Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376079 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Orada Gaziler Büfe olmayacak. Yani artık bir toplaşma alanı olmayacak. O restourantta bir porsiyon yemekle ben bir hafta yemek pişiririm evde. Kalabalık arka tarafta olacak.
bir haftamı şunu gel bir ay yapalım :D

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi Necmi

Boşver be abi bize ne locaya nereden girecekleri, daha ben 120. bloğa nasıl giricem onu öğrenemedim :D
şu an giriş kapısı olarak kullanılan yerden gireceksin anıl :D müze girişinden stada geçiş olmaz oralar kapalı öyle bir geçiş yok en azından projede yoktu orası staddan bağımsız bölüm maç günleri belkide açmayacaklar o kapıyı kimbilir @anilt

Çevrimdışı Serkan7738

abi tamam ben fil gibiyim de niye bukadar üstüme geliyosunuz  :D @ilhan @Yunus

Çevrimdışı Yalçın

bir haftamı şunu gel bir ay yapalım :D

Doğuş'a bağlı işletmelerin birinde çalışan birisi olarak, bir ana yemeğin fiyatı (tabak başı) 40 TL'den aşağı olmayacaktır. 200'e kadar da çıkması yüksek muhtemel. Yani işin içine istakoz ya da bisteca tarzı steak yemekler girerse. Ki girecektir. E şaraptı, rakıydı falan derken masadan kalkması iki kişi için minimum 200-300 civarı olur.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Doğuş'a bağlı işletmelerin birinde çalışan birisi olarak, bir ana yemeğin fiyatı (tabak başı) 40 TL'den aşağı olmayacaktır. 200'e kadar da çıkması yüksek muhtemel. Yani işin içine istakoz ya da bisteca tarzı steak yemekler girerse. Ki girecektir. E şaraptı, rakıydı falan derken masadan kalkması iki kişi için minimum 200-300 civarı olur.
taraftara özel köfte ekmek olur kafetaryalarda heral bizim ne isimiz var orda :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

bu fiyatlara göre @Necmi  kardeşim 1 ay demekte haklı . @Yunus  kardeşim bir kere daha düşün. :lol:  :lol:

Çevrimdışı Yalçın

taraftara özel köfte ekmek olur kafetaryalarda heral bizim ne isimiz var orda :D

Bizi ekmek arası köfte paklar dostum. Hele maçın sonunda ne tatlı giderdi namussuz. Soğanlı soğanlı.. :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

başkan köfte ekmek araba filosu kurmuş . :D

Çevrimiçi Necmi

Nazire yapmadım ki abi :alala: Ben Öyle yazdım , Anıl da Kapıdan olmaz giriş diyince Kafam karıştı hemen Lansmanı açıp izledim tekrar , Hatta Anılla 2-3 İleti yazıştık bu konuda :bandit: @anilt de alınmaz abi böyle bişey için yanlış bişey soylemedim sonuçta dimi @anilt
Evet Lansman videosunda Hiç taraftar girdigide gozukmuyor zaten Okapıdan giriş Ensesi kalın Taraftarlar giriş yapabilecek sadece ama Müze ve Kartal yuvasıda orada degilmi :alala: Biz oraya yine yukarıdan girip sonra aşağıya inerekmi ulaşacagız :alala: Şu soruyıda tekrar sorayım Bu Duvarın yıkılıp yeniden yapılması İmalatını Çiçeklermi yapacak??? @Yunus Abi , @Necmi abi @Efe abi
hayır direk yoldan düz ayak alt kata ineceksin şu an stadın girişi için kullanılan yerden üst katada kulelerin yanından çıkan merdivenler olacak ordanda alt kata inen merdivenlerde var Müze kapısıyla taraftarında loca sahiplerininde işi yok restoran girişlerini bilmiyorum ordan olabilir restoranın nerde olduğunu bile bilmiyorum moda merkezinede ordan giriş olabilir o kısımda stad bölümünü o bölümden ayıran beton perdeler var

Çevrimdışı Serkan7738

bizde onlardan buna göre kira parası alıcaz bence sorun yok fiyatlarda sonuçta bi tarafında boğaz bi tarafında vodafone arena manzaralı yemek yiyecekler zengin Beşiktaş'lıların çoğunun takıma faydası yok belki bu yöntemle biraz faydası olur

Çevrimdışı Türkay

200 lira ile bizim burda bütün forumun karnı doyar  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yalçın

bizde onlardan buna göre kira parası alıcaz bence sorun yok fiyatlarda sonuçta bi tarafında boğaz bi tarafında vodafone arena manzaralı yemek yiyecekler zengin Beşiktaş'lıların çoğunun takıma faydası yok belki bu yöntemle biraz faydası olur

Bizim Hüsnü Akhan sağlam Beşiktaşlıdır. Kafadan kendi eşrafı yeter de artar zaten.

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Eski açığın önündeki tırlarda ne var bir şeye benzetemedim :(

bir şey yok ondan benzetememişsindir :D çiçekler beyaz bayrak asacak artık malzemelerini topluyor  :by2:

Çevrimdışı ilhan

200 lira ile bizim burda bütün forumun karnı doyar  :lol:
@Türkay kuyu kebabına yeter mi o para  :D

Çevrimdışı ahmet türker

şu an yeni açık testere kirişlerinin ve yatay kirişlerin betonlaması yapılıyor .

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

abi amacı çok güzel onu anladık ta neden kedi onu anlamadık  :evillol:
kediler çatı yapmayı bilmiyormuş çıksın dolaşsınlar nasıl yapıldığını öğrensinler diyede olabilir :alala:

Çevrimdışı Türkay

@Türkay kuyu kebabına yeter mi o para  :D

Olmadı pazarlık ederiz yolumuzu buluruz abi :lol:

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Serkan7738

Abi bi büyük boy etli ekmeğe bakar  :lol:

@Sedat_BJK @yigitcan1903  ile beraber yemiştik etli ekmeği benim ebatlarımı onlara sorabilirsin  :evillol:

Çevrimdışı Efe

şu an yeni açık testere kirişlerinin ve yatay kirişlerin betonlaması yapılıyor .

evt beton atılıyor testereler hızlıca betonlanmalı bu ay sonuna bitirsinler şunları artık sıkıntı gelmeye başladı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

sarı prekast vinci niye öyle havada kalmış soğuktan biyeri tutulucak gibime geliyo ana yüreği işte

Çevrimdışı ahmet türker

evt beton atılıyor testereler hızlıca betonlanmalı bu ay sonuna bitirsinler şunları artık sıkıntı gelmeye başladı :icool:
seni yokluğunda aratmadım. senin efektini kullandım .