen..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zeki "the pisikopat" yavru from kayseri degil mi?
Bizim gecen seneki macta her tarafi ayri oynuyordu bu mac bakiyorumda yavru yavru mulayim mulayim yavas yavas, ne o zeki gsli falan misin?

Çevrimdışı mylife1903

Ts 1-0 önde sevineyim diyorum ama Gs'nin balını bildiğim için sevinemiyorum. bitiş düdüğünü bekleyeceğim.
Daha bacakarasi yiyecek muzlera

Çevrimdışı MANSIZ

Bu çizgiyi çeken arkadaş kör olmuş :biggrinking:

Çevrimdışı Karabay

Ts ikiyi atmazsa sıkıntı. Bir şekilde kendini dakka 70'lere atması şart.

Çevrimdışı OrhanAker

Ulan bende astigmat flu gören gözlerle bundan iyi çizerim :D

Çevrimdışı MANSIZ

Çevrimdışı Mavi Tuna

Onu çekende göz olduğundan da şüphe ettim. O nasıl bir çizgidir arkadaş. Göz var izan var.

Erman ofsayt değil. Topun açısı sizi yanıltmasın dedi. Bir kaç defa izlemiş.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı MANSIZ

Ulan bende astigmat flu gören gözlerle bundan iyi çizerim :D

Metin Şentürk bile bundan daha iyi çizer  :biggrinking:

Çevrimdışı MANSIZ

Çevrimdışı goktasoktay

Rezillik yeminlen. Herifler hakemle yukleniyorlar tilsimi qirmah icin. Yoh boyle bisi. Ayrica licktvnin algisi da igrenc. Podolski efendi kendini yere atiyor 189 ayri acidan 2845 kere gosteriyorlar
Terbiyesiz herifler. Sonra iki sn kufur edince tribun kapatiyorlar.
Abi bu herifler böyle maalesef. Ben de seyrederken deli oluyorum. Bu sene fb yok, gs ye artık bu işler. Keşke temiz bir ligde oynasak da rahat rahat maç seyretsek. Amaaaa bu sene şampiyon olursak hepsini üst üste koyacaz. Artık bizi durduramayacaklarını kabullenecekler. O yüzden bu sene şampiyonluk geçen yıldan çok daha önemli...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı cisse557

Bunlar bi de bize tinerci falan diyor de mi 

Çevrimdışı OrhanAker

Bu da başka bir açıdan  :biggrinking:

Hah bu iyi işte tutar bunu kullansınlar :D

Çevrimiçi 38life

Trabzon berbat oynuyor. Çok kötüler.

Çevrimiçi 38life

Trabzon 5 saniyeden fazla top tutamıyor ayağında. Her 3 pastan birini gs'li oyunculara veriyorlar. Bukadar beceriksiz topçuları biraraya toplamak büyük maharet.

Çevrimdışı Ulaş Özer

Töre, forvet arkasına ve stopere takviye ile bu takım yine şampiyon olur.Yalnız tosic başkan böyle oynamaya devam ederse formayı ondan kimse alamaz  :D  :lol:Tabi taliscada açılabilir sonuçta büyük yetenek

Çevrimiçi 38life

Trabzonda 2.ci zorunlu değişiklik.

Etiketler: