Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Serkan7738

Gece 00:46 da inşaat konuşalım...

@Kemal Abi şuan konuşalım canım çok sıkılıyo  :s20:

Çevrimdışı Türkay

fore kazıkla 3 leyebilirim @Türkay cım  :evillol:

Abi o üçleme bizden uzak dursun aman aman artık yeni statta ilk üçlemeyi bekliyoruz  :claps:  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sedat_BJK

oo polis abimiz gelmiş @Sedat_BJK   :busted_cop:
biz hep buradayız da sen yoğunsun anlaşılan. işin gücün rast gitsin. @Serkan7738

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orada Gaziler Büfe olmayacak. Yani artık bir toplaşma alanı olmayacak. O restourantta bir porsiyon yemekle ben bir hafta yemek pişiririm evde. Kalabalık arka tarafta olacak.
Aklmdan Geçenleri okumuşsun abi resmen , 1-2 Sayfa geride aynen şöyle yazdım , Benim en Çok kafamı karıştıran konu Tarihi kulelerin restorasyonu ve Duvarın yıkılıp yeniden yapılması , Bilindigi gibi Restoran , Loca ve Müze. Girişleri bu Duvarın olduğu yerden olacak , Peki bu duvar ne zaman Yıkılıp yapılacak , Buranın yıkılıp yeniden yapma işini Çiçekler mi yapacak diye sormuştum??? Ama bi tek anıl gordu oda Giriş ordan olmaz abi diyince Hemen Tanıtım videolarını açıp izledim tekrar :bandit: Baktım Benim dediğim gibi aynen Vip Loca ve Restoran girişi oradan olacak ama Şöyle birşey var Loca ve restoran girişi oradan olursa Taraftatı o kapıdan sokmazlar gibi geliyor bana :by2: @Yunus abi , Yani @anilt nin dediği gibi herkese açık olmaz o kapı :D
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 22:38:22 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

@Kemal Abi şuan konuşalım canım çok sıkılıyo  :s20:

1) Numaralıda hafriyat neden bitmiyor = İstanbul'un göbeğinde stad yapıyoruz , trafik engelliyor ama Ay sonuna bitecek.
2) Numaralı ihalesi kim alacak Çiçekler-Obitaş, söylenti Obitaş yönünde
3) Çatı işi için erken ama şeffaf olup olmama konusunda sıkıntı var.
4) Loca satışları iyi lansmanla birlikte 20 kadar loca satıldı.

Çevrimdışı Serkan7738

1) Numaralıda hafriyat neden bitmiyor = İstanbul'un göbeğinde stad yapıyoruz , trafik engelliyor ama Ay sonuna bitecek.
2) Numaralı ihalesi kim alacak Çiçekler-Obitaş, söylenti Obitaş yönünde
3) Çatı işi için erken ama şeffaf olup olmama konusunda sıkıntı var.
4) Loca satışları iyi lansmanla birlikte 20 kadar loca satıldı.

mabet numaralıda çiçekler açacak demişti bi işaret olabilir

Çevrimdışı Atakan Uzun

Eski açığın önündeki tırlarda ne var bir şeye benzetemedim :(

Çevrimdışı Serjo

Eğer gerekli izinler alınırsa 19 Mayıs'ta ilk kazmayı vuracağız
biraz nostalji  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Serkan7738

kamera eski açığa dönerse bakıcam abi :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Aklmdan Geçenleri okumuşsun abi resmen , 1-2 Sayfa geride aynen şöyle yazdım , Benim en Çok kafamı karıştıran konu Tarihi kulelerin restorasyonu ve Duvarın yıkılıp yeniden yapılması , Bilindigi gibi Restoran , Loca ve Müze. Girişleri bu Duvarın olduğu yerden olacak , Peki bu duvar ne zaman Yıkılıp yapılacak , Buranın yıkılıp yeniden yapma işini Çiçekler mi yapacak diye sormuştum??? Ama bi tek anıl gordu oda Giriş ordan olmaz abi diyince Hemen Tanıtım videolarını açıp izledim tekrar :bandit: Baktım Benim dediğim gibi aynen Vip Loca ve Restoran girişi oradan olacak ama Şöyle birşey var Loca ve restoran girişi oradan olursa Taraftatı o kapıdan sokmazlar gibi geliyor bana :by2: @Yunus abi , Yani @anilt nin dediği gibi herkese açık olmaz o kapı :D
Aklınla bir zorum yok. Yazdıklarını okudum.  :evillol:
O kapıdan taraftar girmeyecek. Bizim kapı yukarıdan olacak.
sen birilerine nazire yapmadan bir ileti yazamayacak mısın? geliyor sopa

Çevrimdışı Serkan7738

2 tanesinde ytong bitanesinde de sanırım demir var

Çevrimdışı asyakartalı

sanırım çiçekler iskele demirlerini toparlamaya başlamış.tırlara doldurup gönderiyorlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

kamera eski açığa dönerse bakıcam abi :D
Ben bu saçları o kameranın dönüş süresinde döktüm Serkan. Sen sen ol fazla uzun bekleme.

Çevrimdışı cagdas44

Ytong veya benzeri bir şey olabilir muhtemelen ince işçilikte kullanılacak malzemelerden

Çevrimdışı ilhan

Boş olduğundan olmasın  :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Boş olduğundan olmasın  :evillol:
Şaka şaka hurda Tırlarından  sonra stada boş gelip dolu gidecek olan çiçek yüklü TIR onlar

Çevrimdışı Serkan7738

Ben bu saçları o kameranın dönüş süresinde döktüm Serkan. Sen sen ol fazla uzun bekleme.

Abi deme öyle zaten saçım dökülüyo  :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Şaka şaka hurda Tırlarından  sonra stada boş gelip dolu gidecek olan çiçek yüklü TIR onlar
çiçek yüklü....?  :lol:  :lol:

Aklınla bir zorum yok. Yazdıklarını okudum.  :evillol:
O kapıdan taraftar girmeyecek. Bizim kapı yukarıdan olacak.
sen birilerine nazire yapmadan bir ileti yazamayacak mısın? geliyor sopa
Nazire yapmadım ki abi :alala: Ben Öyle yazdım , Anıl da Kapıdan olmaz giriş diyince Kafam karıştı hemen Lansmanı açıp izledim tekrar , Hatta Anılla 2-3 İleti yazıştık bu konuda :bandit: @anilt de alınmaz abi böyle bişey için yanlış bişey soylemedim sonuçta dimi @anilt
Evet Lansman videosunda Hiç taraftar girdigide gozukmuyor zaten Okapıdan giriş Ensesi kalın Taraftarlar giriş yapabilecek sadece ama Müze ve Kartal yuvasıda orada degilmi :alala: Biz oraya yine yukarıdan girip sonra aşağıya inerekmi ulaşacagız :alala: Şu soruyıda tekrar sorayım Bu Duvarın yıkılıp yeniden yapılması İmalatını Çiçeklermi yapacak??? @Yunus Abi , @Necmi abi @Efe abi

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Türkay

O kamera çok fena hakikaten ben eski açığa bakacakken kamera yeni acığa doğru dönüyo bi dakika oyuna bakıyım diyorum geri geldiğim de tekrar aynı yerine gelmiş  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

O kamera çok fena hakikaten ben eski açığa bakacakken kamera yeni acığa doğru dönüyo bi dakika oyuna bakıyım diyorum geri geldiğim de tekrar aynı yerine gelmiş  :ebebe:
Aynı sorunu bende yaşıyorum :s20: mesela yeni açıkta Beton var oraya bakacam kamera eski açıkta , kamera yeni açığa gelene kadar bi face ye bakayım diyorum donup bi bakıyorum kamera yine eski açıkta :s20: :s20: @Türkay

Çevrimdışı ahmet türker

Nazire yapmadım ki abi :alala: Ben Öyle yazdım , Anıl da Kapıdan olmaz giriş diyince Kafam karıştı hemen Lansmanı açıp izledim tekrar , Hatta Anılla 2-3 İleti yazıştık bu konuda :bandit: @anilt de alınmaz abi böyle bişey için yanlış bişey soylemedim sonuçta dimi @anilt
Evet Lansman videosunda Hiç taraftar girdigide gozukmuyor zaten Okapıdan giriş Ensesi kalın Taraftarlar giriş yapabilecek sadece ama Müze ve Kartal yuvasıda orada degilmi :alala: Biz oraya yine yukarıdan girip sonra aşağıya inerekmi ulaşacagız :alala: Şu soruyıda tekrar sorayım Bu Duvarın yıkılıp yeniden yapılması İmalatını Çiçeklermi yapacak??? @Yunus Abi , @Necmi abi @Efe abi
smiley kullanma rekoru sende.