Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29998 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Ts maçını açtım zemin sezonun başında patates tarlasına dönmüş

kanki ts o stada bakım yapmıyor artık yeni stadlarına geçicekler :)

Çevrimdışı mylife1903

OTanazi basligini ilk atan gazeteye altin atmaca odulu verecem

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla maçı dehşet maç oluyor 6-4 şu an skor.  :D

Çevrimiçi Mehmet57

Beterin beteri var. Ajax iki sezon once Leon Bailey'ye sozlesme imzalatmak istedi, ama Hollanda icin oturum izni alamadi 18 yasinin altinda oldugu icin. Ajax'da staj gorurken daha 16-17 olmasina ragmen ceviklik ve hizda A takimdaki oyunculardan iyi seviyedeydi De Boer'a gore. Bailey Ajax'in pilot kulubu Trencin'e (Ts'nin Bero'yu aldigi kulub) transfer oldu ve gecen yaz 1,5 milyon euroya Genk'e gitti, cunki Belcikada oturum izni almak daha kolay.

Sonuc? Ajax simdi Bailey icin 11 milyon ve bonuslar dahilinde 15 milyonluk teklifte bulundu ama Genk 20de diretiyor. Oyuncu ise Belcika liginin en iyi kanat oyuncusu 19 yasina daha iki hafta once girmis olmasina ragmen.

:)

Gercekten onumuzdeki senelerde tum Avrupa sesini duyacak.

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 02:34:35 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adebayor - Flamini Rizespor'da.
Hibrit çim boşa gitmeyecek. Rekabet artar azıcık Tabi adamlar emekliliğe gelmediyse...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Adebayor - Flamini Rizespor'da.
Ohaaaa. Gercek mi bu, gsden daha tehlikeli olurlar

Çevrimiçi Samet Ç

Hikmet Karaman ön anlaşma yaptık yarın tesisleri gezecekler imza atacaklar sonra demiş.

Çevrimdışı mehmetthedum

Dün gece tümer açıklamıştı zaten digiturkte. Flamini adebayor yarin veya pazartesi gelecek diye.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Hocam artık resmini degistirebilirsin. Başakşehirle idmana cıkmış seninki..

Bir tavsiye olarak artık alınmasını istediklerini koyabilirsin mesela. Takımda yerel yetişmiş Türk kalmadı zira .
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903

Hocam artık resmini degistirebilirsin. Başakşehirle idmana cıkmış seninki..

Bir tavsiye olarak artık alınmasını istediklerini koyabilirsin mesela. Takımda yerel yetişmiş Türk kalmadı zira .
Musleraya saracam ben gibi duruyor bu gidisle allahtan maci soyle suzgun sekilde izleyemedim birini yapistirirdim bugun.

Çevrimdışı atalay

Sampaoli, "Her zamankinden daha çok maç izliyorum, ama daha az futbol seyrediyorum" sözünü biraz abartmış. Espanyol maçı 6-4 bitmiş. Hücum felsefesindeki savunma arızalarını gideremez ise oyun mantalitesinin güçlü bir espirisi kalmayacak. Umarım bu problemi süreç içinde halledecektir.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 14:08:00 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

Twente'de forma giyen Enes Ünal ilk yarıda hattrick yaptı.

Çevrimdışı Kalyoncu

Twente'de forma giyen Enes Ünal ilk yarıda hattrick yaptı.
Doğru bir lige kiraladı manchester city

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Enes'in üç golü de vuruş çeşitliliği ve kalitesi açısından güzel. Santrafor salt bunun üzerinden anlatılmaz. Daha alması gereken çok yol var. Yalnız gelişimi için iyi bir ligde oynuyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gökhan töre ilk 11 de

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan töre ilk 11 de

Bilic in elinde sakatlanmayan oyuncu kalmadı. El mahkum Gökhan dışında oynatacak oyuncusu yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Bilic in elinde sakatlanmayan oyuncu kalmadı. El mahkum Gökhan dışında oynatacak oyuncusu yok...
Bizim işimize gelir umarım başarılı bir performans ortaya koyar

oynatsın işimize geliyor 25 tane maçta ilk 11 başlarsa 13 milyon € direk otomatik bonservisini alma devreye giriyor :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

oynatsın işimize geliyor 25 tane maçta ilk 11 başlarsa 13 milyon € direk otomatik bonservisini alma devreye giriyor :D
O madde KAP bildiriminde açıklandı mı?  Ben hatırlamıyorum. Inşallah vardır böyle bir madde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Böyle bağlayıcı bir madde varsa o zaman... Dans :D

O madde KAP bildiriminde açıklandı mı?  Ben hatırlamıyorum. Inşallah vardır böyle bir madde.

ben var diye biliyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Su James Collins bile bizim defansta fark yaratir

Etiketler: