Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 73390 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi onder23

arkadaşlar gs nin halini anlatan çok güzel bir yazı dizisi buldum bir gs li tarafından yazılan

https://twitter.com/Baltali_Ilah_05/status/763103870172205056

tek tek okuyabilirsiniz. Ben okudukça keyifleniyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kupa az sonra Buyuk kaptanın ellerinde havaya kalkacak

Barcalilar artik uyuyabilirler :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Zinedine Zidane be kardesim !

Futbolculundaki gibi Teknik direktörlüğünde de EFSANE olma yolunda hizla ilerliyor !

Hatta oldu bile 1 Sezon S.ligi kupasi ve Uefa super kupasi !

Gs bu sene şampiyon olmak zorunda.Bu sene olamazlarsa seneye başları çok ağırır.Bence defansa yaptıkları takviyeler çok yersiz.
Saçma sapan 2 balon aldılar,iki oyuncu da eski taraftarından ana avrat küfür yiyen ağır kazmalar.

Ama ileri hatları bence gayet iyi.Sneijder-Bruma-Sinan-Eren-Podolski hepsi bitiriciliği iyi oyuncular.Bu sene de çok atar çok yerler gibime geliyor

Çevrimdışı tangaz

Gs bu sene şampiyon olmak zorunda.Bu sene olamazlarsa seneye başları çok ağırır.Bence defansa yaptıkları takviyeler çok yersiz.
Saçma sapan 2 balon aldılar,iki oyuncu da eski taraftarından ana avrat küfür yiyen ağır kazmalar.

Ama ileri hatları bence gayet iyi.Sneijder-Bruma-Sinan-Eren-Podolski hepsi bitiriciliği iyi oyuncular.Bu sene de çok atar çok yerler gibime geliyor

senin 1.takımın mı gs yoksa yükselenin mi???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

ve hala forumda barınabiliyor...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı worns

Pellegrini ya da Bielsa Fb'de başarılı olamaz. Aziz Yıldırım'ın kendi prensiplerini dayatacak hocalarla çalışma ihtimali yok. Büyük ihtimalle gelmez ikisi de. Adam, Zico ile bile anlaşamadı.

Eğer Vitor'u gönderip başka bir hocayla anlaşırlarsa bu sene darmadağın olma ihtimalleri çok yüksek.

Çevrimdışı atalay

Dünkü maçta Real'in suni ön alan baskısı ve forechecking uygulaması bile ŞL için yeterince tedirgin edici oldu. Sevilla, oyun kurmada sıkıntı yaşamamak adına maçın hemen başında savunmada üçlüden dörtlüye döndü ve kenar oyuncularını çizgiye çıkardı. Sampaoli Hocam için üzüldüm fakat ¡Hala Madrid!

Çevrimdışı mylife1903

ehehe abi ben yazmak istedim de hatta yazdim sildim 2-3 sefer hepsi cok kaba olmustu, sen guzel sormussun soruyu.

Çevrimdışı tangaz

ehehe abi ben yazmak istedim de hatta yazdim sildim 2-3 sefer hepsi cok kaba olmustu, sen guzel sormussun soruyu.

dostum bilirsin ben feneri çok iplemem gerçek düşmanın gs olduğunu burada 10 aydır reel hayatımda ise 20 seneyi aşkın bir süredir hep dillendiririm. benim yıllardır söylediğim şeyler şu feto haberleri ile gün yüzüne çıkmaya başladı fetoyu futbola bulaştıran da bu işin ilk imamıda cinconlu sarı ismaylllmiş onu da öğrendik. nerede bir cincon sempatizanı görsek içimden türlü türlü güzellemeler geçmiyor değil ama forumda gençlere kötü örnek teşkil etmek istemiyorum  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Dünkü maçta Real'in suni ön alan baskısı ve forechecking uygulaması bile ŞL için yeterince tedirgin edici oldu. Sevilla, oyun kurmada sıkıntı yaşamamak adına maçın hemen başında savunmada üçlüden dörtlüye döndü ve kenar oyuncularını çizgiye çıkardı. Sampaoli Hocam için üzüldüm fakat ¡Hala Madrid!

korkunun ecele faydası yok  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Pellegrini ya da Bielsa Fb'de başarılı olamaz. Aziz Yıldırım'ın kendi prensiplerini dayatacak hocalarla çalışma ihtimali yok. Büyük ihtimalle gelmez ikisi de. Adam, Zico ile bile anlaşamadı.

