Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 28879 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Berat

Gs leivayı alamaz alırsa kötü
Olur

Siyah-beyaz forma çok yakışır ona  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Kranevitter, Correa, Sarabia iyi takviyeler fakat Ganso yanlış hamle gibi duruyor. Oraya bi' Medel yakışır Sampaoli Hoca'm.

Çevrimdışı mellfred

Andre gomes'i ilk defa bu yıl şampiyonada izledim. Çok temiz oynuyor herif, bakayım bi dedim transfermarktan. 22 milyon avroluk topçuymuş valencia'da oynuyormuş. Şimdi de barcelona'ya gitmiş. Vay be ! Yalnız iyi topçu kendini 10 dakkada ele veriyor .

Çevrimdışı Berat

Barcelona, Alen Halilovic'i 5 M€'ya Hamburg'a gönderdi, 10 M€ geri alma maddesi koydu.

Çevrimdışı tangaz

Andre gomes'i ilk defa bu yıl şampiyonada izledim. Çok temiz oynuyor herif, bakayım bi dedim transfermarktan. 22 milyon avroluk topçuymuş valencia'da oynuyormuş. Şimdi de barcelona'ya gitmiş. Vay be ! Yalnız iyi topçu kendini 10 dakkada ele veriyor .

temiz oynuyor doğru ama çok düz topçu ve kesinlikle 50 milyonluk adam değil herifler çakıl taşı gibi para saçıyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Abi "tangaz". piyasa o kadar şişkin ki pogba'ya 120 m değer biçiliyor. Akıl alır değil

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Berat

Rakitic Barcelona'dan ayrılıyormuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Rakitic Barcelona'dan ayrılıyormuş.
Raketci barcelonaya gidiyormus, anladim. Kalpten gidiyordum.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kalyoncu

Oda gider abi sağlam bir takıma ben söyleyeyim hazırlıklı ol :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Aziz Y.'ın cezası 8 aydan 2 aya indirilmiş.

Çevrimdışı Tolga

Aziz Yıldırım'ın cezası 8 aydan 2 aya inmiş... Niyeyse hiç şaşırmadım.

Çevrimdışı tangaz

Abi "tangaz". piyasa o kadar şişkin ki pogba'ya 120 m değer biçiliyor. Akıl alır değil

piyasa saçma ötesi bir hal aldı tamam pogbayı sever beğeniriz de altı üstü ön libero ve turnuvada bence çuvallayan fransızların başında gelir. ederi en fazla 40 milyondur. portekizli ise bence 8 milyonluk topçu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

cezanın %75 indirildiği tek ülke burası. yurtdışında cezaya itirazlarda en fazla %20 indirimler olduğunu hepiniz hatırlarsınız hatta pek çok itirazda cezanın arttırıldığına da şahit olabiliyoruz. ülke bildiğin muz cumhuriyeti  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

trabzon bence doğru hamleler yapıyor...

Çevrimdışı tangaz

iyi olurdu aslında arada rica ederdik ardayı tokatlardı idmanlarda  :D

Çevrimdışı mylife1903

cezanın %75 indirildiği tek ülke burası. yurtdışında cezaya itirazlarda en fazla %20 indirimler olduğunu hepiniz hatırlarsınız hatta pek çok itirazda cezanın arttırıldığına da şahit olabiliyoruz. ülke bildiğin muz cumhuriyeti  :akuma:
Cezada indirim degil de bindirim olur yurtdisinda yahut aynen onanir.
Adamlar meslektaslarini rezil etmez abi.
Simdi ben bu cezayi veren adam olsam utanctan sokaga cikamam ve istifa ederim.
Ya ben hayvanim, okuzum kanunlari bilmiyorum universiteyi bitirirken birileri cevaplari vermis ve oyle mezun olmusum ya da art niyetliyim herife 8ay cezayi cakmisim, ust mahkeme diyor ki sen malsin, gerzeksin bunun karsiligi bu cezadir.
Nasil bir ulke yahu, simdi ilk cezayi kesene bir sey yapilmayacak mi?

Çevrimdışı tangaz

Cezada indirim degil de bindirim olur yurtdisinda yahut aynen onanir.
Adamlar meslektaslarini rezil etmez abi.
Simdi ben bu cezayi veren adam olsam utanctan sokaga cikamam ve istifa ederim.
Ya ben hayvanim, okuzum kanunlari bilmiyorum universiteyi bitirirken birileri cevaplari vermis ve oyle mezun olmusum ya da art niyetliyim herife 8ay cezayi cakmisim, ust mahkeme diyor ki sen malsin, gerzeksin bunun karsiligi bu cezadir.
Nasil bir ulke yahu, simdi ilk cezayi kesene bir sey yapilmayacak mi?

aynen öyle ya ilk cezayı veren yada indirenden biri i..e  :alala:

Çevrimdışı Berat

Etiketler: