Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35762 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kurallar değişmişti diye hatırlıyorum. Artık sakatlayıcı bir müdahele olmadığı sürece son adam bile olsa penaltı + kırmızı kart (çift ceza) verilmeyecekti?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

kırmızı kart ağır oldu tamam penaltıda önde oyuncu vardı son oyuncu değil birşey değil.

penaltıyı kurtardı hakan kornerden yidiler.
Hakan da tam besiktasli arkadas. Penaltiyi kurtarip, kornerden yiyior. Tam seviniyorsunuz, umutlaniyorsun penaltiyi kurtardi, diye sonra hop hop top kalede

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pato eski gunlerine dönüş sinyali veriyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

O sari kafa kim ya onun yuzunden yedik Golu :akuma:

Hem.adamini takip etmedi hemde Beke yardima gitmedi Rakip iceride bombos vuruş yapti

Sol beke hic yardim gitmiyor pert oldu adam , otoban oldu o kanat

Çevrimdışı LuceGel

Avrupada millet evi arabayı satıp M.uniteda basmış diyorlar oran ne acaba yabancı sitelerde ?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Avrupada millet evi arabayı satıp M.uniteda basmış diyorlar oran ne acaba yabancı sitelerde ?
Bizimkilerde 1.30 dışarda daha yüksektir.
Üst - ilkyarı/maç sonucu her türlü girilirdi :D
Kupona bende koydum ama çok cuzii bir rakam benimki :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İdman Azerbaycan verecek mi acaba yine :D

Edit: baktım vermiyor :D
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 21:53:11 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Ilk yari 1 ms 1 ust penalti, kirmizi kombo yapilacak mac. 100milyon yuro civari oynanmistir

Çevrimdışı mylife1903

İdman Azerbaycan verecek mi acaba yine :D
Aman aman bozma totemi, seyretme idmandan. Kazanirlar falan sonra.
Gebersinler fark yemekten, karinlari agrisin, ezilsinler, rezil risva olsunlar.

Çevrimdışı LuceGel

Ooo iyiymiş valla yurtışında 1.48 filan yapıyorlar bizdeki 1.30 u bende basardım yani 1/1 2 lira filan eder. :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Osmanlı ve Gonya da berebere galıptı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Ilk yari 1 ms 1 ust penalti, kirmizi kombo yapilacak mac. 100milyon yuro civari oynanmistir
Yarım saat önce 110 milyon yurocuktu. :money:

Çevrimdışı mylife1903

Shatar gene kazanmis, 5 atmis herifler daha gol yemediler. Bu lucescuyu gondermeyecektir, allah seni bildigi gibi yapsin, ahirette iki elim yakanda, vuracam kirbaci vuracam kirbaci

Çevrimiçi Mehmet57

Bir oyuncunun aptalligi yuzunden 2 puan verdiler. Sahada Lawal-Musa olsaydi alirlardi. Musa'nin yoklugunda birde Lawal'in sakatlanmasi, onun yerine giren Mehmet Guven'in kirmizi kart yemesinden sonra orta sahada rakibi karsilayamadilar.

Aminu'da Ispanya'ya gider.

Çevrimdışı OrhanAker

Osmanlı ve Gonya da berebere galıptı.
Sen fazla azeri kardeşlere takılıyon :D

Çevrimdışı LuceGel

Komboda olur herşey olur

Çevrimdışı mylife1903

Ulan mafya falan ayagina fbye basilir! Butun dunyayi yatirir fb bu aksam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen fazla azeri kardeşlere takılıyon :D

Çok yahşı yahu dayanamıyom :D

Çevrimdışı mylife1903

@Mehmet57 sizin bu hollandada nufusa kayit nasil yapiliyor, gec yazdirma, yas kucultme falan var mi?
Su fan porsuke bakiyorum 41-42 yasinda gozukuyor, saci agarmis herifin.

Simdi utd ilk15 dakika oyle bir basacak bunlara, fbliler ekran basinda nefes alamayacaklar, soluyacaklar ama agizdan degil. O arada 1-2 gol gelirse acimazlar 6-7 atarlar. En vok volkan seni merak ediyorum, onu soyle bir badem ezmesi kivamina getirsinler insallah. Elin ingilizi firildakmgivi dondurmez onu, vurur tekmeyi alir karti. Ooo hakem de fransiz benua, guzel seey doner bugun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Carrick daha oynuyo muydu ya :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Ismailin oynamamasi beni cok derinden etkiledi

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: