Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30230 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Kalyoncu

Doğru söylüyorsun da ozan tufanı ben hiç beğenmem sevmemde

Ben şenol güneş döneminde beğeniyordum ama sonra tabi fener ve milli takım kariyeri çok kötü

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Arkadaşım önce şu bir ötekileştirmeyi bırakalım saygısızlaşma. Oyuncu kazanmaktan bahsediyorum. Neyse anlayacağın dilden sorayım bursasporun ozan tufan bidonuna 7 milyon € teklif edesiye sen çıkart diyorum.

Şu birkaç senede oyuncu kazanmadık mı yani? Kendi altyapımızdan olması mı gerekiyor? Oğuzhan'ı 500.000'e aldık ve şu an 20 üstüne satabiliriz.Gökhan Töre'de PL'de tutunursa 10+ bir miktara gidecek.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şu birkaç senede oyuncu kazanmadık mı yani? Kendi altyapımızdan olması mı gerekiyor? Oğuzhan'ı 500.000'e aldık ve şu an 20 üstüne satabiliriz.Gökhan Töre'de PL'de tutunursa 10+ bir miktara gidecek.
Biz kazanmadık kazanılmışı aldık burada ayrışıyoruz seninle. Tamam sanada hak veriyorum biz yarışmacı takımız bu böyle olmaz diyebilirsin ama en azından 3-4 tane çıkmalı kadroda kendine yer bulmalı zorlamalı.

Çevrimdışı atalay

Vokes harika döndü ve vurdu. Kale ezberi güçlü.

Çevrimdışı OrhanAker

Mane sakatmı :alala:
Firmino da ne işe yarar çözemedim şu adamı :D

Çevrimdışı OrhanAker

Geçen haftaki liverpooldan eser yok tepki koyamadılar ilk yarı.
Bakalım ikinci yari ne olacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı melyet

Arda yine attı.
Güzel gol oldu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı cursedofdragon

arda banada hesap sormuyacaksa birşey demek istiyorum :D

kendi bölgesinde daha iyi oynuyor.

neymarı kesemez tabi ki :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı atalay

Arda'ya milli takımda false nine gibi oynamak yaramış. Sırtı dönük oyununu geliştirmiş. İlk yarıda Barça'nın ön bölgedeki hareketliliğine ve Messi'nin yüksek açılı dikey paslarına doyduk.

Çevrimdışı mylife1903

Arda'ya milli takımda false nine gibi oynamak yaramış. Sırtı dönük oyununu geliştirmiş. İlk yarıda Barça'nın ön bölgedeki hareketliliğine ve Messi'nin yüksek açılı dikey paslarına doyduk.
Mesi deme @atalay killarim tiken tiken oluyor, kirpi gibi geziyorum. Keske sacim olaydi da kirpi kafada olaydi butun sirt killarim tiken tiken oldu baska bir yaratiga benzedim suan. Robben bir bu messi iki sokakta gorsem allah ne verdiyse dalacagim tipler yani.

Çevrimdışı atalay

Arda, 10 dakikada iki servis yaptı, üçüncüsü gol oldu. Goldeki kontrada atağı başlatan pası da iyiydi. 5.goldeki baskısı ve pası da golü getirdi. Epey verimli oynuyor. 

Çevrimiçi Mehmet57

Siem de Jong PSV'de. Newcastle'dan kiraladilar. Bugun saglik kontrolu vardi, yarin devam edecek. Oyuncu PSV'ye gelmekle nekadar mutlu oldugunu acikladi ama bizim basin hala Fener'e gonderiyor :)

Çevrimdışı atalay

Suarez'den müthiş üst iç. İmza vuruşu... Ruben'in frikiğinden bir tık daha iyiydi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ts maçını açtım zemin sezonun başında patates tarlasına dönmüş

Çevrimdışı MUSTAFA_

TS lige hiç hazır değil. Kasımpaşa Ts den de beter oynuyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

TS lige hiç hazır değil. Kasımpaşa Ts den de beter oynuyor...
İki kötü takımın maçı mustafa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

İki kötü takımın maçı mustafa

Biz Nasrilerden bahsediyoruz da bu takımlara karşı Nasri yi dinlendiririz bu gidişle  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: