Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı combomaxs

Forumda hayat kalmamis ya eskiden cok canliydi ya

Çevrimdışı Fatih

Hafta sonu bu sekilde olmasi cok normal... Bir de kaba insaatta artik yapilacak pek fazla birsey kalmadi..Herkes iki noktaya yogunlasmis durumda... Sıkıntı yok yani:)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

İnsanlar haklı olarak kabadan sıkıldı.Artık Prekast,çatı kolonu,ince işçilik istiyor kabanın da bitmesine çok az kaldı son bir kaç kiriş ve kolon  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı quentine83

şu eski açık  üstteki bilezik te ömrümü yedi bu arada...her yer biter orası yine en son birleşir...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Easthanbool

Şu anda çalışma var mı kameradan pek anlaşılmıyor :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 13:48:38
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
İnsanlar haklı olarak kabadan sıkıldı.Artık Prekast,çatı kolonu,ince işçilik istiyor kabanın da bitmesine çok az kaldı son bir kaç kiriş ve kolon  :)
Çatı kalkana kadar tek takip edebileceğimiz bir süreliğine prekastlar, küfeki ve çatının germeye hazırlık işlemleri.
Çatı havaya kalktıktan sonra işler çeşitlenecek. Çatının kaplaması, drenaj ve müteakiben çim çalışmaları, küfeki devam ediyor olacak, koltuklar başlayacak, muhtemelen tarihi duvar ve kulelerde de çalışmalar başlamış olacak...
Çok şenlenecek o zaman buralar  :halay:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı umit

Yeni cati malzemesi ne zaman gelir. Bu kona bir bilgi var mi?
Catinin uretimi bitti mi?

Çevrimdışı Burak Akay

Birde Mabet kamera acısının degıstırılecegını soylemıstı bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 13:56:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler bir 10-15 dakikaya necmi abi fotolari sallar cektim biraz , 1-2,saate de ekrem abi gonderecek fotolari stadda guzel is var masallah ,yeni acik arka taraf bir tabla daha bitmek uzere beton dokulur bugun ,eski acik numarali birlesiminde de kolonlar dikiliyor 3 tane kirisin demir isi yapiliyor ayrica numarali ust bilezikler bayagi birlesmis :) :D :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 14:31:06
  • İstanbul (Kurtuluş)
Prekast montajı 2 bölgede devam ediyor  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ALI RIZA

hangi ara bitirdiler örmeyi helal olsun... beton bugun dökülür o zaman  :bandit: otopark giriş te bitmiş olur sayılır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 14:59:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yeniinonustadi 25 ocak 2015

Bir tek şöyle bakınca anlıyorum diğer fotoğraflara beymim basmıyor çok dahilim inşaat kousunda  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu yeni acigin arkasi komple sadece otoparkmi olacak? :alala:
Sanırım üst katı otopark değil en alt kat hariç tribün kısımları otopark değil idari bina stada geleceğine göre sanırım yeni açık kısmında olacak kesin bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum başka yer yok çünkü @drango

Çevrimdışı quentine83

eski açığın tam ortasından kapalıyı da alacak şekilde yeni açığı full prekastlı bi foto düşündüm de offf offff :halay:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALI RIZA

Sanırım üst katı otopark değil en alt kat hariç tribün kısımları otopark değil idari bina stada geleceğine göre sanırım yeni açık kısmında olacak kesin bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum başka yer yok çünkü @drango
Zemin kata da iniyordu sanki  :alala: yol öyle hatırlıyorum 3 kat arada kalıyor ona da 350 araç sıgar mı acaba  :alala:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 15:09:03
  • İstanbul (Kurtuluş)
Yeniinonustadi

Oha büyük vinç de çalışıyormuş  :busted_cop:
Valla bravo 3 koldan yürüyorlar  :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Zemin kata da iniyordu sanki  :alala: yol öyle hatırlıyorum 3 kat arada kalıyor ona da 350 araç sıgar mı acaba  :alala:
350 araç nizami olarak planlanmışsa 500 garantisi var. İstanbul burası.  :ok: Bana göre fazlası var