Eğer Vitor'u gönderip başka bir hocayla anlaşırlarsa bu sene darmadağın olma ihtimalleri çok yüksek.
3-5-2 i en iyi oynayan hocalardan biridir Bielsa. Lakin tüm herşeyi dört dörtlük ister işine karışıldığı, altyapıya yatırım yapılmadığı gün istifa eder hele hele aziz gelip işine karışacak yakar buraları :) bildiğimiz fener medyası kötü maçtan sonra takımı över (biz alışığız) o medyayı itin bir yerine sokar. Ben şenol güneşten sonra bize düşünüyorum çok çılgın bir futbol oynatıyor

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

dostum bilirsin ben feneri çok iplemem gerçek düşmanın gs olduğunu burada 10 aydır reel hayatımda ise 20 seneyi aşkın bir süredir hep dillendiririm. benim yıllardır söylediğim şeyler şu feto haberleri ile gün yüzüne çıkmaya başladı fetoyu futbola bulaştıran da bu işin ilk imamıda cinconlu sarı ismaylllmiş onu da öğrendik. nerede bir cincon sempatizanı görsek içimden türlü türlü güzellemeler geçmiyor değil ama forumda gençlere kötü örnek teşkil etmek istemiyorum  :iblush:
Aynen abi fb rakiptir. Ne olduklari tartisilir ama rakibi secemiyoruz rakiptir aaaa gs ise ne oldugu nereden geldigi belli son 20 senede populer olmus sisirilmis, tek disi kalmis bir canavardir. Belli bir zumrenin takimidir bu kadar populer olmasi aslinda basaridir bence. Sinsi, namert ve icten pazarlikli bir dusman

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi fb rakiptir. Ne olduklari tartisilir ama rakibi secemiyoruz rakiptir aaaa gs ise ne oldugu nereden geldigi belli son 20 senede populer olmus sisirilmis, tek disi kalmis bir canavardir. Belli bir zumrenin takimidir bu kadar populer olmasi aslinda basaridir bence. Sinsi, namert ve icten pazarlikli bir dusman

paralelcilerin projesidir işte kısaca, bunlar bakın biz başarılıyız bizi takip edenler başarılı olurlar mesajı vermişlerdir. siyonizm gibi sanki düşününce. diğer taraftan ben hep sölerim lise münasebetiyle masonvari bir yapılanmaları da vardır. işin garip tarafı ise paralel+masonluk ortak hareket etmiştir. en tehlikeli grup hedef amaç için katolik ve protestan kiliselerinin bir araya gelmesi ile eşdeğer...

Çevrimdışı atalay

Bielsa, avant-garde bir teknik adam didaktik aynı zamanda idealist bir eğitmendir. Zaten lakabı da 'El Loco'. Bielsa, yönetiminden personeline, oyuncusundan medya/basınına tam yetki ister. Obsesyon derecesinde detaycıdır, şablonlar ve stratejiler içinde çoğu zaman kaybolur. Bunu da yaparken taktik antrenmanlar, video analizler derken oyuncuyu fazlasıyla sıkar. Saha dışında da benzer takıntıları vardır.

Güçlü bir hücum felsefi vardır, öyle ki savunma bu felsefenin içinde gizlidir. Geometriye çok önem verir ve oyun geçişleri konusunda dinamik, hızlı ve agresif bir takım yaratır. Formasyon konusunda esnektir daha çok 3-6-1'in 3-3-3-1'ini oynamayı tercih eder. Ve yolu TR'den geçmez, geçmemelidir. 

Çevrimdışı Koa_lAA

bielsa yı beğenen biriyimdir...

denildiği gibi tr ye gelmemeli.. geleceksede şenol hoca emekli olduktan sonra bize gelsin...

Bu sezon 2 Buyuk kupada attigi son dakika Gollerinin , Tam dakikalari

S.Ligi finali Athletico Madrid : 92.48

Super kupa Finali Sevilla : 92.48

SERGIO RAMOS !

#halamadrid !

Çevrimdışı tangaz

bielsa tr.de biz dahil hiç bir takımda başarılı olamaz. zor biridir ve bu nedenle fenere gelmesini çoook isterim...

İlginç Bilgi :busted_cop:

Son 3 sezondur tum S.Ligi , Uefa ve Super kupa finallerinde ISPANYOL takimlari sampiyon oldu :bandit:

Real Madrid , Barcelona :akuma: ve Sevilla

Çevrimdışı tangaz

cinconun leiva transferi olmamış iyi olmuş  :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

vitor haziranda bıracakmış görevi gitme kal demişler :lol: :lol:

Çevrimdışı worns

Leiva'yı Liverpool ısrarla bırakmıyor. Gs meselesinde de ana pürüz bu olmuş.

Etiketler: