Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35742 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Berat

İyi ki Cesar Prates dedim yalnız  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necip de sakatlar düzeldikten sonra oynamayacak o yüzden onu sil :D

Quaresma'yı da eleştiren kadar beğenen de çok o yüzden onu da değerlendirmeye almıyorum :evillol:
:bandit: :bandit:

Ben tek basima hepinize yeterim zaten :bandit: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cesar PRATES degilmiydi o sutu ceken :alala:

Okadar kötü bir vurustuki Top Taca gidiyordu , Hakan şükürün kafasina Carpip Kaleye yönelmiş ve Gol olmustu :kop: :kop:

hakan da maçtan sonra biz bunu hep antrenmanlarda çalışıyoduk demişti  :kop: :kop:

Ahanda burada , Yakin cekimi de var dikkatle izleyin , Az oncede yazdigim gibi Okadar kotu bir vurustuki Top TACA giderken Hakan şükürün kafasina carpip kaleye yoneliyor ve Gol oluyor :kop: :kop:

Çevrimdışı Berat

Ahanda burada , Yakin cekimi de var dikkatle izleyin , Az oncede yazdigim gibi Okadar kotu bir vurustuki Top TACA giderken Hakan şükürün kafasina carpip kaleye yoneliyor ve Gol oluyor :kop: :kop:

Gs'nin şans dolu tarihinin kısa özeti. Kura videolarını da koymak lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Dünyanın en iğrenç stadı" anketi yapılsa Wolfsburg'un stadını seçerdim.

Artı dünyanın en kötü şehri :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Ne ölü yapragi abi top taca gidiyordu :kop: :kop:
Yaa yok siz gencsizin hatirlamazsiniz.

Simdi bu olu yaprak vurusunu dillendiren turkiyede hakan sukurdur. Ronaldonun vurdugu toplar falan deeel

Hakan boyle havada yan yan asili kalirdi, haginin ortasi bunun kafasina carpardi, omkafa boyle dindondindon sallanirdi top da yerde sekip kaleye girerdi hakan bu vurusu olunyaprak vurusu olarak adlandirmisti, cok gulmustuk twbi.

Sonbaharda olu yaprak kuruyarak agactan duser boyle havada suzulur suzulu yanyan yere duser ya o hesap
Fetocu hakan sukur mantigi iste.

Bu pozisyonda da dikketle izlerseniz, taca giden top hakanin kafasinda patliyor, hakanin kafa dindondindon sallaniyor, o esnada hakanin vucudunun sekline bakin, sanki yaninda canli bomba patlamis gibi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

:evillol: :evillol:

Sucu bize atmasinlar yahu
Fbliler istiyor

Sike yapti, maske takmadilar mi
Istifa etti, sokaklara dokulmediler mi

Butun millet stokholm sendromu yasiyoruz, normal sonuc

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı cursedofdragon

:evillol: :evillol:

:D

Aziz yıldırım bizim canımız kanımızdır kesinlikle görevinin başında kalmalı :D

"Bütün fenerlileri meydanlara davet ediyorum" Aziz yıldırım sahipsiz değildir :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

:D

Aziz yıldırım bizim canımız kanımızdır kesinlikle görevinin başında kalmalı :D

"Bütün fenerlileri meydanlara davet ediyorum" Aziz yıldırım sahipsiz değildir :D  :evillol:
Gitsin yahu besiktasli birini getirsinler artik. 18 yildir bu gs ajanini izliyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Yazmayayikmdiyorum su cocugu da bak fbde yabanci hoca geliyor, tak diye oynatmiyor izmaeli. Tarafsiz gozle bakinca, ustelik antremanlarda falan da gorunce adam soka giriyordur, bununla besiktas nasil sampiyon olmus, diye

Yaa yok siz gencsizin hatirlamazsiniz.

Simdi bu olu yaprak vurusunu dillendiren turkiyede hakan sukurdur. Ronaldonun vurdugu toplar falan deeel

Hakan boyle havada yan yan asili kalirdi, haginin ortasi bunun kafasina carpardi, omkafa boyle dindondindon sallanirdi top da yerde sekip kaleye girerdi hakan bu vurusu olunyaprak vurusu olarak adlandirmisti, cok gulmustuk twbi.

Sonbaharda olu yaprak kuruyarak agactan duser boyle havada suzulur suzulu yanyan yere duser ya o hesap
Fetocu hakan sukur mantigi iste.

Bu pozisyonda da dikketle izlerseniz, taca giden top hakanin kafasinda patliyor, hakanin kafa dindondindon sallaniyor, o esnada hakanin vucudunun sekline bakin, sanki yaninda canli bomba patlamis gibi
Ölü yaprak vuruşunu Bale de cok guzel yapiyor abi

Yazmayayikmdiyorum su cocugu da bak fbde yabanci hoca geliyor, tak diye oynatmiyor izmaeli. Tarafsiz gozle bakinca, ustelik antremanlarda falan da gorunce adam soka giriyordur, bununla besiktas nasil sampiyon olmus, diye
Bos ver abi salla gitsin , DICKI tuttular onlar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Wolfsburg'un ruhuna fatiha.
Onlarda beter olsun. Vizyonunu 2. LİG düşüp tekrar 1. Yükselerek sonlandıra bilir VizyonMen... Oysa ne çok beklemiştik O'nu...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Dicki tutsunlar ellerinde, hic birakmasinlar zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Ezeli rakibimizin taraftarı da olsa kesinlikle maç sonu açıklamalarına katılıyorum  :D

https://twitter.com/ibrakadabra1907/status/787671954660659201
Bunları basketboldanda soğutmak lazım az kaldı bu senede avrupada istedikleri kupayı getiremeyince aziz basketdede küçülmeye gidecek.  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

puan farkı 8 olunca paniklemişler midir acaba?  :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

"Kendim giderim; hiç sorun yok"
Advocaat'tan ayrılık açıklaması...

Çevrimdışı Çağatay

puan farkı 8 olunca paniklemişler midir acaba?  :D :D

Psikolojik üstünlüğü su anda 3 klüp birden aynı anda yaşıyor. :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Kendim giderim; hiç sorun yok"
Advocaat'tan ayrılık açıklaması...
Gidemez gitmemeli daha dick'i tam tutmadılar :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dicki tutsunlar ellerinde, hic birakmasinlar zaten
Abi ben bunlardan gs kadar nefret etmiyorum keşke bunlarla çekişsek gs çok adi ve ballı bir rakip

Etiketler: