Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1711314 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mylife1903

golde ismailin hatası yok , ismail direkte ve top üzerine geliyor kontrol edip uzaklaştırmak isterken Volkan ismailı bozuyor. tamam ismailı sevmeyiz ama bence hak yemeye de gerek yok
Hata ismailin ingiltereye gitmesiyle basliyor, kaleciyle devam ediyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yav hadi anladım, ayağa pas yapan oyuncuların doğru pozisyon alsın yeter diye düşünüyorsun 60'ta çıkarıyorsun adamları, adamlar ortadan çatır çatır gelirken orada mahmut ve selçuk duruyor, senin ülkenin en iyi ön liberosu stoperde teallam ya
yeminlen angaval bu adam, kazanabileceğimiz maçı kendi eliyle verdi resmen
Nusret komedi değil mi mahmut, ozan, selçuk orta sahası ne oğuzhan çıkıp mahmut girer mi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:19:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rose Yasin'in yanından geçti Yasin rüzgarıyla tur atıp kıç üstü oturdu.

Rezalet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

trtspor'da şenol hoca var açında teknik direktör izleyelim, sabahtan beri palyaço izliyoz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hata ismailin ingiltereye gitmesiyle basliyor, kaleciyle devam ediyor
Abi ismailin çoçukluğuna inmek lazım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:20:34
  • Beşiktaş / Bodrum
O konuyu hiç açmayalım :D Haksızlıktan başka bişi değil.

Sus haketmişsindir sen kaç oldu bu  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abi şu geri pas selçuku oynatmak çok büyük hata topal oğuzhan hakan oynamalı orada

Hakan ikili mücadeleye girmiyor Selçuk daha temaslı oynuyor onun için oynatacaktır mutlaka.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Eray

Fatih Terim yenilince içimi mutluluk kaplıyor. Oh bee.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sus haketmişsindir sen kaç oldu bu  :D

Ya millet neler yapıyor bize gelince auuv :D Yapmadım demiyorum. Sadece benimkilerin göze batması hoş değil. 1 kez konu dışına %65 alıp bi de sürekli yapıyosun damgası yemek haksızlık bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Arena_

Biz bu oyun stratejisi ile ne Hırvatistan'dan ne de İspanya'dan puan alabiliriz. Kanat organizasyonlarımız sıfır. İsimiz cok ama cok zor gerçekten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fatih Terim yenilince içimi mutluluk kaplıyor. Oh bee.

Hiç sevmem de yenilen milli takımımız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:25:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya millet neler yapıyor bize gelince auuv :D Yapmadım demiyorum. Sadece benimkilerin göze batması hoş değil. 1 kez konu dışına %65 alıp bi de sürekli yapıyosun damgası yemek haksızlık bence.

Hala konuşuyor 2 gün de ben mi ekleyeyim :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Anlaşılan o ki yine Terim'in saçma sapan tercihleri yüzünden turnuvayı küfürler eşliğinde izleyeceğiz. Stoperlerin ikisi de stoper değil, Çalhanoğlu kanat değil, Volkan Şen takım oyuncusu değil, Ozan Tufan futbolcu değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Tolgayin problemi cozulmeli, tolgaya gelene kadar arkadaslar linc etmeyin ama bizim necip direk oynar bu ftnin takiminda.
Ayrica hakki yenen cocuklar var mesela osmanli takimindan musa, mehmet guven, erdal bu milli takimda rahat rahat oynarlar.
Hakan arslan var kasimpasadan anormal iyi futbolcu bu cocuklarin sucu nedir

Selcuk kadar al-ver yaparlar, ozandan daha iyi oynarlar.

Volkan kim ya ne pis bir surat sufatunda meymenat yohhhh

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çağrı ozan tufan hakkında aynı mı düşünüyorsun bildiğin patates çıktı :)

Çevrimdışı Arena_

Ya bu Sinan Gümüş'ü de Hakan şükür yaptılar iyice ne var anlamadım bu adamda. Adam bu sezon 11 gol atmış. 6 gol 2. Lig takımlarına atmış. 4 gol Kayseri'ye 1 golde Sivas'a onun dışında adam yok. Nerede ulan koca sezonda bu adam. Hani nerde? Birde utanmadan Oğuzhan ile kıyaslayanlar var. Allah akıl fikir versin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:32:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Anlaşılan o ki yine Terim'in saçma sapan tercihleri yüzünden turnuvayı küfürler eşliğinde izleyeceğiz. Stoperlerin ikisi de stoper değil, Çalhanoğlu kanat değil, Volkan Şen takım oyuncusu değil, Ozan Tufan futbolcu değil.

İsmail sadece değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Ya bu Sinan Gümüş'ü de Hakan şükür yaptılar iyice ne var anlamadım bu adamda. Adam bu sezon 11 gol atmış. 6 gol 2. Lig takımlarına atmış. 4 gol Kayseri'ye 1 golde Sivas'a onun dışında adam yok. Nerede ulan koca sezonda bu adam. Hani nerde? Birde utanmadan Oğuzhan ile kıyaslayanlar var. Allah akıl fikir versin.
Oğuzhan ne alaka ya cenk ile kiyaslamak lazım bu Sinan forvet değil mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Hazırlık maçı en nihayetinde, denemeler olur. Tabii, çoğu zaman absürt denemeler yapıyor. @Onur Küçük

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:32:58
  • Beşiktaş / Bodrum

Arkasındayım. Bizde olsa çok farklı noktaya gelecekti kendi kariyerini mahvetti kaybeden tarafta kaybetmeyi seçti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhanı yerli herhangi bir futbolcuyla kıyaslamazsın Oğuzhan > tüm yerliler

Çevrimdışı mylife1903

Su takimda yemin ediyorum futbolcuya benzeyen adam az
Gg
Caner
Balta
Oguzhan
Cenk
Volkan babacan
Kalanlar yemin ediyorum hakan calhanoglu dahil cop

Olcay takimin en dirisi, en hizlisi, en atigiydi yahu, cok motiveydi cocuk, koy basla olcayla iste
Olcay oguzhan arda oynar gibi tore gelene kadar onlerinde cenk
Arkalarinda topal necip oynasa raziyim yemin ediyorum

Çevrimdışı Tolga

Ozan'ın kariyerini Fb ve Bursa beraber bitirdiler.

Bize gelseydi Şenol Hoca ile birlikte gelişimi devam ederdi ve bugün çok daha başka şeyler konuşuluyor olurdu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arena_

Bende anlamadım iste orasını. Sinan Gümüş hangi maçta takımını kurtarmış. Kupa'da Kastamonu maçını tek başına almış. Harika

Çevrimdışı Arena_

Su takimda yemin ediyorum futbolcuya benzeyen adam az
Gg
Caner
Balta
Oguzhan
Cenk
Volkan babacan
Kalanlar yemin ediyorum hakan calhanoglu dahil cop

Olcay takimin en dirisi, en hizlisi, en atigiydi yahu, cok motiveydi cocuk, koy basla olcayla iste
Olcay oguzhan arda oynar gibi tore gelene kadar onlerinde cenk
Arkalarinda topal necip oynasa raziyim yemin ediyorum

Hakan Calhanoğlu tamamen çöp abi. Adam geri gelmiyor sadece ayağına top geldiğinde biraz sağ sol yapıyor o kadar. Sırf frikik olcak diye oyunda tutuluyor adam. Ozan Hakan çöpdü maçta resmen eksik oynadık.

Etiketler: