Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32875 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı 'TaNeR'

Penaltı... Osmanlıspor 1 - 0 önde.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

Shaktar atti

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konya'ya iyi oluyo :)

Helal Osmanlı'ya :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Osmanlı takım gibi takım valla
Adamların hücum hattı ne gs de ne fb de yok  :D

Çevrimdışı Bishamon

Ulke puani bu sene iyi artacak sanirim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı sertann

Konya'ya acıdım Shakhtar bu grupta herkesi yener 1 puan alsalar çok iyi olurdu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anadolu takımları bizi Avrupa'da temsil edecekse zamanında Gençlerbirliği gibi Lizbon'a evinde 3 atarak temsil etmeye çalışsın.

Böyle çağ dışı oyun(!)la değil. O yüzden Konya'dan çok Osmanlı'yı destekliyorum bu gece.

Zorya daha iyi valla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

Osmanlıspor'da Ndiaye; 35 pasta 34 isabet bulup %97 başarıyla oynadı, 1 gollük pas verdi, 4 ikili mücadele kazandı.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlıspor'da Ndiaye; 35 pasta 34 isabet bulup %97 başarıyla oynadı, 1 gollük pas verdi, 4 ikili mücadele kazandı.

bize yakışır :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mellfred

Konya'nın yenilmesine üzülmedim. Ligde ofans bilemeyen takımlara sert defansla iş yapıyorlar. Diş geçiremediklerine  tekme tokat girişiyorlar. 3 dakikada bir faul 5 dakikada bir adam biçme ile ligde iş yürütüyorlardı.
Son maçımızı açın bakın Avrupa da olsa 9 kişi tamamlayacakları maçta 2 kart gormediler. Son dakikada beck'i biçtiler hakem oralı bile olmadı.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bir yerde gördüm de, buraya yollamadan yatamazdım   :biggrinking:

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir yerde gördüm de, buraya yollamadan yatamazdım   :biggrinking:

2 yedek aldım eve gidiyorum :D 1'i büyük 1'i küçük 2 yedek aldım :D   :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Sert ligimiz var diye zavallıca övünüyoruz. Ancak hem federasyon hem de kulüpler hata ediyor. Ligimizde sertlikten futbol bile oynanmıyor karşılığınıda  Avrupa'da görüyoruz. 3 top yapamadan dönüyoruz. Halbuki açık futbol oynansa bizim ligimizde belçika gibi hollanda gibi skorlar üretse hem daha çok takip edilir  hem de oyuncu ihracına açık olur

Çevrimdışı Luccâ

Beşiktaş düşmanı Bursalılar maçtan önce Beşiktaş ile özdeşleşmiş Çocuklar İnanın ile coşuyordu. Hayat ne garip..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2016, 20:34:28 Tolga ]

Çevrimdışı OrhanAker

Traore 2 tane attı karabük lig için iyi takım olmuş.

Çevrimdışı Tolga

Traore 2 tane attı karabük lig için iyi takım olmuş.
Karabük taş gibi takım.

Karabük deplasmanı her takım için zor olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onder23

Antalya kümeye gider inşallah  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1.65 lik Batalla 2 haftadır Kafa Golu atiyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Karabuk - Antalya maci 3-2 oldu

Karabuk baya baya iyi takim olmus

Karabuk , Basaksehir , Konya ve Osmanli bu Lig icin baya iyi takim oldular bu iyi gelisme Ligimiz icin bu takimlarin deplasmani her takim icin zor olacaktır
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Karabük taş gibi takım.

Karabük deplasmanı her takım için zor olacaktır.
Birde seyirci işini halledebilseler mesela konya gibi o zaman daha güzel olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karabuk - Antalya maci 3-2 oldu

Karabuk baya baya iyi takim olmus

Karabuk , Basaksehir , Konya ve Osmanli bu Lig icin baya iyi takim oldular bu iyi gelisme Ligimiz icin bu takimlarin deplasmani her takim icin zor olacaktır
Özellikle 2 renkli takım için dahada zor olacaktır

Çevrimdışı ilhan mansız

1.65 lik Batalla 2 haftadır Kafa Golu atiyor :alala:
önemli olan boyu değil  :D derler.

Etiketler: