Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35760 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cisse557

Ndiaye'yi siyah-beyaz forma ile görsek artık

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlı iyi oynuyor.

mütüş :D Ama ligde böyle oynuyamıcak 2 tarafı birden götücek oyuncuları yok :)

Bence avrupada yürüsün böyle kadro böyle teknik trektor birbirine uyum bidaha yakalanmaz :)

Son 8 ve ya 4 takım arasına kalabilir şansı yaver giderse final bile görebilir abartmıyorum :)

Çevrimiçi Mehmet57

Badou'yi bizde gormek isterim. Hem 10 numara, hemde defansin onunde oynayabilmesi ve iki mevkide de basarili oyun sergileyebilmesi bizim icin buyuk avantaj olur.

Çevrimiçi Mehmet57

Badou'yi bizde gormek isterim. Hem 10 numara, hemde defansin onunde oynayabilmesi ve iki mevkide de basarili oyun sergileyebilmesi bizim icin buyuk avantaj olur.

anadolu takımının topçucu bodou bana sorarsanız.

Manchester United'ın ilk 11'i: De Gea, Darmian, Smalling, Bailly, Shaw, Carrick, Pogba, Mata, Rooney, Lingard, Martial

F.Bahçe'nin ilk 11'i: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, M.Topal, Neustadter, Josef, Alper, Volkan Şen, Van Persie

Çevrimdışı MUSTAFA_

mütüş :D Ama ligde böyle oynuyamıcak 2 tarafı birden götücek oyuncuları yok :)

Bence avrupada yürüsün böyle kadro böyle teknik trektor birbirine uyum bidaha yakalanmaz :)

Son 8 ve ya 4 takım arasına kalabilir şansı yaver giderse final bile görebilir abartmıyorum :)
Gerçekten kontraya çok iyi çıkıyorlar. 1-2 tane atıp öne geçtiklerinde çok daha fazla gol atabilecek pozisyonlara giriyorlar. Tam bir avrupa ligi takımı. Seneye baya bir oyuncu kaybederler böyle devam ederlerse yalnız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Manchester United'ın ilk 11'i: De Gea, Darmian, Smalling, Bailly, Shaw, Carrick, Pogba, Mata, Rooney, Lingard, Martial

F.Bahçe'nin ilk 11'i: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, M.Topal, Neustadter, Josef, Alper, Volkan Şen, Van Persie
Gece gece uykular kaçacak :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana balla falan bir tane atıp berabere kalacaklar gibi geliyor. Bakalım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gerçekten kontraya çok iyi çıkıyorlar. 1-2 tane atıp öne geçtiklerinde çok daha fazla gol atabilecek pozisyonlara giriyorlar. Tam bir avrupa ligi takımı. Seneye baya bir oyuncu kaybederler böyle devam ederlerse yalnız
ondan diyorum işte şimdi aç kurtlar gibi bütün scoutlar iş başında :D

Umar aminu hmmm şu kadar gol atmış şöyle hızlı böyle hızı :D

Seneye ekmek su gibi kapıcaklar oyuncuları dağıtacaklar takımı :)

Sen ne kadar dersen de biz satmıcaz oyuncuyu oyuncuya EPL'den teklif geldimi arkasına bile bakmaz :)

bana fener yenilecek ama oyun olarak ezilmiyecek gibi geliyor bakalım :)

Çevrimdışı cisse557

8-10 dan aşağıya bırakmazlar :)

http://www.transfermarkt.com.tr/alfred-ndiaye/profil/spieler/77737
O kadar da değildir diyecekken linki tiklamamla hak verdim iyi yakalamışsın yalnız

Çevrimdışı MUSTAFA_

ondan diyorum işte şimdi aç kurtlar gibi bütün scoutlar iş başında :D

Umar aminu hmmm şu kadar gol atmış şöyle hızlı böyle hızı :D

Seneye ekmek su gibi kapıcaklar oyuncuları dağıtacaklar takımı :)

Sen ne kadar dersen de biz satmıcaz oyuncuyu oyuncuya EPL'den teklif geldimi arkasına bile bakmaz :)
Türkiye seviyesinden yüksek olan her takıma gidebilirler iyi maaş aldıktan sonra

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cisse557

Alfred'i degil, Badou'yi diyor bence. Alfred'i Bursa'dan alacaktin.
Aynen Badou'dan bahsediyordum :)

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen Badou'dan bahsediyordum :)
Bence Bodou bizim seviyemizde bir oyuncu değil. Gelirse iyi  ir yedekten öteye geçemez gibi duruyor. Şimdiye kadar anadolu klüplerinden gelen hangi oyuncudan öyle aman aman verim aldık ki son senelerde?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Zlatan niye yok, gsye mi transfer olmus

Çevrimdışı OrhanAker

Bana balla falan bir tane atıp berabere kalacaklar gibi geliyor. Bakalım
Bu bir şaka olmalı :D

Çevrimdışı cisse557

Bence Bodou bizim seviyemizde bir oyuncu değil. Gelirse iyi  ir yedekten öteye geçemez gibi duruyor. Şimdiye kadar anadolu klüplerinden gelen hangi oyuncudan öyle aman aman verim aldık ki son senelerde?
Mesela Batalla bizde olsa verim alabilir mıydık? Bence alabilirdik. Genelde Anadolu'dan aldığımız oyuncular Demirören zamanı boş topçulardı üstelik paraları saçarak almıştık. Fena topçu değil bence.

Çevrimdışı OrhanAker

bana fener yenilecek ama oyun olarak ezilmiyecek gibi geliyor bakalım :)
Ligde oyun olarak ezilen fenermi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Osmanlı 10 kişi kalmış. Mehmet Güven sadece 14 dakikada kırmızı kart yemeyi başarmış

Beşiktaş Tarihi
★★★

Osmanlı 10 kişi kalmış. Mehmet Güven sadece 14 dakikada kırmızı kart yemeyi başarmış

kırmızı kart ağır oldu tamam penaltıda önde oyuncu vardı son oyuncu değil birşey değil.

penaltıyı kurtardı hakan kornerden yidiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kırmızı kart ağır oldu tamam penaltıda önde oyuncu vardı son oyuncu değil birşey değil.

penaltıyı kurtardı hakan kornerden yidiler.
Maç gitti bence. Villereal atar 2 tane daha. Hakem İsrailli olunca bir şeyler bekliyordum ama bu kadarı ağır olmuş bence de...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: