Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30746 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs ye hakeme bağlamaya gerek yok atamayana atarlar

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Abi yapma  boyle diye diye bunlar hep devam edecek . Ilk yari penalti ve ikinci yari o maci oylesine uzatmak masum degil bugun bunu rahat rahat yaptirirsan sonra 5 haftada derbide senin penaltini es gecince hakemi laf atmiyacaksin.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Gs bu sene de şampiyon olamayacak. Bu sefer Uefa hem Avrupa kupalarına katılamama cezasını uzatacak hem de transferde kısıtlama uygulaması getirecek böylece Gs batmış olacak. Olay budur demin yöneticileri tek çaremiz şampiyon olmak diyordu onlarda farkında durumun.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gs bu sene de şampiyon olamayacak. Bu sefer Uefa hem Avrupa kupalarına katılamama cezasını uzatacak hem de transferde kısıtlama uygulaması getirecek böylece Gs batmış olacak. Olay budur demin yöneticileri tek çaremiz şampiyon olmak diyordu onlarda farkında durumun.
Gs batmaz , batirmazlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Akhisar asla gs'yi yenmez. bize kan olan bunları gs elini kolunu sallayarak yeniyor.
Geçenlerde eski bir gs'li oyuncu hem hamza hem de cihatı himmetçi₁ olarak ifşaa etti ama  hala takım çalıştırıyorlar
 Bunlar gs'e 12 puan bırakmazlarsa ben de bir şey bilmiyorum.

Çevrimdışı 38life

Gs nin sadece oynadigi oyun degil
Rotasyonunda da adam olmadigi icin bu mevcut kadrolariyla bile 3.zor olurlar.
Ligin yeni ekibi Karabük degilde konya filan olsaydi kesin puansiz ayrilacaklardi.
 ilk yari bitmeden saglam bir puan farki yapariz bunlara da.
Gecen seneki gibi

Önümüzdeki sene napacaklar onu merak ediyorum. FFP devam edecek ve satacakları değerli futbolcuları yok. Muslera'yı satarlar muhtemelen ancak gelecek parayla ne yaparlarsa yapsınlar Muslera'nın gidişi dezavantaj olur.

Chedjou'nun sözleşmesi bitecek ve bonservissiz ayrılacak.
Josue seneye olmayacak.
Sabri gidecek.
Hakan Balta 34 buçuk yaşında olacak.
Sneijder 33 yaşında olacak ve sözleşmesinin son senesine girerken muhtemelen 4 milyon euro gibi bir fiyata satılacak.
Podolski 32 yaşında olacak ve sözleşmesinin son senesine girerken muhtemelen düşük bir fiyata satılacak.
Selçuk 32 yaşında aolacak.

Peki gs bu boşlukları hangi parayla ve nasıl dolduracak?

FFP bizi genç oyuncularla oynarken vurdu ve biz buyüzden çok şanslı/başarılıydık. Takımın temel taşları devam etti. bir jenerasyon değişikliği olmadı. Şimdi FFP biterken bizim kadromuz yaşlı bir kadro oluyor ve bunun çok bir mahsuru yok.  Fakat GS'de durum böyle değil. Önümüzdeki yaz baya zorlanacaklardır diye tahmin ediyorum.

Takımlar jenerasyon değiştirdiği sezonlarda transfere biraz fazla para harcarlar ve harcamak zorunda kalırlar. Fakat FFP varsa bunu yapamazsın. Bunu yapamazssan her tarafı arızalı bir kadroyla lige başlarsın. Gs bir sonraki sezon Avrupa ligine katılabilirse gruplardan bile çıkamaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı canU

Bu sene ki sıkıntı, mhk'nin toptan değişmesi ve gene fanatik gslilerin doldurulması. Yusuf namoğlu, metin tokat, erol ersoy vs. Bir sene boyunca kırmızı görmemelerini sağlayan eski hakemler tekrardan mhkde dikkat! :akuma: :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O profil fotoğrafını ben doğrumu görüyorum yoksa gözlerim mi bozuk @Kalyoncu  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

O profil fotoğrafını ben doğrumu görüyorum yoksa gözlerim mi bozuk @Kalyoncu  :alala:
Ne görüyosun :) stadın eski halini görüyosan doğru görüyosun :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne görüyosun :) stadın eski halini görüyosan doğru görüyosun :)

Aynen baya şaşırdım eski günler aklıma geldi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Aynen baya şaşırdım eski günler aklıma geldi :D
Unutma çok çile çektik. O halatın zarar görüp görmediğini beklemek zulümdü.

Çevrimdışı alimm

cuma günü Konya'dan 3 puanla dönelim ondan sonra çekirdek mısır alır sarıları izleriz... eğlenceli olacak muhtemelen...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Barça'nın Betis maçındaki oyun planı. Özellikle ilk yarı boyunca başta Messi olmak üzere sağ kenardan attıkları yüksek açılı paslar ile pozisyon yaratmışlardı.   

Çevrimdışı Berat

Barça'nın Betis maçındaki oyun planı. Özellikle ilk yarı boyunca başta Messi olmak üzere sağ kenardan attıkları yüksek açılı paslar ile pozisyon yaratmışlardı.   

Bir Phil Jackson üçgeni gördüm orda sanki :)

Çevrimdışı atalay

Bir Phil Jackson üçgeni gördüm orda sanki

Luis Enrique, triangle offense'da Arda'yı Gasol gibi kullandı.

Çevrimdışı Berat

Luis Enrique, triangle offense'da Arda'yı Gasol gibi kullandı.

Açıkçası günümüzdeki üçgen denemeleri başarısız oluyor genelde basket bazında artık , ama Barça versiyonu şüphesiz keyif verecektir bize  :eyes

Çevrimdışı MUSTAFA_

Flamini ve Adebayor transferleri olmamış

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sarp

Fenerin hakim ile anlaştığı söyleniyor.
Fiyatta makul. Biz neden düşünmedik acaba.

Çevrimdışı Kalyoncu

Olmayan para ile nasıl almış fener acaba :) baktım aspor haberiymiş :)

Çevrimdışı SEBA

Kaynak: A Spor olduğundan dolayı olmasın  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

a spor'un haberlerine inanmayın :)

Çevrimdışı ALDENYX

van Halst, "Önümüzdeki 2 yılın zararlarını karşılamak için bir şirketle garanti anlaşması yaptık. Bunu şu anda konuşmaya gerek yok, ancak yine de bizim için bir garantidir bu. Bu yüzden, oyuncularımızı satmak için boğazımıza kimse bıçak dayamış durumda değil. Her teklife evet demek zorunda değiliz ve oyuncuları satarsak, pazardaki rekabete dayalı fiyatından satacağız" diye konuştu.

Twente, AS Roma ve Ajax ile de ismi anılan 23 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euronun altındaki teklifleri dikkate almayacağını duyurmuştu.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasri gelirse kimse Ziyech i takmaz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Simdi de haberler çıkmış diarra olmazsa mikel diye
Tabi para yetmeyince
Canim benim yaa yazık kiyamam :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: