Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35767 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Bishamon

Adamlar resmen futbolu iki kati hizda oynadilar ilk yarim saat

Çevrimdışı OrhanAker

Anfield'ın çekim açısını değiştirmişler sanırım. Mükemmel olmuş :super:
Eski görüntüyü daha çok beğeniyordum ben boğucu duruyordu :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eski görüntüyü daha çok beğeniyordum ben boğucu duruyordu :D

Eskisi bizim İnönü gibiydi :D

Kameranın olduğu kanattan akın olduğunda adam uçuyo gibi olurdu :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Eskisi bizim İnönü gibiydi :D

Kameranın olduğu kanattan akın olduğunda adam uçuyo gibi olurdu :D

:D güzel ama bu açıyı seviyorum ben.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın realden 9 0 10 0
Gibi  bir galibiyet bekliyorum :)

Çevrimdışı worns

Haftaya Ts'de Karabük'te puan alabilir. Karabük zaten iyi takım, Ts çok gol kaçırıyor. Ersun'un Gs maçına takımı ekstra motivasyonla hazırlayacağını düşünüyorum. Gs'nin son maçtaki hallerini de hesaba katınca haftaya liderliği puan farkıyla almamız sürpriz olmaz. Başakşehir-Fb-Bursa rallisine biraz puan farkıyla çıkmak kafamızı rahatlatır, bu sıralar puan bırakmazsak tatmin edici olmayan düzeyimize karşın lig beklemediğimiz kadar kolay bir hal alacak.

Çevrimdışı mylife1903

Ya arkadaslar ligde ozellikle bizim ligde bazi haftalar vardir zirvedeki takimlar beraber puan kaybeder. 2-3 haftayi bay geceriz. Telasa gerek yok. Puan farkini acalim gelene 5 gidene 8 ben de isterim ama cok cok zor. Futbol kis sporudur benim icin ve onumuz kis. 
Puan kayiplari olacaktir muhim olan iyi oyunumuzu gelistirip sampiyonayi en yuksek puan ve averajla bitirmektir, der bilge bir cingene adamcagiz.

Bu sene bizim puan kayiplarimiz rakipleri sampiyona icinde tutacaktir bu ligde ne olacak biz belirleyecegiz, ben senil hocaya guveniyorum az hata yapan ve tutarli olmaya calisan birisi, dagildigi zamanlar oluyor ama toparliyor kendini. Biraz daha sakin olmasi lazim mesela deplasmanda ondeyken kontra yiyoruz ve bu beni benden aliyor, azicik oyunlari oldurmeyi ogretmesi lazim takima.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi bu sene en önemli maçlar Osmanlı, Başakşehir ve Fener maçları gs bizden daha fazla puan kaybedecektir muzlera işiyle ilgileniyorum eğer basur falan bir şey olsa 2 3 maç kaçırsa yeter zaten, bu forvetlerde çok becerisiz temiz vuruş yapamıyorlar Muzlera yoksa Şampiyonlar liginde kedi gibi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi bu sene en önemli maçlar Osmanlı, Başakşehir ve Fener maçları gs bizden daha fazla puan kaybedecektir muzlera işiyle ilgileniyorum eğer basur falan bir şey olsa 2 3 maç kaçırsa yeter zaten, bu forvetlerde çok becerisiz temiz vuruş yapamıyorlar Muzlera yoksa Şampiyonlar liginde kedi gibi  :evillol: :evillol:
Yahu panter de bir kedi hayvanidir. Essek hayvani olmali muzlera ki nisanda sampanyayi patlatalim.
Ayrica basaksehirin ikinci yari isi zor, diger turk hocalar hirs yapacaktir onlarin macinda abdullah avci basarili ya onu asagi cekmek lazim, mentalitemiz boyle

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu panter de bir kedi hayvanidir. Essek hayvani olmali muzlera ki nisanda sampanyayi patlatalim.
Ayrica basaksehirin ikinci yari isi zor, diger turk hocalar hirs yapacaktir onlarin macinda abdullah avci basarili ya onu asagi cekmek lazim, mentalitemiz boyle
patlatırız abi 23 nisanda şampanyaları o tarihte 3.yıldızı takarız  :) bugün real 9 10 tane atacak bence hissediyorum  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Superlig ozetlerine baktim. Arkadaslar 3. Istanbul nedir, biri anlatabilir mi?
Ibbnin sirtinda reklami var stadi da 3. Istanbul ft stadi diye adlandirmislar. Benim bilmedigim bir istanbul mu var. bu ucuncuyse ikinci nedir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Superlig ozetlerine baktim. Arkadaslar 3. Istanbul nedir, biri anlatabilir mi?
Ibbnin sirtinda reklami var stadi da 3. Istanbul ft stadi diye adlandirmislar. Benim bilmedigim bir istanbul mu var. bu ucuncuyse ikinci nedir.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı cursedofdragon

yav bu maçlar saat kaçta hangi kanalda hiçbirşey yazılmıyor ?

Osmanlı,konya,fb nin maçları saat kaçta hangi kanalda ?

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

Konyaspor Tivibu
Osmanlıspor TRT1
Fb Tivibu2

o zaman osmanlı ve fener maçlarını izlicez :D

Konya zaten birşey yaptığı yok :D

Çevrimdışı mylife1903

Derbiye firat aydinusu vermisler.

Bu firat aydinusun bir hareketi var uyuz mu uyuz oluyorum. Boyle altina sicacakmis gibi bir poz aliyor sonra elleriyle top isareti yapiyor ama cok boyuk bir top isareti, manasi hareket topa. Ulan iki elinle top sekli yap gec, neden kaykiliyon oyle sican adam pozlarinda anlamiyorumki

Çevrimiçi Mehmet57

Su Alfred Ndiaye seneler once Bursa'da oynarken begenmeyenler vardi. Yanilmiyorsam Villarreal 14mil odedi Betis'e.

Çevrimdışı Anıl1903

Osmanlıspor öne geçti.Durum 1-0 oldu.

Çevrimdışı Anıl1903

Osmanlıspor  2 oldu.Villarreal santradan sonra topu kaptırdı 1 dakikada 2 gol yedi.
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 20:28:18 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Berat

Etiketler: