Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377286 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Nazire yapmadım ki abi :alala: Ben Öyle yazdım , Anıl da Kapıdan olmaz giriş diyince Kafam karıştı hemen Lansmanı açıp izledim tekrar , Hatta Anılla 2-3 İleti yazıştık bu konuda :bandit: @anilt de alınmaz abi böyle bişey için yanlış bişey soylemedim sonuçta dimi @anilt
Evet Lansman videosunda Hiç taraftar girdigide gozukmuyor zaten Okapıdan giriş Ensesi kalın Taraftarlar giriş yapabilecek sadece ama Müze ve Kartal yuvasıda orada degilmi :alala: Biz oraya yine yukarıdan girip sonra aşağıya inerekmi ulaşacagız :alala: Şu soruyıda tekrar sorayım Bu Duvarın yıkılıp yeniden yapılması İmalatını Çiçeklermi yapacak??? @Yunus Abi , @Necmi abi @Efe abi
Neye alınıcağımı da anlamadım ki :D Bence stad çok şeylere gebe açılmadan önce de çoğu şey çözüme kavuşmayacak gibi :by2:

Çevrimdışı Serkan7738

ANazire yapmadım ki abi :alala: Ben Öyle yazdım , Anıl da Kapıdan olmaz giriş diyince Kafam karıştı hemen Lansmanı açıp izledim tekrar , Hatta Anılla 2-3 İleti yazıştık bu konuda :bandit: @anilt de alınmaz abi böyle bişey için yanlış bişey soylemedim sonuçta dimi @anilt
Evet Lansman videosunda Hiç taraftar girdigide gozukmuyor zaten Okapıdan giriş Ensesi kalın Taraftarlar giriş yapabilecek sadece ama Müze ve Kartal yuvasıda orada degilmi :alala: Biz oraya yine yukarıdan girip sonra aşağıya inerekmi ulaşacagız :alala: Şu soruyıda tekrar sorayım Bu Duvarın yıkılıp yeniden yapılması İmalatını Çiçeklermi yapacak??? @Yunus Abi , @Necmi abi @Efe abi

Bukadar kişiyi aynı iletide etiketleme rekoruda olabilir ben alındım şahsen :ebebe: :boxin:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 23:18:04 Serkan7738 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Bukadar kişiyi aynı iletide etiketleme rekoruda olabilir ben alındım şahsen :ebebe: :boxin:
Serkan abi 10 dakika içinde kaçıncı profil fotoğrafı oldu bu :alala: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Serkan abi 10 dakika içinde kaçıncı profil fotoğrafı oldu bu :alala: :evillol:

8 ama bunuda beğenmedim @anilt  :ebebe: :ebebe: :steamed: :D

Çevrimdışı Efe

küfekiyle beraber sütunlar genişliyor iyice heybetlenmiş görüntü muazzam olacak bitince :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Nazire yapmadım ki abi :alala: Ben Öyle yazdım , Anıl da Kapıdan olmaz giriş diyince Kafam karıştı hemen Lansmanı açıp izledim tekrar , Hatta Anılla 2-3 İleti yazıştık bu konuda :bandit: @anilt de alınmaz abi böyle bişey için yanlış bişey soylemedim sonuçta dimi @anilt

çiçekler yapmayacak yada obitaş onuda ihaleyle farklı bi şerkete verirler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

abi bu kedi yolları ne işe yarar bir anlamadim onu  :iblush:
kediler dolaşacak işte :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

küfekiyle beraber sütunlar genişliyor iyice heybetlenmiş görüntü muazzam olacak bitince :ebebe:

@Efe küfekilerin üst kısımları çatı yapımı için bırakıldı tamamlanmadı onu anlarımda alt kısımda neden bir bölüm yapılmadan bırakıldı sence

Çevrimdışı Necmi

çatıda belirli yerlere ulaşmak için zannedersem çabucak monte ediliyorlar ama tam ne görevi var bilmiyorum tam açıklamada bulamadım açıkçası çok önemli bi görevi yok onların :)
çatıya ulaşmak için efe elektrik tesisatını nasıl yapacaklar yarın kopan bozulan ampulleri nasıl değiştirecekler her seferinde çimlerin üzerinde vinçmi dolaştıracaklar bütün çatı bakım onarım işlerini kedi yollarıyla yapacaklar o çatıyı asıp bırakmazlar sürekli bakım gerekir pankart vs gibi şeyleri asmak fileleri asmak indirmek için hep o yollar kullanılacak @Efe bayağıda önemli onlar :D

Çevrimdışı alperrr

yanlışın var çatı zaten başladı ve halatlar serilene kadar yapılması gereken bir sürü işi var engelleyen bir durum yok prekastlarda zaten bir ay geriden takip ettiği için bir ay sonra son işleri yapıyor olacak yani ocak sonunda kaba biterse şubat sonunda prekast biter bu arada çatı kolonları takılır iç bileziği yapana kadar olacak bir sürü iş var onlar tamamlanır prekastlar bitip içerden çıktıklarındada halkayı yapar ve germeye başlar büyük ihtimal mart sonunda halatları havada görürüz mayıs sonunda çatıyı görürüz sonra çime 3 ay kalıyor bir aylık gecikme hakkı bile var :D @alperrr

iyi o zaman abi. ilk maça yetişsin de.

biri ihsan coşkunun istifa ettiğinden falan bahsetmiş ama pek ilgi çekmemiş. demekki üfürükmüş. dimi?

Çevrimdışı Serkan7738

çatıya ulaşmak için efe elektrik tesisatını nasıl yapacaklar yarın kopan bozulan ampulleri nasıl değiştirecekler her seferinde çimlerin üzerinde vinçmi dolaştıracaklar bütün çatı bakım onarım işlerini kedi yollarıyla yapacaklar o çatıyı asıp bırakmazlar sürekli bakım gerekir pankart vs gibi şeyleri asmak fileleri asmak indirmek için hep o yollar kullanılacak @Efe bayağıda önemli onlar :D

abi amacı çok güzel onu anladık ta neden kedi onu anlamadık  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

@Efe küfekilerin üst kısımları çatı yapımı için bırakıldı tamamlanmadı onu anlarımda alt kısımda neden bir bölüm yapılmadan bırakıldı sence
iki nedenle olabilir birincisi daha zemin yapılmadı alt sırayı koysalar zemin yapılırken zarar görürdü birde belki bilmiyorum tamamen atıyorum alttan kolonları aydınlatmak için bir sistem yapabilirler veya yerden zemin aydınlatmasıda olabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

nick değeştirme rekoru da sende.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

iki nedenle olabilir birincisi daha zemin yapılmadı alt sırayı koysalar zemin yapılırken zarar görürdü birde belki bilmiyorum tamamen atıyorum alttan kolonları aydınlatmak için bir sistem yapabilirler veya yerden zemin aydınlatmasıda olabilir.

alttan o kolonlar aydınlatılırsa çok süper bi görüntü çıkar ortaya muhtemelen de yaparlar

Çevrimdışı ahmet türker

bunda karar kıldım Abi değiştirmiycem  :D
ben de bunu beğenmedim ,bence arayışlarına devam etmelisin .

ysariusta

• Ziyaretçi

Fil yolu desen kimse inanmaz. Ondandır bence.

Çevrimdışı ilhan

Serkan o kadar küçük ve dar bi yol için FİL yolu denmesini bekliyordun?