Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Hesap doğru  :ok:
@Efe şurada bizim göremediğimiz iskeleyi görebiliyor. @Sutlas   :nerd:  :evillol:
:claps: demekki yanlis gormemisim :D arkadaki kalip gibi sey yaniltmis heralde neyse 4 olsun bakalim ay sonuna biter insllah
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 11:23:24 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Biten küfekinin görüntüsü nasıl acaba şöyle uzak ve yakın açılardan foto ne giderdi şimdi :ishock: :biggrinking:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı dogu1903

@Necmi abi, sayfa numalarinin yanina bir de sonraki sayfa butonu ekleseniz aslinda mobilden sitede dolasim daha kolay olabilir

Çevrimdışı sallapati

Yüzde 50 nin üstü gibi geliyordu banada. O yüzden çatı konusunda rahattım sonuçta biten yerden rahatça başlanır.

Ama 62 iyi.

Birde duvar, kablo tavası, havalandırma oranı gelse keşke.  :D

biraz abarttım  %55 , 56 civarı olması lazım prekastların

Çevrimdışı sallapati

Numaralıdaki deliği kapatıyorlar. yeni açık tarafındakini...

yakında sarı vinç de sökülür heralde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Arada Çiçekler İnşaata Ayrı Bi PARANTEZ açmak istiyorum , Daha önce Hiç Stadyum yapmamış ve bu konuda TECRUBEsiz olan bir Firma olmasına Rağmen , Obitaş gibi Butun Dünyada Stadyum inşaa eden Tecrübeli ve Bir Dünya Markasına karşı Çok buyuk İş çıkardılar , Alkışı ve Tebriki hak ediyorlar :iscrewy: Yeri Geldi Dairelerini Satıp İşçilerinin Parasını odediler , Hakları odenmez :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Çiçekler mağlubiyete uğrattı Obitaşı.. Obitaşın daha bir sürü yeri var yapılacak

Geleneksel olan, 2015 in İlk Obitaş Çiçekler Atışması hayırlı uğurlu olsun.

:hosgeldin iz
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 11:40:37 bir var bir yok ]

Çevrimdışı sallapati

Alıntı
Geleneksek 2015 İlk Obitaş Çiçekler Atışması hayırlı uğurlu olsun.
:D :D

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:43:06
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...

Hocam şunun şurasında 1-2 ay kaldı kabanın bitmesine.
Ondan sonra yorgan gider kavga biter  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence konu tartısmaya kapalıdır .. bi tarafta real madrid diğer tarafta tavsanlı linyit sporun mücadelesi oldu :)

Çiçekler mağlubiyete uğrattı Obitaşı.. Obitaşın daha bir sürü yeri var yapılacak
Aslnda Magluniyete ugrattı diyemeyiz :iscrewy: Obitaş Yeni açığa Yaklaşık 2 Ay geç başladı yani Yeni açık inşası başladığında Kapalı tribün neredeyse bitmişti :ok: Bir bunun üzerine Kalıpçı ve rampa sıkıntısı yaşadılar , 2 ayda oradan kaybettiler Toplamda 4 Ay geç başladılar!!! Ondan Sonraki hızları Gayet iyi bence , Ayrıca İmalatı oldukça Zorlu bir tribün inşaa ediyorlar @sallapati

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aslnda Magluniyete ugrattı diyemeyiz :iscrewy: Obitaş Yeni açığa Yaklaşık 2 Ay geç başladı yani Yeni açık inşası başladığında Kapalı tribün neredeyse bitmişti :ok: Bir bunun üzerine Kalıpçı ve rampa sıkıntısı yaşadılar , 2 ayda oradan kaybettiler Toplamda 4 Ay geç başladılar... Ondan Sonraki hızları Gayet iyi bence , Ayrıca İmalatı oldukça Zorlu bir tribün inşaa ediyorlar @sallapati

numaralı başlarken yeni açık  %50 seviyelerindeydi :) yanlıs hatırlamıyorsam yunusemre kardeşim :)

Hayır Tartışma Çıkmasın , Ben bugüne kadar hep Obitaşı savundum ama Çiçekeşrin Hakkını vermek lazım Oyuzden duşuncelerimi ve temennilerimi yazdım :ok: Her 2 Firmamızda Beşiktaşımız için Çalışıyor , Tartışmaya gerek yok Artık bu konuyu :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Fatih

Aslnda Magluniyete ugrattı diyemeyiz :iscrewy: Obitaş Yeni açığa Yaklaşık 2 Ay geç başladı yani Yeni açık inşası başladığında Kapalı tribün neredeyse bitmişti :ok: Bir bunun üzerine Kalıpçı ve rampa sıkıntısı yaşadılar , 2 ayda oradan kaybettiler Toplamda 4 Ay geç başladılar... Ondan Sonraki hızları Gayet iyi bence , Ayrıca İmalatı oldukça Zorlu bir tribün inşaa ediyorlar @sallapati
En zor tribun numarali diye biliyorum...Yeni acikta extradan fazla birsey yok...Zaten otopark en kolay yer su stattaki...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Bu Arada Çiçekler İnşaata Ayrı Bi PARANTEZ açmak istiyorum , Daha önce Hiç Stadyum yapmamış ve bu konuda TECRUBEsiz olan bir Firma olmasına Rağmen , Obitaş gibi Butun Dünyada Stadyum inşaa eden Tecrübeli ve Bir Dünya Markasına karşı Çok buyuk İş çıkardılar , Alkışı ve Tebriki hak ediyorlar :iscrewy: Yeri Geldi Dairelerini Satıp İşçilerinin Parasını odediler , Hakları odenmez :claps: :claps:
Bi toki arena, bir de Rusya'da yeni basladiklari bir stad projesi yokmu sadece Obitas'in hocam? Kac tane stad yaptilar?  :alala: Referanslarinda baska bir stadyum gozukmuyor... Rusya'da gozukmuyor gerci...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Gunaydin  :)
kerem stadta gidersen su eski aciktan 1 tane foto cekip bana yollasana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, gazhane tarafından bakınca eğer tahmin ettiğim yer stadın ortası ise, sağ sol simetri gözetilmiş duygusuna kapıldım, ama kırmızı ile işaretlediğim yer hariç, orada da bir süs kolonu unutulmasaydı denize doğru kesitte sağ sol simetrisi tam olacaktı :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

kerem stadta gidersen su eski aciktan 1 tane foto cekip bana yollasana
abicim bugub calismiyoru malesef sinav var diye bende girdim yarinda tatil p.tesi inşallah :)

Çevrimdışı Tarık

Besiktas a.ş. Finans bolumunde arkadasim calisiyor. Kendisiyle devamli konusuyoruz,insaatin bu kadar uzun surmesinin tek nedeni var o da nakit sikintisi.bu sebepten dolayi insaat bazen durma noktasina geldi.İşçi sayisi planlanan sayinin cok altinda gidiyor. Eger nakit problemi olmasaydi simdi nerdeyse bitmek uzere idi.
Yonetim bu sezonla ilgili olimpiyat stadindan ciddi nakit akisi bekliyormus,e devlet olayina tepki olacagini hesap edemediler. Ortalama 40 bin uzerine gelir hesabi yapilmis ama ne yazik ki planlandigi gibi olmadi işler.
Sonuçta klubun sponsor,urun satisi ve bilet satisi haricinde bir geliri yok. Bizim taraftar ne yazik ki renkliler kadar para harcamiyor o yuzden yonetim stadi bitirmek icin nakit akisini bi sekilde saglamaya calisiyor.stadımız eylul sonu gibi maç oynamaya hazır hale gelecek.

Çevrimdışı quentine83

eski açık ile numaralının birleştiği yerde iki tane mi testere kiriş yatırılacak yoksa bir tane geniş mi acaba ... :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

eski açık ile numaralının birleştiği yerde iki tane mi testere kiriş yatırılacak yoksa bir tane geniş mi acaba ... :alala:
2 tane ilk numarali sonra eski aciktaki
Şampiyon Beşiktaş JK