Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31024 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Simdi de haberler çıkmış diarra olmazsa mikel diye
Tabi para yetmeyince
Canim benim yaa yazık kiyamam :D
Sanki Mikel e para yetecek gibi yazıyorlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Bir iki ay once Riekerink veto etmis diye haber yapiyorlardi Mikeli simdi de alacaklar diyorlar hahaha

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Çağatay

Bir iki ay once Riekerink veto etmis diye haber yapiyorlardi Mikeli simdi de alacaklar diyorlar hahaha

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Işte bunlar hep komidin yetmezliği :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı alimm

leiva lass mikel haberleri tamamen taraftarı avutma seansları tıpkı geçen seneki zlatan haberleri gibi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Hakim dediginiz adam ayaklarina hakim bir cocukcagiz ama turkiye liginde 4gol 5asistle falan oynar, oyle hollanda ligi gibi eskortluk yapilmaz burada kaleye kadar adama topla karisik giren, ayagini catlatan ustune hakeme yok bisi ya diye itiraz edilen bir lig burasi. Savunma oyunculari ike defansif ortasaha oyuncularinin yuzde doksanucu(kusurlu vereyim de ciddi gibi dursun) ikinci meslek olarak hayvancilik ve kasaplikla mesguller bu ek islerini sahaya yansitmasalar sikinti yok ama biz turkler severiz eve is getirmeyi....

O hakim cocugun ayagini, dizini 3-4 mac sonra eline verirler ustune hakeme itiraz ederler.

Kotu aslinda boyle olmamali ama kendi ozelimde ben sert futbol severim, kemik sesi cikmali bizim ligde olay futbolcularin faul yapmayi bilmemesi, fazla adama giriyorlar az adama cok topa gireceksin.

Çevrimdışı SEBA

Uğur Tütüneker: 'Kandırıldım. Bu gruba kurban bağışı ve burs haricinde hiçbir maddi veya manevi destekte bulunmadım. Bu sebepten dolayı hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar dilerim'

Adama sorarlar 15 Temmuz'dan bu yana neden açıklama yapmadın diye. Herkeste kandırılmış. Acaba kurban bağışı ve burs yardımlarına karşılık onlar size ne verdi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Barcelona Kaleciden anlamiyor arkadas nerde Balon vasat kaleci var onu aliyorlar :busted_cop:

Cillesen ZU Barça :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Uğur Tütüneker: 'Kandırıldım. Bu gruba kurban bağışı ve burs haricinde hiçbir maddi veya manevi destekte bulunmadım. Bu sebepten dolayı hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar dilerim'

Adama sorarlar 15 Temmuz'dan bu yana neden açıklama yapmadın diye. Herkeste kandırılmış. Acaba kurban bağışı ve burs yardımlarına karşılık onlar size ne verdi?
Ahaha ulan bu aziz nesini elime verseler etlerini lime lime ederdim delifisek zamanlarimda, sonra sonra degerini anlamistim adamin simdilerde hakkini teslim etmek lazim, herkes kandirilmistir hemi de 1 diiil eki deel adam az demis %60 onu %80 yapalim huzur icinde cozulsun bu is.

Hah bu ceket de burda dursun

A bizim doktugumuz goz yaslari ne olacak. Butun camianin psikolojisi bozuldu 8 luan fark yapiyoruz elimizden alirlar diye pisolotirijilitik ustunlugumuzun keyfininsuremiyoruz. Benim yasimdakiler hepten ariza bu fetocu-masonik-fetisik-seksi takim yuzunden. Yediginiz kul hakki cikacak biyerlerinizden allah gani gani belanizi verecek

Çevrimdışı Koa_lAA

dün aziz bu sene 20 m euro açık hakkımız var.. şu anda -22 civarındayız dedi ve hala transfer yapacaklarını söyledi... o açığıda sponsorlukla falan yada şampiyonlar ligine kalırız seneye kapatırız dedi..

bu sene yine biz şampiyon olursak bunlar ceza yer... o açık çoraba alınacak sponsorlukla fln kapanmaz..

Çevrimdışı Koa_lAA

ulen yankee ler sizi zaten sevmiyodum iyice soğudum... hope solo gibi bir değeri nasıl 6 ay milli takımdan men edersiniz..

umarım bu hatadan dönülür...

Çevrimdışı cursedofdragon

emre molozoğluna ve topal'a 2 maç ceza verilmiş.

Çevrimdışı atalay

Barça ve City'nin, Cillessen ve Bravo tercihleri tamamen oyun felsefelerinden kaynaklı. Pep'in yaşına rağmen yüksek bedel ile Bravo'yu tercih etmesi; Barça'nın yüksek teklif sonrası ihtiyaçları karşılayacak genç bir isme yönelmesi bundan. Fakat Bravo, total kalecilik meziyetleri ve geriden oyun kurma becerisi olarak Cillessen'in çok önünde bir kaleci. 
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 16:15:12 atalay ]

Çevrimiçi COB

Porto Atletico Madrid'ten Oliver Torres'i 20 milyon euro satinalma opsiyonuyla kiralamis. Yeni parlatacaklari oyuncu belli...

Çevrimdışı mylife1903

Simdi asporda fbnin ozetleri veriyorlsr gecen sezondan. Bizim maci izledim direkten donmusuz, ismailin sacma bir vurusu var Volkan kurtarmis ulan omtop girse mac 1-2 biterdi gene ama ismail kalirdi verilmis sadakamis varmis.
Ayrica bu hayvandao dedikleri herifin bir goller kacirmasi var ki super. Futbol komedi herif, soyle bir videosu olsa da izlesem ara ara, adam resmen dosta korku dusmana guven veriyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

benim 6.ci hislerim kuvvetlidir ne zaman kalbim böyle hızlı çarpsa içimde bir sıkıntı olsa yeniliyoruz yada berabere kalıyoruz.

Kura saati yaklaştı içimde yine öyle bir sıkıntı var hissediyorum kötü bir kura çekicez.

Çevrimdışı mylife1903

benim 6.ci hislerim kuvvetlidir ne zaman kalbim böyle hızlı çarpsa içimde bir sıkıntı olsa yeniliyoruz yada berabere kalıyoruz.

Kura saati yaklaştı içimde yine öyle bir sıkıntı var hissediyorum kötü bir kura çekicez.
Ben derbi oncesi heyecan yaptimmi kesin yerlestiriyorlar bize, kura icin denememistim, totetim yok simdilik. Gelsin yahu kim gelirse icinizi ferah tutun muhim olan katilmak, mangirlari cebe indirmek

Çevrimdışı 38life

Fener Lensi kiraladı. İyi transfer. Hayli katkı sağlayacaktır.

Çevrimiçi Kapkarakartal

M.United - Feyenoord

Fenerliler Ağlıyor mu :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Tottenham'ın yedek kaleci baya iyi  maç çıkarıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tottenham'ın yedek kaleci baya iyi  maç çıkarıyor.
Bizim yedeklere fırsat gelse onlarda çıkartacaklar inşallah

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı legendmaster

sevilla yevhen konoplyankayı kadro dışı bıraktı

Çevrimdışı Kalyoncu

sevilla yevhen konoplyankayı kadro dışı bıraktı
Başkan almaz. O kadar kaju yedi karışık yedi gitti sevillaya imza attı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: