Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

burdayım :D 2gundur sınav sınav :D bıttı neysekı yarın iş var :) dinlenemedım bu hafta sonu :)
Bizde güya tatildeyiz ama daha yoğunuz normalden :D Yarın stadda mısın, eğer ordaysan güzel fotoğraflar bekliyoruz :D

Çevrimdışı keremfrat1

Beton kalmadı ki :D Havalar da sıkıntı olmassa son 10-15 gün ama önümüzdeki hafta yağışlı galiba :alala:
sorma nerden nereye geldık çok şükür :) bu ay çok yağış yok eğer çok yağmur yağmassa kesın bıter kaba en geç şubat ilk haftası bıter :)

Çevrimdışı keremfrat1

Bizde güya tatildeyiz ama daha yoğunuz normalden :D Yarın stadda mısın, eğer ordaysan güzel fotoğraflar bekliyoruz :D
gidersek tabiki :D güzel fotolarıma kaldığım yerden devam ederım :D

Çevrimdışı Anıl

gidersek tabiki :D güzel fotolarıma kaldığım yerden devam ederım :D
Bekliyoruz :D

Çevrimdışı ilhan

@Necmi abicim :D kimse yokmu bugun ya :D
Pazartesi'ye 5 dk. kaldı, mahmurluğu çöktüğü herkesin üzerine

Çevrimdışı keremfrat1

Pazartesi'ye 5 dk. kaldı, mahmurluğu çöktüğü herkesin üzerine
p.tesi sendromu çok oluyo bende  :)

Çevrimdışı ilhan

p.tesi sendromu çok oluyo bende  :)
Bi sende mi? Memlekette en çok kalp krizi Pazartesi günleri oluyormuş  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

soldan ikinci beyaz papyonlu arkadaşın saç sitili bu senenin modasımı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Bi sende mi? Memlekette en çok kalp krizi Pazartesi günleri oluyormuş  :evillol:
:D :D aman allah hepimize uzun ömurler versin :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

ben öğlen gidiyorum işe mis gibi :evillol:
tabı :D ben saat 7de kalkıyorum sabah :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

soldan ikinci beyaz papyonlu arkadaşın saç sitili bu senenin modasımı :evillol: :evillol:
bu gece de yemek muabbeti açılırsa hazırlıklıyım ,masayı donattım .bu arada siyah papyonlu diyecektin galiba ,bana da beyaz papyonlu arattın . :lol:  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Anıtkabiri kağıtla kaplasalar yine güzel durur onu bize güzel gösteren kaplandığı taş değil içinde yatandır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

ben mi gideyim işe saat 7 de :lol:
:D cumle yanlışı var :D ohh ne rahat yazıcağıma :D dırek gırmişim konuya :D :D

Çevrimdışı Efe

bu gece de yemek muabbeti açılırsa hazırlıklıyım ,masayı donattım .bu arada siyah papyonlu diyecektin galiba ,bana da beyaz papyonlu arattın . :lol:  :lol:

ben bolmalzemos pizza söyleyeceğim abi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

Anıtkabiri kağıtla kaplasalar yine güzel durur onu bize güzel gösteren kaplandığı taş değil içinde yatandır..

:claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

:D cumle yanlışı var :D ohh ne rahat yazıcağıma :D dırek gırmişim konuya :D :D

stada gidersen yakın çekim eski açık ve yeni açık foto istiyorum saat 2-4 arası sana zahmet :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

afiyet olsun kardeşim , ben şimdiden hazırım ,konu açılırsa dalacağım hemen . :lol:

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar mabet geçen hafta kameranın yeri değişecek diye twit attı .sonra kaçtı.noldu o iş...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

abi ben dünden kalma zeytinyağlı dolmayı biraz evvel götürdüm ...atiş serbest sizlerede şimdiden afiyet olsun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

sen asıl başkanın yanındaki kısa boylu olanın saçına bak , mohikan gibi. :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

stada gidersen yakın çekim eski açık ve yeni açık foto istiyorum saat 2-4 arası sana zahmet :)
tamamdır abı :D gidersek yıne fotoğrafları yollarım necmı abıye :D