Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29001 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Dortmund CEO'su Gomez gündemimizde yok demiş.
Fikret baskan taktigi bunlar yarin gomez kronik sakat derse anlayin kim alacagi parada sorun var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret baskan taktigi bunlar yarin gomez kronik sakat derse anlayin kim alacagi parada sorun var.
Neden olmasın parada anlaşırız aramızdaki sorunlar ufak tefek

Çevrimdışı onder23

"Barcelona, 2015-16 sezonunda 679 milyon euro gelir elde ettiğini açıkladı."
Vay arkadaş, üst düzey takımlarla orta ve alt sınıf takımlar arasındaki uçurum her geçen gün biraz daha açılıyor

Çevrimdışı Bishamon

"Barcelona, 2015-16 sezonunda 679 milyon euro gelir elde ettiğini açıkladı."
Vay arkadaş, üst düzey takımlarla orta ve alt sınıf takımlar arasındaki uçurum her geçen gün biraz daha açılıyor

Ve 29M Euro kar

Çevrimdışı Berat

Joe Allen Stoke City ile anlaştı.

Çevrimdışı tangaz

cincon sponsorla dzekoyu alacakmış  :kop:
ulan adamlar formaya sponsor bulamıyor daha  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

tarık çamdal ve umut bulut ayrılmayacaklarını açıklamışlar  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

cincon sponsorla dzekoyu alacakmış  :kop:
ulan adamlar formaya sponsor bulamıyor daha  :busted_cop:

alamazlar ki alabilecek olsak biz alabiliriz UEFA izin vermiyor oyuncu satmadan :)

Çevrimdışı onder23

Fener monaco maçında Passo dan baktım stad bomboş 5bin kişi olur anca
En ucuz bilet kale arkaları da 130tl. Bizim şampiyonlar ligi gruplarda kaç olur acaba

Çevrimdışı Kutay

Fener monaco maçında Passo dan baktım stad bomboş 5bin kişi olur anca
En ucuz bilet kale arkaları da 130tl. Bizim şampiyonlar ligi gruplarda kaç olur acaba
11.148 kombine satmışlar, 1120 de bilet satılmış maksimum 12 bin-13 bin arası taraftar olacak  Monaco maçında
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Kutay

Alanyaspor geçen sene Fener 'de oynayan Ba 'yı kiralamış iyi transfer Alanya için
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadiusz Milik zu Napoli 35 milyon €

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

kazmanın teki bence 5-6 milyonluk topçu en fazla

Çevrimdışı tangaz

alamazlar ki alabilecek olsak biz alabiliriz UEFA izin vermiyor oyuncu satmadan :)

cinconun öyle bi zorunluluğu yok ki, fenerin var

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi COB

7-8 milyon euro etmez. Napoli neyin kafasini yasiyor. 35 milyon euro verilirmi, inanilir gibi degil.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Para çok olunca sürecek yer bulamamışlar resmen Higuain'den 94M€ geldi adamlara.

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi napoli higuain'i 94 milyona satınca şokunu atlatamadı heralde.napoli de bir forvet kültürü oluştu Milik bakalım bu kültürü devam ettirebilecekmi.

Çevrimdışı tangaz

cinconunda var.

yok! sana bir soru serdar azizi kimi satarak 4,5 milyon bonservisle aldılar?  :tabe:
cincon uefa ile antlaşma yaptı antlaşmanın koşullarını sağlayamadı ve direkt kupalardan men edildi...
şuan bonservisli diledikleri adamı alabilirler ama yeni koşulları oyuncu maaşı ödemelerini ....limitine çekmek şeklinde.

Çevrimdışı tangaz

Abi napoli higuain'i 94 milyona satınca şokunu atlatamadı heralde.napoli de bir forvet kültürü oluştu Milik bakalım bu kültürü devam ettirebilecekmi.

kesinlikle ettiremez bence avrupalı pek çok takımı anlamıyorum xhaka, milik, gomes(portekizli olanı) gibi adamlara ödenen paralar saçma ötesi bence

Çevrimdışı Bishamon

kesinlikle ettiremez bence avrupalı pek çok takımı anlamıyorum xhaka, milik, gomes(portekizli olanı) gibi adamlara ödenen paralar saçma ötesi bence

Gomes'in menajeri Mendes.Bu kadar ucuz olmasına şaşırdım

Çevrimdışı tangaz

Gomes'in menajeri Mendes.Bu kadar ucuz olmasına şaşırdım

dümdüz bir adam için 35 milyon+bonuslarla 50 milyona yaklaşan bir bonservis çok yüksek bence mendes iyi iş başarmış

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mlik 35 ediyorsa oğuzhan 50 eder kafadan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Higuanı'de sevmem ben abi 94 milyonun yarısı fazla bence benzema falan daha iyi o adamdan

Etiketler: