Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379223 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

Yeni acikta, alt kat in en ust bolgelerinin prekastlari yerlestirilmeden, ust kata prekast koymuslar. Simdi o araya prekastlari nasil sokacaklar acaba?

oraya ince işçilik ve duvar örümü için kalan açıklıklardan beton dökülecek o yüzden bırakıldı yerleştirilir problem olmaz ara geniş burdan böyle göründüğüne bakma

ysariusta

• Ziyaretçi

evet abi ben görmedim o resimleri merak ettim twitter yada face adresi varmı
Twitterdan ve facebooktan önce burada paylaşıyorum zaten. Hatta oralarda paylaşmıyorum bile. Orada çok farklı alanlarda olan arkadaşlarım var. Onlar çok bilmez bu fotoğrafların değerini. O nedenle buraya yüklüyorum.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Çiçekler yardiriyor arkadaslar kalibi yatirilan testerelerin demirlemeside bitmek uzere hafta icine sadce 3 tane testere kaldi bence bitecek :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çiçekler yardiriyor arkadaslar kalibi yatirilan testerelerin demirlemeside bitmek uzere hafta icine sadce 3 tane testere kaldi bence bitecek :super:
Çok değil abi 15 Gün daha Dişimizi Sıkalım bitecek , Gerçi Sıka sıka Diş kalmadı ama :evillol: :evillol: @Efe
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktada demirleme bitmis kalibi yatirilan testerelerin orda da 4 testere var sutunlarida betonlandi yarindan itibaren hafta sonuna kiris sayacagiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni aciktada demirleme bitmis kalibi yatirilan testerelerin orda da 4 testere var sutunlarida betonlandi yarindan itibaren hafta sonuna kiris sayacagiz :)
bugün numaralıda 1 tane daha testere beklıyorum abı :)

Çevrimdışı Deniz

Havalar bir kac gun daha boyle gitsin su kabasan kurtulalim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

@Efe , tüm sütunlar bitti mi stad çevresindeki?

Çevrimdışı Melekcik

günaydın arkadaşlar. ne oldu stat da  gömü çıkmadı mı ya ne güzle stadı beleşe getirir dik :kop: :kop: :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

günaydın arkadaşlar. ne oldu stat da  gömü çıkmadı mı ya ne güzle stadı beleşe getirir dik :kop: :kop: :evillol:
Beleşe getirmeyi bırak , üstüne Staddan olur stadsız kalırdık :tabe: :iscrewy:

Çevrimdışı sallapati

tahminimce numaralıdaki sarı vinç 10-15 gün içinde sökülür

Çevrimdışı Melekcik

Beleşe getirmeyi bırak , üstüne Staddan olur stadsız kalırdık :tabe: :iscrewy:
işin şakası da sona yaklaşınca heyecan sevinç karışıyor ilk maç zamanı bir gelse  :super: :super:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Şu Çatı kolonlarının Kalanlarıda gelsede Monte etmeye devam etsek :bandit: Gerçi Çabuk takılıyor ama Kaba bitmek üzere , Bi an Önce Onlarıda taksakda 1 Haftada Ordan kaybetmesek
 :iscrewy: Artık zamana karşı yarışıyoruz

Çevrimdışı sallapati

Günaydın Beşiktaş ailesi. :)

Günaydın Sezgin nasılsın? Bir İnşaatçı gözünden değenlendir bakalım. Nasıl gidiyor inşaat sence? İnce İşler ne zamana biter?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Konu Dışı olucak ama Bilgilendirmek istedim Bugün Ankara tunus caddesinde saat 16:00 da Başkent Beşiktaş birliği yani dernek açılışımız var.Gelebilecek arkadaslar olursa bende orada olucam ayrıyetten dernek üyeside olabiliyoruz bilginize.
İyi Günde Kötü Günde

işin şakası da sona yaklaşınca heyecan sevinç karışıyor ilk maç zamanı bir gelse  :super: :super:
Şaka olduğunu biliyorum da , Şakası bile kötü , Allah tan Stadın altından birşey çıkmadı , Aksini düşünemiyorum bile :iscrewy: Artık Devlet Stada el koyup bizi Dagbaşına gonderirdi Gs gibi :akuma:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Günaydın Sezgin nasılsın? Bir İnşaatçı gözünden değenlendir bakalım. Nasıl gidiyor inşaat sence? İnce İşler ne zamana biter?

İyim çok şükür. İnce işlerin ne durumda olduğunu bilmiyorum. Duvar, mekanik, elektrik, şap vs ne aşamada bilmediğim için bir tarih veremem ama taş kaplama çatıyla paralel biteceği belli.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 12:08:07 Sezgin Cengiz ]

İyim çok şükür. İnce işlerin ne durumda olduğunu bilmiyorum. Duvar, mekanik, elektrik, şap vs ne aşamada bilmediğim için bir tarih veremem ama taş kaplama çatıyla paralel biteceği belli.
Bu Bile çok iyi haber @Sezgin Cengiz abi teşekkurler , Kufeki herturlu yetişecek diyorsun yani anladığım kadarıyla :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

Eski acik ve numaralida calismalar iyi duzeyde yeni acikta cok hareket yok yemek arasi heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

buranın adresini ver burdan baksınlar @ahmet türker abi en azından buranın yayılmasına katkısı olur burdaki resim twitter a gidince buraya bir katkısı olmuyor birde renkli siteleri beslemiş oluyoruz filigranımız olmadığı için rahatlıkla alıp kullanıyorlar yok twitterde paylaşacaksan burdan indir resimleri öyle paylaş
buranın adresini verdik @Necmi kardeşim,buranın büyümesine katkı olur diye söyledim zaten .kimsenin emeğine en ufak saygısızlık olmasın diye izin almadan bir virgül bile paylaşmam .