Gs nin sadece oynadigi oyun degil
Rotasyonunda da adam olmadigi icin bu mevcut kadrolariyla bile 3.zor olurlar.
Ligin yeni ekibi Karabük degilde konya filan olsaydi kesin puansiz ayrilacaklardi.
ilk yari bitmeden saglam bir puan farki yapariz bunlara da.
Gecen seneki gibi
Önümüzdeki sene napacaklar onu merak ediyorum. FFP devam edecek ve satacakları değerli futbolcuları yok. Muslera'yı satarlar muhtemelen ancak gelecek parayla ne yaparlarsa yapsınlar Muslera'nın gidişi dezavantaj olur.
Chedjou'nun sözleşmesi bitecek ve bonservissiz ayrılacak.
Josue seneye olmayacak.
Sabri gidecek.
Hakan Balta 34 buçuk yaşında olacak.
Sneijder 33 yaşında olacak ve sözleşmesinin son senesine girerken muhtemelen 4 milyon euro gibi bir fiyata satılacak.
Podolski 32 yaşında olacak ve sözleşmesinin son senesine girerken muhtemelen düşük bir fiyata satılacak.
Selçuk 32 yaşında aolacak.
Peki gs bu boşlukları hangi parayla ve nasıl dolduracak?
FFP bizi genç oyuncularla oynarken vurdu ve biz buyüzden çok şanslı/başarılıydık. Takımın temel taşları devam etti. bir jenerasyon değişikliği olmadı. Şimdi FFP biterken bizim kadromuz yaşlı bir kadro oluyor ve bunun çok bir mahsuru yok. Fakat GS'de durum böyle değil. Önümüzdeki yaz baya zorlanacaklardır diye tahmin ediyorum.
Takımlar jenerasyon değiştirdiği sezonlarda transfere biraz fazla para harcarlar ve harcamak zorunda kalırlar. Fakat FFP varsa bunu yapamazsın. Bunu yapamazssan her tarafı arızalı bir kadroyla lige başlarsın. Gs bir sonraki sezon Avrupa ligine katılabilirse gruplardan bile çıkamaz diye düşünüyorum.