Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 28845 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Berat

Taffarel görevinden ayrılmış.

Çevrimdışı mylife1903

Taffarel görevinden ayrılmış.
Coksek mi acep, kaleci enflasyonu var bizde mrmic ugrasmasin hepsiyle, utkuyla veyselle taffarel ilgilenir, kalanlari mrmic calistirir, nasil :evillol:

Çevrimdışı Berat

Coksek mi acep, kaleci enflasyonu var bizde mrmic ugrasmasin hepsiyle, utkuyla veyselle taffarel ilgilenir, kalanlari mrmic calistirir, nasil :evillol:

Direkt ülkeden ayrılmak istemiş abi haklı olarak.

Çevrimdışı cursedofdragon

josef de souza'da ayrılmak istemiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Direkt ülkeden ayrılmak istemiş abi haklı olarak.
Bu son olayda kimse kalmasa bir şey denilemez adamlar haklı bence

Çevrimdışı tangaz

Bu son olayda kimse kalmasa bir şey denilemez adamlar haklı bence

ben şahsen yabancı oyuncu olsaydım bağlasanız durmazdım uluslararası hukuk da yanlarında olur tazminatsız fesih falan filan her türlü işi kotarırlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilk hafta

Basaksehir - Fb

Fb sezona puan kaybi ile baslayacak :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin derbileri ilk yarıda içeride oynaması güzel. (Ts hariç)
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2016, 15:29:55 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

5. hafta: Beşiktaş - Galatasaray

8. hafta: Galatasaray - Trabzonspor

10. hafta: Beşiktaş - Trabzonspor

11. hafta: Fenerbahçe - Galatasaray

13. hafta: Fenerbahçe - Beşiktaş

16. hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fb nin fikstür baya iyiymiş ilk haftalarda.

Fenerbahçe, ligde oynayacağı ilk 5 maçta İstanbul dışına çıkmayacak. Başakşehir (D), Kayserispor, Bursaspor, Kasımpaşa (D), Gaziantepspor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenerbahçe, ligde oynayacağı ilk 5 maçta İstanbul dışına çıkmayacak. Başakşehir (D), Kayserispor, Bursaspor, Kasımpaşa (D), Gaziantepspor
Bunlar puan kaybeder ama burada 2 maçta puan kaybı bekliyorum

Çevrimdışı tangaz

fb.nin başlangıç fikstürü iyi ama malum bunlar finali beceremeyenler ve derbileri son haftalarda  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı celiker1

Moralli başlamamaları önemli.Başakşehir'i geçerlerse fikstüre göre 5 te 5 imkanı var.10-15 bin seyirciye oynayacakken gaza gelip 30-40 bin kişilere oynamaması için ilk haftalar puan kaybı çok önemli.Hem moral hem para kazanmamaları lazım
Hayatta Beşiktaş

Moralli başlamamaları önemli.Başakşehir'i geçerlerse fikstüre göre 5 te 5 imkanı var.10-15 bin seyirciye oynayacakken gaza gelip 30-40 bin kişilere oynamaması için ilk haftalar puan kaybı çok önemli.Hem moral hem para kazanmamaları lazım

şampiyonlar liginden elensin onlarda ki elenecekler stada 300-500 kişi anca gelir :D

Çevrimdışı alimm

juve yönetimi ders niteliğinde transfer sezonları geçiriyor... Pogba gitmeden  Pjanic alan yönetim coman'dan gelecek bonservis parası ile Marko Pjaca'yı aldı....

Ligi domine eden juve Avrupa'da da söz sahibi olmaya tekrar başlıyor... siyah&beyaz
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Berat

Belçika yeni TD'sini web başvurusuyla alıyormuş :)

fb diego ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmış satma durumu yok yani :) 2.5 milyon € su var fenerin o paraya 10 numara gelmez 3-5-2 oynucaklar yada aatif'i,volkanı,alper'i filan o bölgeye çekecekler :)

Çevrimdışı mylife1903

fb diego ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmış satma durumu yok yani :) 2.5 milyon € su var fenerin o paraya 10 numara gelmez 3-5-2 oynucaklar yada aatif'i,volkanı,alper'i filan o bölgeye çekecekler :)
Bunlarin girdisi 8.5 milyon naninani manisi
6 verdiler diyolaaaa sikertele
Sesuyu belese mi aldilar bunlar, orda bir firildak bak, bir uefa yazisina bakar bence ama ispiyonlamayi sevmem, dost sohbetinde dedikodu gibi citlatmak lazim ya da ankesorlu telefondan uefayi arayip, soylemek hepsini, bir dost taktigi.

Bunlarin girdisi 8.5 milyon naninani manisi
6 verdiler diyolaaaa sikertele
Sesuyu belese mi aldilar bunlar, orda bir firildak bak, bir uefa yazisina bakar bence ama ispiyonlamayi sevmem, dost sohbetinde dedikodu gibi citlatmak lazim ya da ankesorlu telefondan uefayi arayip, soylemek hepsini, bir dost taktigi.
o şikayeti aziz iyi bilir şikayet işlerini o bakıyor :D

Çevrimiçi Savaş

Manu Pogba için Juve'ye 104 milyon euro, Pogba'ya da senelik 13 milyon euro teklif etmiş.

104 milyon euro. sen? milyon? sen? euro? sen bu kadar parayı naptın?

Çevrimdışı Berat

fener'in maçını izliyorum 27 milyon € luk takıma karşı bile varlık gösteremiyorlar :D  :evillol:

peirara ile aziz tribünden izliyor aziz kesin küfür ediyordur o kadar eurolar havcadım halen geçen seneki aynı takım diyovduv :D

Neyse monacodan ilk köteği yesinlerde  kendilerine gelirler :D

Çevrimdışı tangaz

falcao 3 tane sıkıştırır ilk maç da fişi çeker adam çok formda  :busted_cop:

Çevrimdışı Berat

fener'in maçını izliyorum 27 milyon € luk takıma karşı bile varlık gösteremiyorlar :D  :evillol:

peirara ile aziz tribünden izliyor aziz kesin küfür ediyordur o kadar eurolar havcadım halen geçen seneki aynı takım diyovduv :D

Neyse monacodan ilk köteği yesinlerde  kendilerine gelirler :D

Kaç defans oynuyor acep :D

Etiketler: