Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

Yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum :ok: Firma kıyaslaması Yapmadım , 2 Firmada Alkışı hakediyorlar 2 Firmada Beşiktaşımız için çalışıyorlar yazdım :iscrewy: Çiçeklerin fedakarlıklarından bahsettim , Obitaşında yavaş olmadığını yazdım .. Burada Tartışma çıkaracak ne var :alala: :alala: Herhangi bir kıyaslama yok bir şey yok :iscrewy: Ama Bazı arkadaşlar Tartışma çıkarmak için fırsat bekliyor fırsatı bulunca da saldırıya geçiyor :akuma: @ilhan mansız
hiç ilgisi yok, insanlara gına geldi artık anla

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar stadtaki calismalar harika prekast testere kiris sutunlar iyi gidiyor.
Aksama fotograflara bogulacaksiniz Yasaklı Link[/member] @aktar_ismail ve @Yunus hepsi fotograf cektiler.  Havada cok guzeldi ama aksama dogru bulutlar gelmeye basladi yagmur yarin isleri biraz sekteye ugratabilir. Hepinize tesekkurler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@FARUK Hocam Şu yorumları silebilirmisiniz , En ufak bişeyden tartışma çıkıyor :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Arkadaslar stadtaki calismalar harika prekast testere kiris sutunlar iyi gidiyor.
Aksama fotograflara bogulacaksiniz Yasaklı Link[/member] @aktar_ismail ve @Yunus hepsi fotograf cektiler.  Havada cok guzeldi ama aksama dogru bulutlar gelmeye basladi yagmur yarin isleri biraz sekteye ugratabilir. Hepinize tesekkurler
:sevinc :halay: :halay: :ishock:

@Oktay abi bugün 2 vinç prekast takıyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?

Arkadaşlar Yasaklı Link[/member] Twitterde Fotoları yayınlamış birazdan burayada atar :ishock: 

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi bugün 2 vinç prekast takıyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
@aktar_ismail  3 vince çıkarmalarını ve 45 günde işi bitirmelerini istiyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@FARUK Hocam Şu yorumları silebilirmisiniz , En ufak bişeyden tartışma çıkıyor :iscrewy:
sen dayanamazssın çiçekler fanlarının baskılarına  :evillol: :evillol: @aktar_ismail abin ilk obitaş dediğinde statdın ordan mahmutbey gişelerine kadar kovaladılar... sen iyikide o günlerde yoktun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Dogan

Bu Arada Çiçekler İnşaata Ayrı Bi PARANTEZ açmak istiyorum , Daha önce Hiç Stadyum yapmamış ve bu konuda TECRUBEsiz olan bir Firma olmasına Rağmen , Obitaş gibi Butun Dünyada Stadyum inşaa eden Tecrübeli ve Bir Dünya Markasına karşı Çok buyuk İş çıkardılar , Alkışı ve Tebriki hak ediyorlar :iscrewy: Yeri Geldi Dairelerini Satıp İşçilerinin Parasını odediler , Hakları odenmez :claps: :claps:
Sabah yazdigin...sözde ovuyosun ama inceden gene naptigin ortada..yok cicekler tecrubesizmiste yok obitas dunya capinda bi firmaymista nedenn bunlari yazma geregi duyuo cicekleri sürekli küçük gosterme ihtiyaci duyuyosun neden sürekli obitasi yere göğe sigdirmiyosun neden burda iki firmaninda besiktas icin calistigini gecikme yasanmissa teknik nednlerden dolayi oldugunu firmayla alakali bisey olmadigini aciklamak yerine surekli biseyleri sabote etmeye calisiyosun ben bunu anlamiyorum iste yoksa benim derdim firmalar deil...uslubumda gayet güzel benim kötü bisey söylemedim ama dogru soyleyeni dokuz koyden kovuyolar....sonuc itibariyle ciceklerin tecrubesiz bi firma oldugunu soylemeye hakkın yok senin orda profesyonel kisiler,sayin orman bu inşaatı onlara emanet etmis belliki büyük ve saygıdeğer bi firma her firsatta ciceklere alttan alttan bi mesaj vermeye çalışma..,Bu kompleksinden vazgec artik can sıkmaya basladi...enteresan olan biseyde yok ortada benim senle bi derdim de yok @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Anıl

Çiçekler mağlubiyete uğrattı Obitaşı.. Obitaşın daha bir sürü yeri var yapılacak
Kusura bakmayın geriden geliyorum. Tartışma alevlenmesin de. Ama ben de düşüncelerimi yazmak istedim :) Ortada mücadele yoktu ki sallapati abi o yüzden galibiyet mağlubiyet yok :D
Aslnda Magluniyete ugrattı diyemeyiz :iscrewy: Obitaş Yeni açığa Yaklaşık 2 Ay geç başladı yani Yeni açık inşası başladığında Kapalı tribün neredeyse bitmişti :ok: Bir bunun üzerine Kalıpçı ve rampa sıkıntısı yaşadılar , 2 ayda oradan kaybettiler Toplamda 4 Ay geç başladılar... Ondan Sonraki hızları Gayet iyi bence , Ayrıca İmalatı oldukça Zorlu bir tribün inşaa ediyorlar @sallapati
Kalıpçı sıkıntısı yaşaması zaten tamamen Obitaş'ın sorunu, kalıpçı sorunu diyip 2 ay kaybettiler demek zaten Obitaş'ın özeti. Ayrıca rampa sıkıntısı yaşadılar evet ama aynı sıkıntı eski açıkta da yaşandı. Üst testereler hariçte hiçbir tribünden farkları yok imalat olarak. Dik kolonu yap tablayı tamamen. Numaralı projesine bakarsak onlarca çift yüz perde yapıldı en basit fark olarak. Ayrıca son 2-3 aydır neden hızlandıklarını da sen biliyorsun Yunus abi o yüzden Obitaş'ı savunmayı bırak artık :tabe: Yanlış anlaşılma da olmasın Çiçekler'i savunmuyorum bu yazıda. Ama allahtan Çiçekler var aksini düşünmek bile istemiyorum :by2:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 17:59:38 anilt ]

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar prekast harici kaba bitti diyebiliriz artık. Kaldı 4-5 tane üst kiriş. 1 aya bu iki firma sahada olmayacak. Şu an kabanın ortasında olsak hadi neyse. Geçmişte olan neyse oldu bitti, şu stat açılsın 2-3 sene sonra obitaş'ı çiçekleri hatırlamayacağız bile. Önümüze bakalım. Keşkeler şu anı kurtarmıyor.

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar prekast harici kaba bitti diyebiliriz artık. Kaldı 4-5 tane üst kiriş. 1 aya bu iki firma sahada olmayacak. Şu an kabanın ortasında olsak hadi neyse. Geçmişte olan neyse oldu bitti, şu stat açılsın 2-3 sene sonra obitaş'ı çiçekleri hatırlamayacağız bile. Önümüze bakalım. Keşkeler şu anı kurtarmıyor.
bakarsın  basketbol arenayı bu iki firmadan biri yapar o zaman gör sen muhabbeti  :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Obitaş daha burada otoparkta çok iş var daha :iblush:

Çevrimdışı Oktay

Kusura bakmayın geriden geliyorum. Tartışma alevlenmesin de. Ama ben de düşüncelerimi yazmak istedim :) Ortada mücadele yoktu ki sallapati abi o yüzden galibiyet mağlubiyet yok :D Kalıpçı sıkıntısı yaşaması zaten tamamen Obitaş'ın sorunu kalıpçı sorunu diyip 2 ay kaybettiler demek zaten Obitaş'ın özeti. Ayrıca rampa sıkıntısı yaşadılar evet ama aynı sıkıntı eski açıkta da yaşandı. Üst testereler hariçte hiçbir tribünden farkları yok imalat olarak. Dik kolonu yap tablayı tamamen. Numaralı projesine bakarsak onlarca çift yüz perde yapıldı en basit fark olarak. Ayrıca son 2-3 aydır neden hızlandıklarını da sen biliyorsun Yunus abi o yüzden Obitaş'ı savunmayı bırak artık :tabe: Yanlış anlaşılma da olmasın Çiçekler'i savunmuyorum bu yazıda. Ama allahtan Çiçekler var aksini düşünmek bile istemiyorum :by2:
yahu yeni açık 2 ay önce bitseydi nolcaktı ?? yine eski açıkla numaralıyı bekliyeceklerdi ... söylemiyim diyorum zorla söyletiyosunuz eski açık niye 8 aydır bitmedi onu soduğumuzda kem-küm ediyosunuz obitaşın kalıpcısı gelmedi dediğimizde '' onun sorunu '' diyosunuz :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Dogan

Hayir obitas gibi büyük bi firmaya karsi iyi is çıkardılar diyosun sanki bi yarışın icindeymisler algisi yaratiyosun ve obitasi ön plana cikariyosun herkes orda kendi isini yapar yeri gelir birbirlerine yardimci olurlar kim once bitirmiş önemli deil ama sen ne yazdigini dahi bilmiyosun sürekli bi karşılaştırma muhabbetleri felan yeter artik kardes ya yeter valla yeter @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Easthanbool

Mustafa'dan fotolar ellerine sağlık Yasaklı Link[/member]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Anıl

yahu yeni açık 2 ay önce bitseydi nolcaktı ?? yine eski açıkla numaralıyı bekliyeceklerdi ... söylemiyim diyorum zorla söyletiyosunuz eski açık niye 8 aydır bitmedi onu soduğumuzda kem-küm ediyosunuz obitaşın kalıpcısı gelmedi dediğimizde '' onun sorunu '' diyosunuz :boxin: :boxin: :boxin:
Ben kıyaslama yapmıyorum @Oktay abi. Çiçekler hızlı veya Çiçekler çok tecrübeli, dünya çapında bir firma da demedim hiçbir zaman. Bunları yapan sizlersiniz. Bir tarafta parayı tıkır tıkır alıp kalıpçı bulamayan firma diğer tarafta ev satıp işçilerin parasını ödeyen firma. Daha da hiçbir şey yazmıyorum bu konuyla ilgili :)

Çevrimdışı Anıl

@Oktay abi sakin ol boşver  :steamed:
Seni görmek güzel @aktar_ismail abi, sen gel diye özellikle açıyorlar konuyu :D

Çevrimiçi Necmi

Yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum :ok: Firma kıyaslaması Yapmadım , 2 Firmada Alkışı hakediyorlar 2 Firmada Beşiktaşımız için çalışıyorlar yazdım :iscrewy: Çiçeklerin fedakarlıklarından bahsettim , Obitaşında yavaş olmadığını yazdım .. Burada Tartışma çıkaracak ne var :alala: :alala: Herhangi bir kıyaslama yok bir şey yok :iscrewy: Ama Bazı arkadaşlar Tartışma çıkarmak için fırsat bekliyor fırsatı bulunca da saldırıya geçiyor :akuma: @ilhan mansız
:bandit: eleştirdiklerine göre böyle bir izlenim bırakmışsın bendede aynı izlenimi bıraktın :D maksadım o değildi yanlış anlaşıldım veya kendimi ifade edemedim de geç birden fazla insan eleştiriyorsa gözden geçirmen gerekir burada Beşiktaşlılar var zekidirler mesajın içindeki manipilasyonu hemen anlarlar :evillol: artık sayenizde firmalarla ilgili konuşamaz olduk bitti işte artık bitirip gidene teşekkür edip yol açıklığı dileyelim bundan sonra yapacakları işleride alınlarının akıyla sonlandırsınlar. Bu şartlar altında firmaların iş yapabilmesi zordu. ihalelere bakınca on tane firma adı görmedik firmalarda işden kaçtı Beşiktaşa güvenmediler. Bize güvenip çalışan her firmaya teşekkürlerimizi iletelim elbette gecikmeler oldu sıkıntılı dönemler yaşandı bizim burdaki tartışmalarımızın aksine firmalar stadımızı bitirmek için el birliği yaptılar birbirlerine destek verdiler biri diğerine kendi ekibinden emekçi veriyor bir firmanın vinci diğer firmanın malzemesini çekiyor her gün orda bir sürü güzel şeyler oluyor bizde bunlara saygıyla bakalım

Çevrimdışı omerow

Sabah yazdigin...sözde ovuyosun ama inceden gene naptigin ortada..yok cicekler tecrubesizmiste yok obitas dunya capinda bi firmaymista nedenn bunlari yazma geregi duyuo cicekleri sürekli küçük gosterme ihtiyaci duyuyosun neden sürekli obitasi yere göğe sigdirmiyosun neden burda iki firmaninda besiktas icin calistigini gecikme yasanmissa teknik nednlerden dolayi oldugunu firmayla alakali bisey olmadigini aciklamak yerine surekli biseyleri sabote etmeye calisiyosun ben bunu anlamiyorum iste yoksa benim derdim firmalar deil...uslubumda gayet güzel benim kötü bisey söylemedim ama dogru soyleyeni dokuz koyden kovuyolar....sonuc itibariyle ciceklerin tecrubesiz bi firma oldugunu soylemeye hakkın yok senin orda profesyonel kisiler,sayin orman bu inşaatı onlara emanet etmis belliki büyük ve saygıdeğer bi firma her firsatta ciceklere alttan alttan bi mesaj vermeye çalışma..,Bu kompleksinden vazgec artik can sıkmaya basladi...enteresan olan biseyde yok ortada benim senle bi derdim de yok @Yunus Emre Dökmeci

Bu muhabbet iyice kabak tadi verdi ama, ama senin buradaki tavrin hic hos degil. Peygamber mi ki bu cicekler laf soylenemicek. O tecrubesiz der, sen karsina cikarsin, su su su stadlari yapti, hayir cok tecrubeli dersin. Ayrica adam kotu birsey de soylemiyor. Ciceklerin gayet fedakarlikla iyi is cikardigini soyluyor. Burada boyle insaat temsilcileri yorum yapmasin, yapacaklarsa da tahammul gostersinler begenmedikleri goruslere, babalarinin ciftligi degil burasi 

Çevrimdışı Oktay

Ben kıyaslama yapmıyorum @Oktay abi. Çiçekler hızlı veya Çiçekler çok tecrübeli, dünya çapında bir firma da demedim hiçbir zaman. Bunları yapan sizlersiniz. Bir tarafta parayı tıkır tıkır alıp kalıpçı bulamayan firma diğer tarafta ev satıp işçilerin parasını ödeyen firma. Daha da hiçbir şey yazmıyorum bu konuyla ilgili :)
ev satıp para ödemişse o onun sorunu demekki profesyonel değil ..hem kimsenin beşiktaşta parası kalmaz evi satıp parasını kulübe hibe etmediler sonuçta  :money: :money:

Seni görmek güzel @aktar_ismail abi, sen gel diye özellikle açıyorlar konuyu :D
Sağolasın Anıl :)
Her yoruma saygı duyulmalı.
Ihtiyacımız olan tek şey sevgi :busted_cop:

Hayir obitas gibi büyük bi firmaya karsi iyi is çıkardılar diyosun sanki bi yarışın icindeymisler algisi yaratiyosun ve obitasi ön plana cikariyosun herkes orda kendi isini yapar yeri gelir birbirlerine yardimci olurlar kim once bitirmiş önemli deil ama sen ne yazdigini dahi bilmiyosun sürekli bi karşılaştırma muhabbetleri felan yeter artik kardes ya yeter valla yeter @Yunus Emre Dökmeci
Ben orada hayati bi bilgi verdim onuda okudunmu @Dogan :iscrewy: Çiçekleri Ayakta alkışlıyorum , mırın kırın etmediler , Yeri geldi Dairelerini satıp işçilerinin Paralarını odediler yazdım , Bu hayati bilgiden bugüne kadar haberin varmıydı senin????? Başka Firma olsaydı Hemen İş bırakırdı ama onlar ozverili davrandı!! Ama Obitaşa  da haksızlık yapıldığını soyledim bunda ne var :alala: Ama hala Anlamamakta Israr ediyorsun :iscrewy: