Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35171 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Veriyorlar ama bizim maçta baktın mı bi topla oynamaya % 33 kayseri % 67 biz bir etkinliği yok 30 45 arası gençler daha iyiydi. Ayrıca Quaresmayı canlı izledim gereksiz top kayıpları vardı. Necip'e laf etmişsin gayet iyiydi Necip. Cenk tosuna kıl olmaya başladım rahatsız ediyor adam beni abi Uyarılması lazım forvetimiz yok maalesef 

Yok necip bence iyi oynadi ama gereksiz top kayiplari oldu tehlikeli bolgede. Cenk tosun yoklari oynadi, ne oldu bu cocuga? Milli takima giden dikis tutmuyor bakiniz tore

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olur mu gs barça barça :D
Yeni malatyaspor > Galatasaray haklı çıktım gs kötü gerçektn

Çevrimdışı Eray_Steiermark

olur mu gs barça barça :D

Gs'ye sen ve mention attığın kankandan başka barça diyen yok dostum :) Kendi kendinize güzel eğleniyorsunuz ama :) Bu arada cincon ilk yarım saat dışında çok kötü oynadı umutlarım yeşerdi :) Bizim kötü halimizden daha kötüler. Muslera'ya dua etsinler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

futbol ilginç bir oyun. Oyunun "bug" larını yakalamanız bir çok sorunu çözüyor. Gese o kadar Zayıf fizik Gücüne rağmen maçı aldı. Gençler çok net pozisyonlar harcadı ve maç bitti. Gesenin bu ligde şampiyon olması mümkün değil, resmen sahada yürüyorlar. Bakalım zaman ne gösterecek.
Abi diyorum ben ama pek katılan olmamıştı karabük maçı son dk , Antalya maçı 2 0 olmuştu hakem bariz golü vermedi, bugünde şansa kazandılar...

Çevrimiçi 38life

GS bırakın 3 puanı 1 puanı bile hak etmedi.  böyle böyle topluyorlar puanları işte...

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'ye sen ve mention attığın kankandan başka barça diyen yok dostum :) Kendi kendinize güzel eğleniyorsunuz ama :) Bu arada cincon ilk yarım saat dışında çok kötü oynadı umutlarım yeşerdi :) Bizim kötü halimizden daha kötüler. Muslera'ya dua etsinler.

işte aramızda ki fark sen 30 dk lık oyunla bizden iyi görüyorsun.Ben sezon başından beri hiçbirşey oynamadıklarını görüyorum :)

Bizden iyi oynuyorlar diyordun bide 2.ci yarı ben gs'li oyuncuları göremedim gençlerbirliği  muslera arasında geçti maç :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok bence iyilerdi özellikle bize baktıktan sonra bayağı bayağı iyilerdi. olanı söylüyoruz biz eğleniyoruz belliki sen eğlenmiyorsun rıdvan ve Güntekin'e göre 2 pozisyonu varmış birçok pozisyon kaçırdı diyorsun renkli potansiyeli var sende,mübalağa yaptığımızı anladıysan tebrik ederim seni...

Çevrimdışı mylife1903

CUcumde super mac yonetti bir formasi eksikti onu da kartlarini kalbinij ustunde yanyana tasiyarak telafimediyor herhalde. Ayiptir yahu son saniyede bir faulu vermedi, lisansini yirtardim caaaryyyttt. diye

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ligin zirvesindeki iki takım futbol dersi verdiler. Atanla tutanın önemini çok iyi öğrettiler. Tutanın önemini Muslera, atanın önemini de Aboubakar gösterdi...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

CUcumde super mac yonetti bir formasi eksikti onu da kartlarini kalbinij ustunde yanyana tasiyarak telafimediyor herhalde. Ayiptir yahu son saniyede bir faulu vermedi, lisansini yirtardim caaaryyyttt. diye

ayıp ettin abi forması hazır her zaman :)

Çevrimdışı goktasoktay

Gs rezalet, yarım saat oynadı, sonrasında fos. Bu hakemler de itelemese yarıştan kopacaklar ama yok. TV karşısında fıttırdım ben. Bu kadar eyyam olmaz. Baltanın çift ayakla Aydın'a daldığı pozisyon net kırmızı değil miydi sizce de? Fauller zaten gençlere çalınmadı. Hele maçın sonumda cavanda dışarı çıkan topu içeriye attı ya, nasıl kart görmez??? Bizden biri yapsa %100 kart görürdü. Maçın sonunu hakemle birlikte getirdiler. Musleraya artık diyecek lafım  yok. Maç öncesi cırcır olur inş.

Ligin zirvesindeki iki takım futbol dersi verdiler. Atanla tutanın önemini çok iyi öğrettiler. Tutanın önemini Muslera, atanın önemini de Aboubakar gösterdi...

onların atanı nerdeydi :)

Şu göklere çıkardıkları :)

Taptıkları Eren nerdeydi bugün :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Her zamanki gibi abi inceden inceden doğradı....

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada gsnin formasında neden ayyıldız var? Sadece son şampiyonda olmuyor muydu?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yok bence iyilerdi özellikle bize baktıktan sonra bayağı bayağı iyilerdi. olanı söylüyoruz biz eğleniyoruz belliki sen eğlenmiyorsun rıdvan ve Güntekin'e göre 2 pozisyonu varmış birçok pozisyon kaçırdı diyorsun renkli potansiyeli var sende,mübalağa yaptığımızı anladıysan tebrik ederim seni...

Yoo ben de en az sizin kadar eğleniyorum keşke yenilselerdi de daha çok barça goygoyu yapsaydınız hatta :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akşam akşam sinirlendim yahu adam bizi gömüyor, gs'yi övüyor tamam ben gs'den nefret ediyorum ama kötüler 60 dk izledim maçı gençler oyun ve pozisyon olarak bariz öndeydi....

Çevrimiçi 38life

Bu arada gsnin formasında neden ayyıldız var? Sadece son şampiyonda olmuyor muydu?

Türkiye kupasını kazanan takımda oluyor.

Çevrimdışı atalay

Rakip final aksiyonlarında yetersiz olunca oyunun içinde kalıyorsunuz. Galatasaray'ın oyun kalitesi bilhassa deplasman maçlarında zor kazandırır. Fakat tıpkı geçen sezon olduğu gibi ligin bu dönemlerinde bir şekilde kazanıyorlar.   
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 22:16:30 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yoo ben de en az sizin kadar eğleniyorum keşke yenilselerdi de daha çok barça goygoyu yapsaydınız hatta :)
Yaş olarak büyüksün benden kusura bakma biraz abartınca bende haddimi aştım amaa sende çok  övdün gs'yi

fransız bayrağı lazım onlar aslında :D

Türkiye kupasını alan'da da yıldız oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Kupa sampiyonu da takiyor.
Bizim takmamamiz lazimdi ayni 101. Yildaki gibi, ay yildiz bizim armamizda var ama vizyon iste

Çevrimdışı ilhan mansız

Abi diyorum ben ama pek katılan olmamıştı karabük maçı son dk , Antalya maçı 2 0 olmuştu hakem bariz golü vermedi, bugünde şansa kazandılar...

gesenin tempolu oyun kapasitesi maksimum yarım saat, geçen seneden tek farkı bruma, o da zaten gerekli gücün çok uzağında, bu takımla aynı puanda olmamız gerçekten çok tuhaf, Gençlerbirliği taktiksel ve fizik güç anlamında daha iyi bir takım. bu geseyi gerçekten çok iyi takım sanan falan var mı bilmiyorum ama çok net görünen şey, bu takımın son derece zayıf bir fizik güce sahip olduğudur, bunu futboldan biraz anlayan herkes görür. 

Çevrimdışı BJKTÜRK23

onların atanı nerdeydi :)

Şu göklere çıkardıkları :)

Taptıkları Eren nerdeydi bugün :)

Bu sene hiç hoşuma gitmiyor. geçen sene kalecilere bakıyordum moralim bozuluyordu kıyaslarken ama Hücum hattına bakınca 5/4 biz öndeydik bu sene kaleler aynı da hücum hattı da geride sinirim bozuluyor.

Hep bugünkü gibi etkisiz olsun. Muslera yı da artık devre arası dünya devlerinden biri alır inş.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Gs puan kaybeder demiştim ama bir şekilde kazandılar.

Sezon sonuna kadar Gs ile yarışırız artık bu belli oldu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Birkaç saat önce yazdığım gibi rakip final aksiyonlarında yetersiz olunca oyunun içinde kalıyorsunuz. Muslera'nın performansında ligdeki 17 takımın da etkisi büyük. Galatasaray'ın oyun kalitesi bilhassa deplasman maçlarında zor kazandırır. Fakat tıpkı geçen sezon olduğu gibi ligin bu dönemlerinde bir şekilde kazanıyorlar.
gesenin fizik gücü sence nasıl?

Etiketler: