Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 28989 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

‪#‎BİLGİ‬ | Galatasaray'da Tarık Çamdal, Olcan Adın ve Umut Bulut kadro dışı bırakıldı. Kampa götürülmeyecek.

Çevrimdışı Tolga

Bu Gs'de forvet yok bir de Umut'u kadro dışı bırakmışlar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

‪#‎BİLGİ‬ | Galatasaray'da Tarık Çamdal, Olcan Adın ve Umut Bulut kadro dışı bırakıldı. Kampa götürülmeyecek.
Ahahahah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Gs'de forvet yok bir de Umut'u kadro dışı bırakmışlar :D
Umut forvet mi

Çevrimdışı Çağatay

dostum fenerin o forması akhisarın geçen seneki formasının benzeri "psikolojik üstünlük"  :kop: sağlamak için yaptırmışlar o formayı diyollaaa....

hemde geçen sene 5 puan bıraktığımız akhisarın forması...
üstad, gerrçekten de bu bir psikolojik üstünlük belirtisi

ne söyleyeceğimi... bilemiyorum altan bilemiyorum  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Sporting Lizbon'un hocası Jorge Jesus, basında çıkan transfer haberlerine ilişkin olarak, "Robin van Persie'yi her takımda kadrosunda görmek ister. Muhteşem bir oyuncu. Ancak, daha harika oyuncular da var, Lionel Messi gibi. Fakat, bu oyuncuların ne kadar kazandığına da baktınız mı? Bu tip haberler şaka gibi." dedi.

Tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, "Robin van Persie'yi hemen yarın kadromda görmek isterim. Ancak, Robin van Persie'yi alabilmemiz için stadyumumuzu satmamız lazım. Stadyumumuzu satarsak da nerede oynarız bilemiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

:evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Gsde ilginc isler oluyor. Umutu kadro disi birakamislar kim oynayacak forvette. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gsde ilginc isler oluyor. Umutu kadro disi birakamislar kim oynayacak forvette.
Podolski

Çevrimdışı mylife1903

Podolski

Podolski ile snayder oynayacak herhalde ileride. Bunlari bu sene ittirmezlerse en cok yedinci olur bunlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Podolski ile snayder oynayacak herhalde ileride. Bunlari bu sene ittirmezlerse en cok yedinci olur bunlar.
İçerde dışarda yenemezsek üzülürüm abi nefretimsin gs

Çevrimdışı mylife1903

Fbnin yildiz sol beki ismael sakatlanmis

Çevrimdışı Berat

Fbnin yildiz sol beki ismael sakatlanmis

Nerde yazıyor abi , ben göremedim böyle yıldız bir oyuncunun haber olmasını :D

Çevrimdışı Bishamon

Nerde yazıyor abi , ben göremedim böyle yıldız bir oyuncunun haber olmasını :D

amkspor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Fb bizim şampiyonluk kacırdıgımız seneler gibi olucak bilic dönemi gibi, full tecrübesiz ve gençleştirdiler salih , ozan , volkan,alper garanti on11 oynuyacak gibi
bunun yanı sıra Neustadter,Chahechouhe,Emenike feneri şampiyonluk yarısında yüretemez öyle bir tecrübeleri yok orta saha fenerin suan tecrübesiz yeni gelen oyuncu
ne kadar yıldız olursa olsun lige alısması lazım bizdeki en önemli faktör Sosaydı ve iyi taşıdı bizi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oha ilk yarıyımı kapatmış :D geçmiş olsun :evillol:
Oynaması mı iyi yoksa oynamaması mı bilemedim :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Oynaması mı iyi yoksa oynamaması mı bilemedim :evillol:

Ya sorma cok kotu oldu, oynasa daha cok zarar verirdi. Simdi sadece maddi zarar veriyor, gol yedirse daha guzel olacakti. Hem aldigi para zarar hem yedirdigi goller ile puan kaybi, puan kaybi ile beraber gelen para kaybi aghhj

Neyse fb alisik yahu bizim mp gibi cok var onlarda, ismailinde parasini tikir tikir oderler.

Çevrimdışı Berat

Kevin Gamerio da Barcelona'ya doğru  :bandit:

Çevrimdışı Kutay

Gs yönetimi riekerink'e söz vermiş güya 2 forvet transferi yapılacakmış bu yüzden umutu kadro dışı bırakmışlar bas dost adı geçiyor gs ile
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs yönetimi riekerink'e söz vermiş güya 2 forvet transferi yapılacakmış bu yüzden umutu kadro dışı bırakmışlar bas dost adı geçiyor gs ile
gs'ye kim gelirse gelsin şampiyon olamazlar 3.ya da 5.inci olurlar :D

Çevrimdışı mylife1903

gs'ye kim gelirse gelsin şampiyon olamazlar 3.ya da 5.inci olurlar :D
Ilk uc zor. Sen bakma gs torpilli takimdir gecen sezon bile nasil ittirdiler hatirlar. Adam hakemlik kariyerini cope atti gsyi kurtarmak icin yahu.
Ha yok ittirilmezse bunlar 7. Olurlar en iyi oyunlariyla.
Bunun bursasporu basaksehiri konyasporu osmanlisporu var

Çevrimdışı Berat

Dortmund CEO'su Gomez gündemimizde yok demiş.

Çevrimdışı Bishamon

Gabriel Jesus zu Man City

Gabriel Barbossa zu Juve

Etiketler: