Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33558 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı raichu

napolyon osmanlı yı çökertti  :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Napolyon için birde para para para dedi derler adam resmen gol gol demiş  :lol:

Çevrimiçi Mehmet57

Musa Cagiran gercekten Istanbul takimlarinda oynayabilecek seviyede. Attigi golde muthis.

Çevrimiçi Mehmet57

Ndiaye gecen haftaki golunde kartal pozunu bugun de yapti.

Alin sunu devre arasinda :D

Çevrimdışı raichu

Ndiaye gecen haftaki golunde kartal pozunu bugun de yapti.

Alin sunu devre arasinda :D
dur be önce stoper alsınlar  :D

Çevrimdışı mylife1903

Musa Cagiran gercekten Istanbul takimlarinda oynayabilecek seviyede. Attigi golde muthis.
Gecen seneden beri yaziyorum bu musayi, bir kere gordum dan begendim iki kere izledim gecen sezon tam bizlik. Ustelik oguzhanla falan arasi iyi cocugun belki genc takimlardan falan tanisiyorlardir ama manyak para isterler.
Usenmeden arayacam hangi tarihte yazdigimi bu musayi

Çevrimdışı Berat

Gecen seneden beri yaziyorum bu musayi, bir kere gordum dan begendim iki kere izledim gecen sezon tam bizlik. Ustelik oguzhanla falan arasi iyi cocugun belki genc takimlardan falan tanisiyorlardir ama manyak para isterler.
Usenmeden arayacam hangi tarihte yazdigimi bu musayi

Tolgayin problemi cozulmeli, tolgaya gelene kadar arkadaslar linc etmeyin ama bizim necip direk oynar bu ftnin takiminda.
Ayrica hakki yenen cocuklar var mesela osmanli takimindan musa, mehmet guven, erdal bu milli takimda rahat rahat oynarlar.
Hakan arslan var kasimpasadan anormal iyi futbolcu bu cocuklarin sucu nedir

Selcuk kadar al-ver yaparlar, ozandan daha iyi oynarlar.

Volkan kim ya ne pis bir surat sufatunda meymenat yohhhh

Çevrimdışı mylife1903

Ahaha su arama olayi iyiymis 6000 mesaj arasindan okuya okuya gitmek zor oluyor. Ama bu arama motoru galiba kilitli konulardakileri gostermiyor. Transfer sezonunda da cok yazmistim musayi bulamadim bunu buldum

Osmanlispor macinin ozetini izledim simdi, adamlar bizim oynadigimiza benzer sekilde hucum ediyorlar, bir golleri hatta ve hatta bizim gollerden. Hani macin sesini kissan izleyen besiktas atmis diye dusunur golu, stad zaten bizim stad.

Iyi oynuyor adamlar, helal olsun ayrica basaksehir ne kadar daha saglam, kompakt bir takim goruntusu verse de bu osmanlisporun arkasinda da kim olursa olsun bu takimin oyunculari bana cok sempatik geliyor, izledigim maclarda kasimpasa gibi oyunu cirkinlestirdiklerini falan gormedim, basaksehir gibi yerde yatmalari falan da yok, cikip kendi oyunlarini oynuyorlar. Mehter marsi calmalari falan o konulara girmiyorum, takimin ismi gibi konular bunlar tartismaya acik. Ama sahada ter doken futbolcularin ve teknik direktorlerinin bu konularla bir ilgisi yok, onlarin hakkini teslim etmek gerekir.

Ayrica o musa cagiran midir nedir benim gozume batiyor, begeniyorum ben o cocugu. Mehmet guven iyice kendini gelistirmis. Ayrica erdal midir nedir kel cocuk var bir tane iyi futbolcu o. Zenci oyuncularina cok dikkat etmiyorum, sevmiyorum bu anadolu takimlarinin zenci, hizli, daginik oyuncularini bana youlayi hatirlatiyor. Simdi koskoca eskisehir camiasi dusunsun nerede hata yaptilar, duserse antep ve kayseri de dusunsun hatta sivasspor. Mersin zaten ilk mactan belliydi de bu takimlarin cok eksikleri yok, osmanlispora nazaran.

Futbol olarak bakalim, ben takdir ediyorum
@atalay gibi kendi kendimizi seettik simdi :evillol:

Çevrimdışı onder23

southampton, west ham karşısında 1-0 öne geçti dk 41. Bilic reyiz looser lığa kaldığı yerden devam ediyor.
Bu arada west ham ın yeni stadını beğenmedim. Upton park daha iyiydi en azından baskı kurabiliyorlardı.
Burda top taca gidiyor gelmesi 1dk sürüyor. Tribünler uzak. Baskı kurmaz sıfır

Çevrimdışı OrhanAker

West ham kötü baya baya kötü.

Çevrimdışı mylife1903

Benim bildigim bilic kume duser bu sezon. Ama son maca kadar bunu tutarlar mi bilemem

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar iki bagirdi hop aydinus maclarina.

Olmayan faul yarat herife karti bas ustune fb ordan gol atsin, yemede yaninda yat firat aydinusu da sabaha birak yani

Ulan bizim maclarda neden boyle kararlar cikmiyor

Yonetim de ukalalik yapsin, akilli akilli ustten mesaj falan verip laf sokmaya calissin. Turkiye burasi be, norvec mi burasi derdini anlatacaksin, vuracan yumrugu masaya, butun hafta hakemi konusacan.
Simdi bu ali palabiyik olayini butun hafta tirtikleseydik cikarsaydik butun pozisyonlari yonetim sosyal medyaya video falan servis etseydi boyle yonetemezdi maci.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sıkıcı maç emenike gol attı  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Ne igrenc mac oluyor arkadas. Antepliler top ceviriyor fb yari sahasinda fbliler kosmuyor bile falan. Orta saha bombos. Bu fbyi her deplasmanda delik desik ederler.

O bizim forumun gumus semsiyesi var ya ha o acilmaz sonra

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne igrenc mac oluyor arkadas. Antepliler top ceviriyor fb yari sahasinda fbliler kosmuyor bile falan. Orta saha bombos. Bu fbyi her deplasmanda delik desik ederler.

O bizim forumun gumus semsiyesi var ya ha o acilmaz sonra
bizim takım oturduğunda bunları yeneriz abi kadıköyde

Çevrimdışı cursedofdragon

sorun bizim takım ne zaman oturcak :D 13.cü haftaya kadar otururuz demi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sorun bizim takım ne zaman oturcak :D 13.cü haftaya kadar otururuz demi :D
bir zahmet artık  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lens bizde daha iyi oynayabilirdi Quaresmadan kurtulursak acayip rahatlayacağım :bandit:

bir zahmet artık  :busted_cop:

Hazır olmadan bile maç kazanıyoruz ama buda birşey bence buda ligimizin ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor gerçi başakşehir,osmanlı filan gelmedi henüz konya geldi onla berabere kaldık :D

İlk 10.cu haftada ki ts maçına kadar hazır olalım sonra 13.cü haftadaki fener derbisine :D

lens bizde daha iyi oynayabilirdi Quaresmadan kurtulursak acayip rahatlayacağım :bandit:

inşallah seneye kurtuluruz :)

Çevrimdışı mylife1903

Bizim eski kasa besiktas ciksa fb boyle oynarsa tarihi fark olur ama yeni kasa besiktas beraberlik alir ancak ordan.
Gene basladik 4-5 atariz olayina. Gs macindan oncede dedim burda temkinli olun ne zaman baslasak oyle boyle yapariz sonu huzun oluyor. Ulan acemi besiktasli da cok az forumda ama gene gaza geliyonuz. Besiktas bu yahu arefeyi gosterir bayrami zehir eder, hastanelerde sabahlatir adami

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hazır olmadan bile maç kazanıyoruz ama buda birşey bence buda ligimizin ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor gerçi başakşehir,osmanlı filan gelmedi henüz konya geldi onla berabere kaldık :D

İlk 10.cu haftada ki ts maçına kadar hazır olalım sonra 13.cü haftadaki fener derbisine :D
aynen şenol hocamda ideal 11'ini bulur o zamana kadar rotasyon işi sıkıntılı

Bizim eski kasa besiktas ciksa fb boyle oynarsa tarihi fark olur ama yeni kasa besiktas beraberlik alir ancak ordan.
Gene basladik 4-5 atariz olayina. Gs macindan oncede dedim burda temkinli olun ne zaman baslasak oyle boyle yapariz sonu huzun oluyor. Ulan acemi besiktasli da cok az forumda ama gene gaza geliyonuz. Besiktas bu yahu arefeyi gosterir bayrami zehir eder, hastanelerde sabahlatir adami

13.cü haftaya kadar 11 ve oyun netleşmiş olur büyük bir ihtimalle :)

Çevrimdışı mylife1903

13.cü haftaya kadar 11 ve oyun netleşmiş olur büyük bir ihtimalle :)
Olmaz!
Bu isin daha sakatligi var cezasi var bizim o 11 oturmaz yil sonuna kadar.
Gecen sezonda yazdim, nereden bakildigi onemli

Simdi her maca ayri taktik ayri 11 ile cikan hoca besiktasin hocasi olursa, bu nebicim hoca ideal 11 yok, boyle futbol oynanmaz olur. Fbnin gsnin hocasi her maca ayri taktik ayri 11le cikarsa, iste buyuk hoca boyle olue, rakibe gore analiz yapiyor, bilgisayar bilmemne zamazingsouna gore kadro yapiyor, teknolojiyi kullaniyor mutis hareketler bunlar, denir

Her maca ayni kadro ile cikan besiktasin hocasi olursa, her maca ayni kadro ile cikilir mi, rotasyon lazim, barselona ile oynarken ayni, mersin ile oynarken ayni 11 surulur mu sahaya diye elestirilir. Rakip takimin hocasi ayni 11 le baslarsa, harika adamin ideal 11i var, sokaktan gecen adam(kimse bu gerizekali bunlarin sokagindan gecen devamli) fbnin gsnin kadrosunu sayiyor 1 kisi belki yanilir, futbol boyle oynanmalidir, denir

Etiketler: