Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34933 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Serdar Gürler de yıllardır bir zıplayış yapacak diye bekleniliyor. Fm'de iyi gelişirdi anca.
Hız dışında bir şeyi yok berat

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir sürü de kaçırdılar. Gençler hiç iyi değil şu ana kadar.
İlk yarım saati kaçırdım şuan gs bir şey oynamıyor

Çevrimdışı atalay

İrfan Can'ı bu orta saha kurgusunda tercih etmemek enteresan. Devrede oyuna girmeli. GB'nin oyun ve fizik kalitesi düşmüş.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 20:48:40 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Serdar Gürler de yıllardır bir zıplayış yapacak diye bekleniliyor. Fm'de iyi gelişirdi anca.
Futbolcu degil

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk yarım saati kaçırdım şuan gs bir şey oynamıyor

maçın başında da birşey oynamadı kanki hatta uyuyup kalmışım :D

Çevrimdışı mylife1903

Aynen gs barcelona gibi süper son antalya maçında şansa kazandılar

Topu vermemeye calisiyorlar en azindan. Adamlar deplasmanda onde ve topu vermeyip genclerbirligini kosturuyorlar. Gol yemezlerse 1-0 alirlar ya da sonlara dogru kontradan bir dana daha

Çevrimdışı ilhan mansız

Inşallah gençler ilk 10 dk da bocalamanın bedelini ağır ödemez. Fizik güç olarak çok diri bir takım. Gese yi sindirdiler. 2. Yarı maçın Dönme ihtimali var yeter ki Saçma sapan gol yemesinler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

maçın başında da birşey oynamadı kanki hatta uyuyup kalmışım :D

Derin uyumuşsun dostum. Neyse özette sayarsın ilk yarım saatteki pozisyon sayısını :)

Çevrimiçi 38life

Derin uyumuşsun dostum. Neyse özette sayarsın ilk yarım saatteki pozisyon sayısını :)

ben ne sayıcam gs'nin pozisyonlarını siz sayın devam edin :)

Barça gibi oynuyor sonuçta gs :)

5 puanı hakemler sayesinde almış barça :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ben ne sayıcam gs'nin pozisyonlarını siz sayın devam edin :)

Barça gibi oynuyor sonuçta gs :)

5 puanı hakemler sayesinde almış barça :)

Gs'nin bir şey oynamadığını rüyanda gördün sanırım. Ben maçı seyrettim ilk yarım saat ezdiler Gençler'i. Bir sürü de kaçırdılar. Taraftar olmak subjektif yorumda ısrar etmek değildir.

Kontra atak. Şans golü.

bizim karşımızda da böyle takım olsa bizde atarız gs'yi kayseri maçında gördük :)

Gs'nin bir şey oynamadığını rüyanda gördün sanırım. Ben maçı seyrettim ilk yarım saat ezdiler Gençler'i. Bir sürü de kaçırdılar. Taraftar olmak subjektif yorumda ısrar etmek değildir.

OFf be ezip geçtiler mi ? Bak sen :)

Gençlerbirliği - 6s

Kayserispor - Beşiktaş

Ç.rizespor - Beşiktaş

Tarafsız olucam derken Beşiktaş'ı yerin dibine sokup çıkarmadan önce bi bak bakalım o zaman istatistiklere ezme nasıl oluyor ?
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 21:11:01 cursedofdragon ]

Çevrimiçi 38life

bizim karşımızda da böyle takım olsa bizde atarız gs'yi kayseri maçında gördük :)

Okadar da hafife almamak lazım. Gs geçen sene fb'nin zorladığından daha fazla zorlayacaktır bizi. Göründüğü kadarıyla...

Çevrimiçi 38life

Ulan ya! Böyle mi kullanılır bu fırsat!

Okadar da hafife almamak lazım. Gs geçen sene fb'nin zorladığından daha fazla zorlayacaktır bizi. Göründüğü kadarıyla...

tabi ezim ezim eziyor gs baksana stancu %100 gol pozisyonu kaçırdı müthüş oynuyor gs :D

Çevrimiçi 38life

Atletico Madrid maçında noluyor yav öyle?

Çevrimiçi 38life

tabi ezim ezim eziyor gs baksana stancu %100 gol pozisyonu kaçırdı müthüş oynuyor gs :D

Ben ne gs eziyor dedim, ne de müthiş oynuyor dedim.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi 38life

30 santim daha geride olsa gençlerli futbolcu şimdi 1-1 olmuştu. Ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topu vermemeye calisiyorlar en azindan. Adamlar deplasmanda onde ve topu vermeyip genclerbirligini kosturuyorlar. Gol yemezlerse 1-0 alirlar ya da sonlara dogru kontradan bir dana daha
Veriyorlar ama bizim maçta baktın mı bi topla oynamaya % 33 kayseri % 67 biz bir etkinliği yok 30 45 arası gençler daha iyiydi. Ayrıca Quaresmayı canlı izledim gereksiz top kayıpları vardı. Necip'e laf etmişsin gayet iyiydi Necip. Cenk tosuna kıl olmaya başladım rahatsız ediyor adam beni abi Uyarılması lazım forvetimiz yok maalesef 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs mükemmel tek kelimeyle barcelona ayarında şuan özellikle yasinin neymardan hiçbir farkı yok 

Çevrimdışı Çağatay

Gs mükemmel tek kelimeyle barcelona ayarında şuan özellikle yasinin neymardan hiçbir farkı yok 

Olm şu gs yi barcelona ile kiyaslamayin
Gidin real madrid ile kiyaslayin
Kirletmeyin barçamı :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olm şu gs yi barcelona ile kiyaslamayin
Gidin real madrid ile kiyaslayin
Kirletmeyin barçamı :)
Tamam abi ama yeter bu muslera ya 2.yarı kötüler yemeleri lazım artık yeterr

Etiketler: