Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29359 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Antitez

gs anadolu takımlarını şımartmaya devam ediyor
denilenler rakamlar doğruysa 2,2+az kulanılmış donk+umut=eren nasıl bir transfer politikasıdır
gönderdiği adamların maaşının bir kısmınıda öderler ,kazık üstüne kazık yemek
2,2+2,5(donk)=4,7m  eren için çok yüksek ödeme yapmış olucaklar,tek olumlu yanı umutu kakalıyacaklar

Çevrimdışı tangaz

erenin bonservisi 3 milyon+donk+umut, şayet oyuncular kasımpaşa ile anlaşıp gitmezlerse cincon 3 milyon daha ödeyecek. eren paşa da 1,8 maaş alıyordu bizden önce 2,5 sonra da 2,2 istiyordu cinconla 2,2 milyon ve puan başı 5bine antlaştı. iyi kazık ohh miss  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

erenin bonservisi 3 milyon+donk+umut, şayet oyuncular kasımpaşa ile anlaşıp gitmezlerse cincon 3 milyon daha ödeyecek. eren paşa da 1,8 maaş alıyordu bizden önce 2,5 sonra da 2,2 istiyordu cinconla 2,2 milyon ve puan başı 5bine antlaştı. iyi kazık ohh miss  :bandit:
Orada umutun olmasi kotu oldu. Gsde kalan bir umut dosta korku dusmana guven verirdi.
Transfere oyle bakmayin yahu adam lar umutu ustune para vererek gonderiyorlar arti oyuncu aliyorlar.

Simdi pektemek+2 milyona etoyu alsak, ben atlarim o transfere. Ama antalyaspor aptal mi, degil!
Mesela 2milyona nakite etoyu verebilirler ama takasta pektemek varsa ustune 5 milyon ister adamlar.

Çevrimdışı Tolga

Gs, Eren'ş alarak bence kendisi için doğru bir hamle yaptı.

Bunun yanında kadrosunda düşünmediği adamları da yollayarak kadroyu daraltıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Donk ile Umut gsde aldiklari paranin yarisini alamaz pasada ve takimda kalirlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Tolga

Şu var tabi eğer Gs tek Eren ile sezona başlarsa onlar için yeterli olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Varya onlarda bir cocuj, guzelleme yapiyorlardi, bizim mactan once agliyorlardi cikacak bejekeye uc tane atacak falan yaziyorlardi o oynasin iste

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet 3 büyüklerden tek gesenin  eren net forveti olur umutla donk kasımpaşaya gitmezler maaşları çok yüksek olduğundan 6 m euro çok yüksek bence

Çevrimdışı Çağatay

Gs iyi bir hamle yapti ileri uç için
Ama savunmalari yerlerde ayrica bu orta saha ile sadece ligi bile bitiremezler.
Bonservis vererek leiva yi nasil alacaklar merak ediyorum birde maaşı var.
Ayrica bunlar sene sonuna dogru uefa nin taahhütlerini yerine nasil getirecekler bu gidişle onu daha çok merak ediyorum. Yoksa artı bir de devreye girecek.

"Kumar nedir, nasıl kaybedilir" in dersini veriyorlar resmi olarak :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen Eren Derdiyok un maliyetini  yazmış. Giren girmiş

Kasımpaşa'ya 2.5 + 3 futbolcu. Eren'e 1.9 oha :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Murat Özen Eren Derdiyok un maliyetini  yazmış. Giren girmiş

Kasımpaşa'ya 2.5 + 3 futbolcu. Eren'e 1.9 oha :)

3 tane verim alamayacaklari adamin maaşından kurtulup bir tane verim alabilecekleri adam aldilar. Kadro derinlikleri azalir sadece bir kayiplari olmaz baska. Aslinda kafa kafaya bir transfer oldu diyebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 tane verim alamayacaklari adamin maaşından kurtulup bir tane verim alabilecekleri adam aldilar. Kadro derinlikleri azalir sadece bir kayiplari olmaz baska. Aslinda kafa kafaya bir transfer oldu diyebiliriz.
Çağatay abi iyide umut ve donk gitmek istemeyebilir o zaman 3 milyon euro daha artacak diyorlar doğruluğunu bilemem ama kağıt üzerinde çok da iyi bir transfer değil ama gesenin kalitesi arttı cenk tosun seviyesinde bile değil adam 46 maçta 18 gol atmış düşük bir sayı bence...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncular anlaşamazsa ne olacak sorusu daha cevap bulmadı yalnız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mülkübey

Eren'i alıp umut ve Donk gibi iki yetersiz kamburdan kurtulmuşlar . Rıza efendi  iyi çalışmış gs ye . Bize gelse takası reddeder 10 milyon fiyat çekerlerdi
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı atalay

Leiva nokta atışı olur. Ön alan baskılarında ve direkt oyunda çok değerli bir oyuncu. Adı bizle anıldığında istemiştim. Transfer gerçekleşirse GS orta sahasına tempo ve agresyon katacaktır.

Çevrimdışı Çağatay

Tabiiki takasta kullanilacak oyuncular gs den aldiklari maaşı paşadan alamacaklardir. Dolayisiyla iş o konuda zora girebilir. Gs daha fazla para ile ve baska oyunculari takasta kullanabilir.
Su an mantikli görünen transfer isler değişirse icinde patlayabilir gs nin. Uefa bu kadar tepelerine binmişken nasil hareket edecekler dogrusu merak ediyorum. Acaba o artı biri de mi göze aldilar :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Leiva nokta atışı olur. Ön alan baskılarında ve direkt oyunda çok değerli bir oyuncu. Adı bizle anıldığında istemiştim. Transfer gerçekleşecek ise GS orta sahasına tempo ve agresyon katacaktır.
Kaynakları yok ki Nasıl alabiliyorlar o adamı yaşlı da değil bizim işimize yarardı töre satılmış olsaydı alabilirdik

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2016, 19:14:43 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Aslinda 1m kiralama ile ve 5m bonservis ile bizimde halledebilecegimiz bir adam olabilirdi leiva. Hala da olabilir ama görmek lazim tabii

Çevrimdışı Tolga

Kaynakları yok ki Nasıl alabiliyorlar o adamı yaşlı da değil bizim işimize yarardı töre satılmış olsaydı alabilirdik

İsteseydik Leiva'yı alabilirdik ama orta saha transferinin yeterince düşünülmediğini tahmin ediyorum.

Gs'nin oyuncu satmadan oyuncu alma gibi bir zorunluluğu yok. Sağdan soldan buldukları parayla transfer yapmaya çalışıyorlar.

Lucas, Gs için gerçekten iyi transfer. Tam onların aradığı stilde bir oyuncu.

Çevrimdışı alimm

o gidecek isimlerin maaşlarından tam olarak kurtulamıyorlar aslında, futbolcu maaşlarının büyük kısmını gs ödemeye devam edecek...

Eren'i alıp umut ve Donk gibi iki yetersiz kamburdan kurtulmuşlar . Rıza efendi  iyi çalışmış gs ye . Bize gelse takası reddeder 10 milyon fiyat çekerlerdi

+1903
ayrıca rıza bey aspor'a bağlanınca umut ve donk eski öğrencilerim çalışmak isterim diyerek bağlama çekti canlı yayında...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

leiva cincona gelirse ve de 2-2.5 ML€ civarı bi fiyata gelirse gerçekten üzülürüm...
s.aziz  ve e.derdiyok isimleri gs seviyesi için ii transferler...
dursun bey amca bu sene son kurşunu sıkıyor şampiyon olamamaları durumunda bunlar ffp'den +1 alırlar....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Sevilla, Monchi liderliğinde 'scouting' dersi veriyor. Tek mevki için 200-300 oyuncu arası filtreleme, 700'den fazla scout ile geniş bi' tarama yapıyorlar. Yıllardır transfer başarıları zaten ortada.

Bu sezon ise sadece Krychowiak + Gameiro satışından 65 M € kasaya koydular. Bu oyuncuları 13 M € bedelle ile kadroya katmışlardı. Gelen parayla Vazquez + Ganso + Vietto (K) + Correa + Yedder + Sarabia + Kranevitter (K) + Kiyotake gibi isimleri transfer ettiler. Müthiş iş.

Çevrimdışı atalay

Yalnız Franco Vázquez ve Ganso ile oynamak da epey garip. Oraya bir sirk çadırı koymak gerek. Sampaoli, bu ikiliyi ancak rotasyonda kullanır. 

Çevrimdışı Tolga

Ts, Onazi ile anlaşmış yine bizim alabileceğimiz oyunculardan biriydi.

Atiba'nın alternatifi yok takımda ne yapacağız merak ediyorum.

Etiketler: