Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33258 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Çağatay

1-0 , 1-0 nereye kadar gidebilecekler acaba...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

1-0 , 1-0 nereye kadar gidebilecekler acaba...

Böyle birçok kez şampiyon olduklarını düşünürsek, liglerin sonuna kadar.

Çevrimdışı onder23

Bu sene izlediğim maçlar içinde rize ve trabzon gördüğüm en kötü iki takım.
Yeni çıkan karabük, alanya bile birşeyler oynamaya çalışıyor

Çevrimdışı goktasoktay

Sanki bu maç berabere bitecek gibi hissediyorum. Tabi biraz da temenni var içinde. Rize biraz becerikli olsa galip gelebilir bile ama o ışık yok.

iPad Pro cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı tangaz

Atlayış kötü olabilir ama penaltı verilse kimse niye verdin diyemezdi. Müdehale açık  :tabe:

ben derdim walla hatta tv karşısında küfür bile edebilirim. elimde değil cincon görünce sigortalar atıyor bende  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı goktasoktay

Bu sene izlediğim maçlar içinde rize ve trabzon gördüğüm en kötü iki takım.
Yeni çıkan karabük, alanya bile birşeyler oynamaya çalışıyor
Aynen ben ilk haftadan Rize'yi düşme adayı olarak yazdım kenara

Çevrimdışı goktasoktay

Aha duran top, tehlikeli yer

Çevrimdışı tangaz

Boyko ispanyada da yedek kalmaya dewam ediyor kiralık gönderdiklerimizden sadece miloş düzenli oynuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben derdim walla hatta tv karşısında küfür bile edebilirim. elimde değil cincon görünce sigortalar atıyor bende  :D
Bende otomatik sövüyorum ben bunlara   . Gs'liler çok havalı ayrıca  dayıma göre gs bize maçı vermiş fenere vermemiş

Çevrimdışı Bishamon

Boyko ispanyada da yedek kalmaya dewam ediyor kiralık gönderdiklerimizden sadece miloş düzenli oynuyor
O belliydi zaten Malaga ellerindeki kaleciyi kiralik gondermisti

Çevrimdışı goktasoktay

Bende otomatik sövüyorum ben bunlara   . Gs'liler çok havalı ayrıca  dayıma göre gs bize maçı vermiş fenere vermemiş

Sorma ya, babam da gsli o da aynı şeyi söylüyor. Güya bize maçı vermişler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sorma ya, babam da gsli o da aynı şeyi söylüyor. Güya bize maçı vermişler

Bende şunu dedim bize maç verebilmeleri için bizden daha üstün daha güçlü olması lazım 30 puan fark yemişsiniz etiniz budunuz ne diyince sustu :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Maçın 2-0 bitmesi mucize Rize açısından.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı goktasoktay

Bende şunu dedim bize maç verebilmeleri için bizden daha üstün daha güçlü olması lazım 30 puan fark yemişsiniz etiniz budunuz ne diyince sustu :evillol:

Valla sen cevabı yapıştırmışsın ama söz konusu baba olunca fazla bişey diyemiyor insan.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs iyice havalandı şimdi iyi olur Vodafone Arenada galibiyetten başka çıkar yok ateşini söndürmek şart oldu Oğuzhan derbiye hazır olacaktır

Çevrimdışı goktasoktay

Fişi çektiler artık, totem yaptık ama olmadı. Bu Rize'den çok şey beklememek lazım.

Çevrimdışı goktasoktay

Eren beklentimin üstünde katkı veriyor. Bunların üstüne basıp geçmek lazım ki kendilerine gelemeden kopsunlar. İnş derbide gerekeni yaparız.

Çevrimdışı OrhanAker

Koeman da epl de güzel işlere devam ediyor takip edilir everton bu sene.
Merseyside derbisi olsada izlesek :D

Çevrimiçi Mehmet57

Bekledigim gibi.

Kotu Galatasaray, ama iyi bir Eren.

Eren'i isteyenlerdendim. Hatta "kucuk" dusundugum icin elestiri aldim. Eren yetersizmiz falan.
Eren en yetenekli santrofor degil, Gomez degil, ama cok faydali olabilecek oyuncu.

Lakin, tek fark Tolga ve Eren. Son derece temposuz, yaraticiliktan uzak bir Galatasaray. Bruma Kerimin siyahi olup biraz daha guclusu.

Bence fazla zorlanmadan yikariz. Eren'i pozisyona sokabileceklerini sanmiyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Haftaya derbide baskın bir oyunla clean sheet iyi gider :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haftaya derbide baskın bir oyunla clean sheet iyi gider :bandit:
Yanınada bir şişe şarap :evillol:

Etiketler: