Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34829 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Caner ne omuz koydu lan oyle adama , 3 metre uctu adam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner Beşiktaşta çok farklı oynuyor milli takımda vasat oynayan adam yok....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İzlanda tribünleri de ısınmak için mi yapıyor nedir adamların alkışı susmadı ha.

Bi de hep aynı tempoda bir müddet sonra ninni gibi geliyo hipnoz oluyosun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Elveda Dünya Kupası  :by2:

Herif bizi daha dünya kupasına götüremedi kariyerinde ama imparator ve Türkiye'nin en iyi hocası sözde peh...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bana da 3. 4. tercihsin mecbur çağırdım deseler bende oynayamam.  iyi ki de zorlamadı kendini boş ver sakatlanırdı Allah muhafaza...Şener Ömer Kaan Ozan Tolga Yasin gibi süper starlar kapatmalıydı onun boşluğunu...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu milli takımına Messi,ronaldo'yu koysan sabri olur çok takılmamak lazım.

320 bin nüfusa karşı 420 bin lisanslı futbolcusu olan ülke ve sonuç.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana da 3. 4. tercihsin mecbur çağırdım deseler bende oynayamam.  iyi ki de zorlamadı kendini boş ver sakatlanırdı Allah muhafaza...Şener Ömer Kaan Ozan Tolga Yasin gibi süper starlar kapatmalıydı onun boşluğunu...
tüm takım berbat canere bir eleştirim yok, özellikle şener,volkan şen, kaan, ömer rezaletti
Bu milli takımına Messi,ronaldo'yu koysan sabri olur çok takılmamak lazım.
Oğuzhan'da olsa farketmezdi bende oynasam olurmuş ha hakikaten çok çok kötüyüz terim acil gitmeli...

Çevrimdışı Kutay

Milli takım yenilmiş şimdi gördüm daha sonucu harika haber umarım terim gidene kadar hep yeniliriz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mertnet

Sayın Şenol GÜNEŞ hocamıza sulanmalar olmaması için;
Fatih TERİM sakın istifa etme!
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Çağatay

Aciklamaya bak hele
Biz zaten izlanda ile havadan mucadele edemezdik kimi koysak edemezdik dedi aciz herif.
Ya san marino td si olmadigini biri şu adama bi söylesin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aciklamaya bak hele
Biz zaten izlanda ile havadan mucadele edemezdik kimi koysak edemezdik dedi aciz herif.
Ya san marino td si olmadigini biri şu adama bi söylesin
Oyundan anlamayanlar dış etmenleri konuşurlar. Acizliğe devam...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan

Ortasahadan stoper,165 lik kanat oyuncusundan Forvet yapan Fatih terimi tartismanin pek bir anlami yok. Su millete yazik sadece.Lige verilen araya yazik. Avrupa sampiyonasinin icine edip dunya kupasininda icine eden ve goruldugu gibi yanlis kadro tercihlerinden oluyorken bunlar o adam masil fosur fosur uyuyp sabah insanlarin yuzune bakacak cok merak ediyorm.

Çevrimdışı Bishamon

Ortasahadan stoper,165 lik kanat oyuncusundan Forvet yapan Fatih terimi tartismanin pek bir anlami yok. Su millete yazik sadece.Lige verilen araya yazik. Avrupa sampiyonasinin icine edip dunya kupasininda icine eden ve goruldugu gibi yanlis kadro tercihlerinden oluyorken bunlar o adam masil fosur fosur uyuyp sabah insanlarin yuzune bakacak cok merak ediyorm.

Orta sahayı stoper.Stoperi de orta saha oynatmaya çalışıyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Orhan

Orta sahayı stoper.Stoperi de orta saha oynatmaya çalışıyor  :lol: :lol: :lol:
Ya herseyi gectim adamlarin en kisasi 190 otursa bile emreden daha uzun bu adami neden forvete alirsin 50 kilo zaten dokunsan yikiliyor. Yani ne dusundn de o adami oraya koydun. Bu Topal Avrupa sampiyonasindan beri elinde saatli bomba dolasiyor ulan cek orta sahaya. Ozan tufani zaten saymiyorum bile. Birde utanmadan hala abuk sabuk triplerde.

Çevrimdışı mylife1903

Spiker de sürekli ona yamamaya çalışıyo. Vay efendim İzlanda futbolu %100 fiziğe dayanırmışmış. Alakası yok adamlarda sistem var ve buna sadıklar o kadar.
Uyuz oldum spikere zaten golleri bile goremedim 40.dakikaya gelmeden uyuya kalmisim.
Berbat futboldu
Ne fizigi

Gerizekali hefiler adamlar
Izlandalinfutbolcularin calim atamayacagini falan saniyorlar. Ulan 60m ayaga top atan calim mi atamayacak. Super kafalar ille emre bor gibi kirpi gibi olacak futbolcu bidibidi ki teknigi yuksek olsun he he zaten ingilizlerde
Boyle kazmadir uzun top oynarkar, te allam

Çevrimdışı mylife1903

320 bin nüfusa karşı 420 bin lisanslı futbolcusu olan ülke ve sonuç.
Secimler adil olmali. Ismail gibiler var o 420bininnicinde. Torpilliler var toplasan 50 tane futbolcu zor cikar milli takim seviyesinde.

A dan zye butun hocalar
Kovulmali
Yeni yapilanmaya gidilmeli. Din dil irk degil akil one cikartilmali spor yapilanmasinda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Secimler adil olmali. Ismail gibiler var o 420bininnicinde. Torpilliler var toplasan 50 tane futbolcu zor cikar milli takim seviyesinde.

A dan zye butun hocalar
Kovulmali
Yeni yapilanmaya gidilmeli. Din dil irk degil akil one cikartilmali spor yapilanmasinda.
sadece sporda mı @mylife1903 abi ülkenin tamamında uygulanması gereken sistem o liyakat  :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada terim istifa etse bile direktörlüğe devam edecek büyük ihtimal.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bizimkilerin söyleyemediğini adamlar söylemiş  :claps:

İşine bak mızmızlanma’
A Milli Takımımızın İzlanda’ya 2-0 yenildiği maçın ardından Berg Gudmundsson, Terim için olay yaratan açıklama . Ülke medyası da destek olup, Terim ile dalgasını geçti.
25 yaşındaki oyuncu, Fatih Terim’in hava şartları ile ilgili şikayetlerinin değerlendirilmesi istenince, “Türkiye’nin iyi oyuncuları var, fakat teknik direktörleri bu hava sıcaklığına alışık olmadıkları gibi saçmalıklardan mı bahsediyor? Bu futbol, 11’e 11 oynanıyor ve 1 de top var. Böyle mızmızlanmanın anlamı yok. Havalara değil işine baksın. Eğer böyleyse zaten bahaneyle başlamışlar ve biz bunu kullanarak daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik” şeklinde şok bir cevap verdi.

Terim bahane peşinde

Gudmundson, “Daha fazla gol atabilirdik. Harika bir maç çıkardık . Herkes müthiş onadı ve evimizde ne kadar muhteşem bir takım olduğumuzu gösterdik. Hiç pozisyon bulamadılar. Terim havadan sudan bahane arayacağına takımına baksın. Bu kadar yetenekli kadrodan iyi ekip yaratamamış. Hiç bir hoca, bu tür yenilgiyi havaya bağlamaz..” dedi. İzlanda medyası da başarılı futbolcuya destek olup, Terim’i gerçekçi olmamak ile eleştirip dalga geçti..

Çevrimdışı worns

Daha Finlandiya'dan Kosova'dan darbe yiyeceğiz. 4. bile bitiremeyebilir bu takım grubu.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Daha Finlandiya'dan Kosova'dan darbe yiyeceğiz. 4. bile bitiremeyebilir bu takım grubu.

Fiksturu bilmiyorum ama Finlandiya maci yakindaysa maksimum berabere

Çevrimdışı EMİR EMRE

Dün Fransa, bugün Almanya... şiir gibi top oynuyorlar.

Bizdeki oynanan futbolu görünce bizi bu hale düşüren vizyonsuzlara içten duygularımı iletiyorum.

İşler böyle devam ederse 2. torba takımı olmak bile uzak hayal olacak !

Bugün bir Kazakistan evinde zor kaybediyor veya puan alıyorsa, Faroe Adaları Yunanistanı içerde dışarda yendiği gruplardan sonra 3 maçta 4 puan yapabiliyorsa, Azerbaycan Norveçi sahasında yeniyorsa bizim şu 3 maçta minimum 5 puan yapmamız lazımdı.

Yazık, ne yazık ki gelişen futbolda bu üstteki takımlardan çok da üstün değiliz.

Artık Hırvatlarla, Portekizle vs. çekişeceğimize kağıt üzerinde 2-3 kat üstün olduğumuz takımları ezerek güven kazanmalıyız ve herşeyden önce artık bir taktiğimiz ve oyun mantalitemiz olsun. Bu da 10 maça 10 farklı kadroyla çıkan hocalarla ve arkasında duran yönetimlerle olmaz.
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2016, 22:10:13 EMİR EMRE ]

Etiketler: