Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

yarın yeni açıkta 1 testere kiriş iskelesi yatırılmasını dileyerek iyi geceler diyelim :D

iyi geceler @Efe bende yeni prekast tırlarının gelmemesini diliyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

bir o resmin, bir de iki sütünün arasından ,takılan prekastı çektiğin reşim şahaneydi. bu arada bu yemek mevzusunu da sana borçluyuz konuyu sen açmıştın kardeşim. :tabe:   :tabe: :lol:
o kolonlara ek olarak o açıda birde yol aydınlatmasının direği var. Onu eleyene kadar çok uğraştım. Beğenilmesine sevindim. Özendiğim bir fotoğraftı. En azından açısıyla uğraştım diyelim. Diğer ayarlarla pek başarılı olamıyorum. Çarşamba başka planlarım var. hava çok kapatmasın yeter.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum ama şu resimdeki sütunlarda bir çatlak mı var tedirgin oldum bu görüntünün sebebi nedir
Çatlak yok kalıplardan kaynaklı sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@ilhan abi @ALI RIZA bey mesajları siliyor, Adanaya yolun düşerse bir kebap ,ciğer yeriz  :D
:kop:  :kop:  :kop: arkadaş adam foruma korku salmış gizli gizli buluşacaksınız neredeyse.  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

o kolonlara ek olarak o açıda birde yol aydınlatmasının direği var. Onu eleyene kadar çok uğraştım. Beğenilmesine sevindim. Özendiğim bir fotoğraftı. En azından açısıyla uğraştım diyelim. Diğer ayarlarla pek başarılı olamıyorum. Çarşamba başka planlarım var. hava çok kapatmasın yeter.
farklı olan bir iki resim daha vardı ,unuttum şimdi bakmam lazım ,ama farklı bir şey araman takdire şayan . :)

Çevrimdışı Serkan7738

rica etsem bu resimleri face ye atarsan paylaşırız görmeyenler de görür .

evet abi ben görmedim o resimleri merak ettim twitter yada face adresi varmı

Çevrimdışı ahmet türker

evet abi ben görmedim o resimleri merak ettim twitter yada face adresi varmı
o resimleri bu gün foruma attı geri gitmen lazım @Serkan7738  kardeşim bir de niye 7738 .

Çevrimdışı ilhan

farklı olan bir iki resim daha vardı ,unuttum şimdi bakmam lazım ,ama farklı bir şey araman takdire şayan . :)
Arama ahmet abi, numaralının üstünden görünen boğaz manzarası var ya o bi harika. Sahi ya @Yunus sen bu işi profesyonelce yapıyon da bizi mi kekliyon.yoksa :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Arama ahmet abi, numaralının üstünden görünen boğaz manzarası var ya o bi harika. Sahi ya @Yunus sen bu işi profesyonelce yapıyon da bizi mi kekliyon.yoksa :evillol:
yok aramak için değil görmeyen arkadaşlarıma göstermek için paylaşacağım da ondan. :)

Çevrimdışı ilhan

yok aramak için değil görmeyen arkadaşlarıma göstermek için paylaşacağım da ondan. :)
Görmeyenler için Çıkrıkçıklar yokuşunda Mum satılıyor abi, alsınlar birer tane derdine yansınlar. Şaka bi yana @Yunus açılar gerçekten çok güzel.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bir de bu bölgeler de küfeki kaplanacak mı ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Neden bu bölgeye prekast koymuyorlar ?
kaplanacak tabi çevreler de 2 tane kule denen isongard kuleleri yıkılsın da  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Neden bu bölgeye prekast koymuyorlar ?
aslında yeni açık üstte ilk çalışmaya başladıklarında işaretlediğin bölgeye yerleştirmeye çalışıyorlardı ama sonra ne olduysa solda ki kısımdan itibaren koydular
henüz o parçalar gelmemiş olabilir veya yandaki korkuluk betonunda düzeltme gerekiyor olabilir

Çevrimdışı Necmi

buranın adresini ver burdan baksınlar @ahmet türker abi en azından buranın yayılmasına katkısı olur burdaki resim twitter a gidince buraya bir katkısı olmuyor birde renkli siteleri beslemiş oluyoruz filigranımız olmadığı için rahatlıkla alıp kullanıyorlar yok twitterde paylaşacaksan burdan indir resimleri öyle paylaş

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı doganay

Transfer nobetinden sonra, stad nobetide basladi sanirim  :D

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı F1RAt

Yeni acikta, alt kat in en ust bolgelerinin prekastlari yerlestirilmeden, ust kata prekast koymuslar. Simdi o araya prekastlari nasil sokacaklar acaba?

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin , hayirli pazarlar . İnsallah haftaya artik yatirilmayan testere kalmaz havalar cok guzel sirketler son nefeslerinden biraz hizlansinlar . Bu arada pazar gunleri stadin ordaki kartal yuvasi acik mi kardesin passolig kartini alirim belki ?

Çevrimdışı sallapati

Günaydın ; Kaba İnşaatın bitmesine son 65 gün

Çevrimdışı sallapati

önümüzdeki günlerde Numaralı alt kat prekastlara yoğunluk verileceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese gunaydin , hayirli pazarlar . İnsallah haftaya artik yatirilmayan testere kalmaz havalar cok guzel sirketler son nefeslerinden biraz hizlansinlar . Bu arada pazar gunleri stadin ordaki kartal yuvasi acik mi kardesin passolig kartini alirim belki ?
Yeni Açıkta Önceki gece 19 ve 20 .ci kirişler , Dun Gecede 21 ve 22.ci kirişler betonlandı , Böylece Yeni açıkta Kalıbı Yatırılmayan 4 , Betonlanmayan 7 kiriş kaldı :halay: 15 Gün daha Yağmur yagmazsa Tamamdır bu İş , Kimse bana Baraj falan demesin , İstanbul'da Barajlar Son 10 Yılın En yüksek doluluk oranına ulaştı , Barajların Doluluk oranı %84 :bandit: Forum olarak yahmur yagmama Duasına çıkalım , 15 Gün sonra Butun İş Prekastçılara kalacak , Herkese günaydın bu arada....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık