Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33314 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu Eren bize de kafayla yazmasın da.. Kalede Tolga malum.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu Eren bize de kafayla yazmasın da.. Kalede Tolga malum.

Hoca yaparmi bilmem, ama Atinc Eren'e adim attirmaz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eren'in hava topu hakimiyetini çıkar , geriye neyi kalıyor?  Umut'tan farkı yok bence. O kadar abartmayada gerek yok.

Bunların oyun kurumları zayıf, karsılaktıkları adamlarda en az onlar kadar vasat oldugu icin bu kadar kalktı yine biryerleri. 

Haftaya görcez bakalım, o güvendikleri Muslera, Eren, Brumaları neler yapacak bizim eşsiz orta sahanın içinde.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bekledigim gibi.

Kotu Galatasaray, ama iyi bir Eren.

Eren'i isteyenlerdendim. Hatta "kucuk" dusundugum icin elestiri aldim. Eren yetersizmiz falan.
Eren en yetenekli santrofor degil, Gomez degil, ama cok faydali olabilecek oyuncu.

Lakin, tek fark Tolga ve Eren. Son derece temposuz, yaraticiliktan uzak bir Galatasaray. Bruma Kerimin siyahi olup biraz daha guclusu.

Bence fazla zorlanmadan yikariz. Eren'i pozisyona sokabileceklerini sanmiyorum.

Biz bu Eren'i alsak Fikret Başkan'ı tefe koyarlardı. Yalçın Ayhan muhabbetine dönerdi büyük ihtimalle. Oyuncunun performasını da etkilerdi oluşan negatif hava.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Çağatay

Eren bi sakatlandı mı işleri biter
B planları yok bu oyun sistemi üzerinden gidebildikleri yere kadar giderler
Bu sene gollerde eren asistlerde sneijder çift haneleri görür rahatlıkla
ama bu ikiliyi kitlediğinde gs biter.

İnler-Atiba ikilisi varken ne sneijder böyle rahat olabilir
ne de tosic varken eren bu kadar rahat kafa vurabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

ooo ziyaretçi sayımız artmış :D

Beyler kesin bittik biz bunlar vodafone arenada fark atar bize napcaz biz şimdi  :bawling:

Şaka len Şaka :D  :evillol:

Hırsız Gs'lilere itafen haftaya böyle birşey olucak şimdiden kendilerini hazırlasınlar :D  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Gs maçı ölçü alınmamalı. Rize o kadar kötü ki şu oynadıkları oyunla kümede kalmaya oynarlar.

2 pas yapamayan takım mı olur allah aşkına. Fark yemediklerine dua etsinler bence. 2 taneyle iyi yirttilar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs maçı ölçü alınmamalı. Rize o kadar kötü ki şu oynadıkları oyunla kümede kalmaya oynarlar.

2 pas yapamayan takım mı olur allah aşkına. Fark yemediklerine dua etsinler bence. 2 taneyle iyi yirttilar.

rize top mu oynadı ya :D

Eren'in ayağına bakıyorlar başka hiçbir atak organizasyonu yok :D

Kanatlar'ı çalışmıyor ortadan gitmiyorlar eren sakatlansa bittiler :D

Çok değil biraz dirençli takımlara karşı gs'yi görüyoruz kayseri maçı örneğin konya maçında görücez başakşehir osmanlı bu maçlarda görürüz gs'yi :D

Fener'de aynı volkan'ın ayağına bakıyorlar :D

Çevrimdışı KarTALiSCA

Gs kim ya? Bu arada Gs'nin bu haftaki Avrupa maçı ne oldu?  :evillol:

Çevrimiçi Mehmet57

An itibari ile Enes Unal Hollanda liginin gol krali. 1967'den beri bu yana 4 macta 5 gol atan Twente'li tek oyuncu.

Hollanda liginin fizik en guclu stopperlerinden biri Beugelsdijk. Enes bugun Beugelsdijk karsisinda bir gram zorlanmadi.
Kendi forumlarinda "ligin en iyi santroforu" "yasina gore en komple santrofor" muhabbetleri basladi bile.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada şu açtıkları pankarta da koptum
riekering bey diyecekmişiz...
bende diyorumki "taklitler aslını yaşatır" diyeceksiniz...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

eren iyi oyuncu hiç tatavaya lüzum yok. ben de gelmesini istemiştim sezon başı ama yönetim cenk gibi milli oyuncunun üzerine benzer kalite adam getirmek istemedi. biraz algıdan kaybetti. üstelik geçen yıl bize karşı aşırı hırslı oynayıp sonraki gün fener stadında kendini pazarlamıştı. hatırlayacaksınız

Çevrimdışı Gökhan Kurt

eren iyi oyuncu hiç tatavaya lüzum yok. ben de gelmesini istemiştim sezon başı ama yönetim cenk gibi milli oyuncunun üzerine benzer kalite adam getirmek istemedi. biraz algıdan kaybetti. üstelik geçen yıl bize karşı aşırı hırslı oynayıp sonraki gün fener stadında kendini pazarlamıştı. hatırlayacaksınız

Beşiktaş maçı sonrası " Hayatımda hiçbir maçta bu kadar koşmadım, mücadele etmedim " diyerek gercek baskanına mesaj gönderdi ama hayalleri gerçek olmadı , baskanı almadı onu ;)

Çevrimdışı mellfred

cinconların maçının 2. yarsını izledim. ilk yarı tempo yapmışlar daha iyilermiş sanırım
ama 2. yarı brumaya topu vermek dışında tek hücum planları yoktu.
üstelik rize çok rezil top oynuyor. dikine 3 pas yapamadılar. kontratakları bile yok, çok geveliyorlar, topu tutamıyorlar. beklediğimden çok uzakta bir takım
haftaya disiplini bırakmazsak abartmıyorum gs'yı 3'leriz.
brumaya top aldırmayacağız ve kaçırırsak kolay fauller yapmayacağız
marcelo, eren'e zaten hava topu bırakmaz. akhisar maçından sonra avrupa maçımızın olmaması çok iyi oldu. orta sahada ilk yarı ikinci yarı rotasyonuyla(ozzy-tolgay-inler değişimi) top bırakmayız zaten.
yine de gs ön tarafı iyi isimlerden kurulu tehlikeli olabilecek bir takım hafife almamak lazım

Çevrimdışı Kalyoncu

Eren gelse yine cenk oynardı.

Çevrimdışı mellfred

Eren gelse yine cenk oynardı.
cenk daha tempolu ama eren daha isabetli bir oyuncu. açıkcası tartışılır. yakın kaitedeler ancak eren tecrübesiyle bence 1 adım önde

Çevrimiçi Mehmet57

Benim icin konu farkli. Eren degil, Eren tarzinda bircok forvete evet derim.
Uzun boylu, guclu, top tutabilen, hava toplarinda etkili oyuncular. Kadronda boyle bir oyuncu herzaman tehlikelidir. Koyarsin, sisirirsin.

Ama Galatasaray'in isi zor. Objektif olan hicbir Galatasaray'li bu mactan puan beklemez. Arena faktorunden ziyade oyunlarinda cok defolari var. Orta sahalari cok temposuz. Defanslari kotu. Yaratici degiller. Tolga ve Eren ile iki faydali transferleri var. Ikiside zaten iyi futbolcu, ama iki takimin kadrosu arasindaki fark cok buyuk su anda.

Bugun Galatasaray'in karsisinda cok kotu bir Rize vardi. 3 pas yapamayan, bireysel yetenekleri cok zayif bir oyuncu toplulugu. Yoksa Galatasaray cok bosluk verdi. Ama bircok olasi kontra Rize oyuncularinin beceriksizligi yuzunden son buldu.

Çevrimdışı Kalyoncu

cenk daha tempolu ama eren daha isabetli bir oyuncu. açıkcası tartışılır. yakın kaitedeler ancak eren tecrübesiyle bence 1 adım önde
Cenk alıp gidende bir oyuncu ayağını çok daha iyi kullanıyor. Tek sorunu güçlü değil. Eren sezon içinde çok dalgalı performans veriyor. Yakında gs taraftarı sövmeye başlar sakatlanır. Gs hucüm konusunda eh işte savunma vasat bile değil. Başakşehir,osmanlı,konya daha sağlam takım gs den üstte bitirir ligi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Leipzig takımı komple takip edilmeli. Çok genç bir takım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Culpable

Teknik direktoru degisen takim  ilk macinda  yenilmez
ya yener yada beraber a kalir

saglam bir istatistiktir   %90 in uzerinde

kasimpasa fb maci var  riza calimbay ayrildi ozdes geldi

istatistik bu mactada calisirsa ve  FB puan kaybederse  vay haline

Teknik direktoru degisen takim  ilk macinda  yenilmez
ya yener yada beraber a kalir

saglam bir istatistiktir   %90 in uzerinde

kasimpasa fb maci var  riza calimbay ayrildi ozdes geldi

istatistik bu mactada calisirsa ve  FB puan kaybederse  vay haline

o zaman bizde yenemicez akhisar'da da hoca değişti :)

Çevrimdışı Culpable

o zaman bizde yenemicez akhisar'da da hoca değişti :)
@cursedofdragon
akhisarda td nin ilk maci degil rize macinda degisti   hatta o macta yenildiler  istatistik tutmadi o macta

yurtdisi liglerinde genelde  tutar bu istatistik ama malum burasi TR ligi :)

insallah yarin  kasimpasada calisir bu istatistik

@cursedofdragon
akhisarda td nin ilk maci degil rize macinda degisti   hatta o macta yenildiler  istatistik tutmadi o macta

yurtdisi liglerinde genelde  tutar bu istatistik ama malum burasi TR ligi :)

insallah yarin  kasimpasada calisir bu istatistik

kasımpaşada'da ç.rizespor gibi olmuş abi fener onuda yener bence artık yenemezse karışırlar zaten iyice :D

Ha inşallah yenemezler orası ayrı :D

Çevrimdışı sertann

Hafta icinde bol bol konusulur ancak Gs macını kaybetmemizin tek yolu Gs'nin uyutan temposuna ayak uydurmak olur ki bu da VA'da pek mümkün değil.Yani tempo yüksek ve bizim elimizde olursa tokatlar geçeriz.

Etiketler: