Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30955 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Rikerink ne lan
Gördükçe gülüyorum şu adamı.Eto'o'yu istemeyen HOLLANDALI MORINYOOO

Topla oynama %84-16
Şaka mı bu yahu adamlar hiçbir şey oynamıyor

Çevrimdışı mylife1903

Sneijder hovarda.
Snayderin goruntu bitik ama bir vurur asar sonra guzellemeler baslar asporda

Çevrimdışı mylife1903

Takiyordu herif. Bu arada gecen hafta alehimize penalti olan pozisyon bu hafta devam

Çevrimdışı AigleBordeaux

Topla oynama %84-16
Şaka mı bu yahu adamlar hiçbir şey oynamıyor
ben dedim rahat galibiyet diye simdi uzaktan bir sutan gol yerler sonra bir korner tamamdir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı OrhanAker

Takiyordu herif. Bu arada gecen hafta alehimize penalti olan pozisyon bu hafta devam
Aynen abi az daha atacaklardı golü de.

Çevrimdışı mylife1903

Akhisar in kalede bizkm tolga olsaydi simdiye 1-2 olmustu

Çevrimdışı Berat

Chedjou -> Tolga -> Sneijder = Top kaybı

Altıncı kez gözüktü.

+Akhisar'ın savunma leş, Konya'nınki gibi.

Çevrimdışı Tolga

Gs kazanır bu maçı.

Akhisar rezalet.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yorumlayan adam her kimse artık Akhisar çok akıllıca oynuyor dedi.Bunlar da para kazanıyor işte

Çevrimdışı Ömer Kaan

Akhisar mı çok kötü? Gs mi çok iyi?

Çevrimdışı AigleBordeaux

ben ikinci yari demistim akhisar daha erken yatti
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Akhisar mı çok kötü? Gs mi çok iyi?
%15 topla oynama Akhisar :) hiçbir şey yapmıyorlar kısaca

Çevrimdışı ProjectOrigin

Cihat görevini yine layıkıyla yerine getiriyor.

O topla oynama yüzdesini bizim maçta yapsalar 5 lik olurlar  :bandit:

Çevrimdışı AmaralGürses

izledikçe delleniyorum abi 5-1 falan kazanmamız gerekiirken kupa verdik şu renkli conconlara deliriyorum beni bi jagerbomb paklar artık marketler kapanmadan bi redbull alıp geliyorum

Cihad denen adamla ilgili bildiklerim var da yazmam buraya siyasete girmesin.Hocaefendisi aramıştır maçtan önce dua etmiştir

Çevrimdışı kyiv

su akhisar ile 2 hafta sonra bizde oynayacagiz niye 4,5 tane atmayiz anlayamiyorum. Adamlar Galatasaraya yata yata follos oldu hic mi bu duruma hirs yapan futbolcumuz yok, hocamiz yok?
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 22:29:27 Tolga ]

Çevrimdışı ProjectOrigin

Akhisar bize böyle oynamaz.
Geçen yılın kopyası şu Akhisar - gs maçı.Kendi kalelerine de gol bekliyoruz.  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'nin başakşehir,akhisar,kpaşa maçlarını izlemek hata zaten

Çevrimdışı fatih e.

gs hiçbir maçta bu kadar topla oynamamıştı. Pas sayısı 308 gs iyi göründü tabi buna izin veren bir akhisar vardı karşısında.

Akhisar defansı hariç bildiğimiz akhisar değil. Biraz pas yapsalar, hızlı çıksalar gs çok zor durumda kalırdı. İkinci yarı farklı bir akhisar izleriz umarım.

Çevrimdışı kyiv

oynadigimiz butun maclari kazanmamiz lazim galatasaray gibi dandik bir takimin birkac haftaligina da olsa onumuze gecmesine dayanamiyorum. Biz iyi takimiz rakiplerin 2 side berbat rekor puan ile ligi bitirip 1 milyon tl leri 3 er puan olarak cebe indirmeliyiz.ligin basi sonu farketmez icerde disarda KAZANMAK.Baska alternatif yok.Besiktas isen buyuksen catir cutur kazanmayi aliskanlik yapmaliyiz.

Çevrimdışı Jukebox

gs hiçbir maçta bu kadar topla oynamamıştı. Pas sayısı 308 gs iyi göründü tabi buna izin veren bir akhisar vardı karşısında.

Akhisar defansı hariç bildiğimiz akhisar değil. Biraz pas yapsalar, hızlı çıksalar gs çok zor durumda kalırdı. İkinci yarı farklı bir akhisar izleriz umarım.

izleyemeyiz çünkü akhisar gs nin arka bahçe takımı.

Etiketler: