Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373413 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

canlı yayında merak ettiğim iki yer var.biri eski açık boşluk diğeri de yeni açık boşluk(şuan tamamlanan yerler).ne hikmetse ikisi de akşam 4 lere kadar görünmüyor.yeni açık tam da orası buğlu eski açık tamda ordan güneş parlıyor.bizimkide şans işte :s20:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Dogan

tv den de mac izlerken en cok keyif aldigim stad , stamford bridge . , yillardir hep derdim keske bizim stad tribun yapisiyla , kamera acisiyla aydinlaymasiyla , ilk koltuk hizasi cizgiye uzakligi fln herseyiyla bu stada benzese diye simdi resmi gorunce hatirladim . tt arena ve saracoglunun kemera acilari , reklam kirliliklerikale arkalari fln bircok sey inanilma itici maalesef
Bende o stadı cok beğeniyorum ama hersey stad deilmis bunu öğrendim ligtv de etkiliyo olayı böyle kalitesiz bi zihniyet oldugu.sürece futboldan zevk alamayız allah onlari bildiği gibi yapsin skysport a bakiyorum daha sonra ligtvye geciyorum ferrari den inip sahine binmek gibi bi his oluyo icimde   :steamed:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 14:33:55 Dogan ]

Çevrimdışı TØLGA

Konu dışı : Beşiktaş espor ilk karşılaşmasını izlemek isteyenleri böyle alalım http://www.twitch.tv/riotgamesturkish  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı megiddo

off off küfekiye gel :) bilezik kısmını öyle bırakmazlar, tahminimce çatıyı kaldıran pompaların oraya sabitlenmesi gerekebilir bir süre eğer küfekilerin üstüne gelirse zarar görebilirler o yüzden çatı kalkana kadar bekleyedebiliriz o bölümün küfekileri için.

Çevrimdışı yigitcan1903

canlı yayında merak ettiğim iki yer var.biri eski açık boşluk diğeri de yeni açık boşluk(şuan tamamlanan yerler).ne hikmetse ikisi de akşam 4 lere kadar görünmüyor.yeni açık tam da orası buğlu eski açık tamda ordan güneş parlıyor.bizimkide şans işte :s20:
Aman güneş olsun biz görmeyelim :D
Hava bozmasın işler devam etsin

Çevrimdışı Dogan

Aslnda Magluniyete ugrattı diyemeyiz :iscrewy: Obitaş Yeni açığa Yaklaşık 2 Ay geç başladı yani Yeni açık inşası başladığında Kapalı tribün neredeyse bitmişti :ok: Bir bunun üzerine Kalıpçı ve rampa sıkıntısı yaşadılar , 2 ayda oradan kaybettiler Toplamda 4 Ay geç başladılar... Ondan Sonraki hızları Gayet iyi bence , Ayrıca İmalatı oldukça Zorlu bir tribün inşaa ediyorlar @sallapati
@Yunus Emre Dökmeci tribünler hakkında hic bi fikrim yok zorlukları büyüklüğü vs. felan ama senin bu obitas sempatizanligina anlam veremiyorum hayir  bi baglantin varsa ailenden biri orda calisiyosa soyle de bilelim yani nedir bu sürekli obitasi parlatma amacin

Çevrimdışı Dogan

Ne zaman biri obitas hakkinda bisey söylemek istese hemen orda bitiyosun sanki avukatligini yapiyosun hayir sürekli ayni seyleri tekrarliyosun ve bu can sıkıyo ikiside Besiktasimiz icin calisiyo biri ötekinden once bitirse nolcak belliki sartlar öyle gerektiriyo...
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 14:32:53 Dogan ]

Acelem vardı bunları çekebildim küfeliler fevkalade olacak

Kolonlar aynen sütten çıkmış akkaşık gibi.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 14:38:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler demin stadin ordan gectim cok acelem vardi anca 3-5 fkto cekip necmi abiye gonderdim tavsiyem gidebilecek sansi olanlar bugun mutlaka stada gitsin masallah diyip dilimizi isirip soyleyelim de muazzam bjr calisma vardi yeni acik numarali yanlis gormediysem eksik 1 sütun kalmisti , yine ayni sekilde eski acik numaralinin kolonu hic dikilmemis 1 kolin kalmis.  :D

Çevrimiçi Kartal Ç

o
Kolonlar aynen sütten çıkmış akkaşık gibi.

ola ki stad açılışında birileri oralara daha ilk günden spreylerle bişeyler yazmaya kalkar, ortalık çok pis karışır.

Çevrimdışı AhmetY

o
ola ki stad açılışında birileri oralara daha ilk günden spreylerle bişeyler yazmaya kalkar, ortalık çok pis karışır.
Benim de en büyük endişem bu abi tarihi eselere bile spreyle yazı yazan insanlarımız var bizim stadyumda da olabilesi yüksek bi ihtimal malesef

Çevrimdışı ZEKI

KOnu Dısı : Hava cok guzel yuruyus yapacagim stada gidiyorum gelmek isteyen varsa gazilerin orada bulusabiliriz veya suzerin onunde.. Fotograf cekecegim ama egilip cekmek sikintili. İceri girip kufekeleir cekemem ama uzaktan cekerim.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı 1903_mehmet

Aha sononda paletli vinç yeni açıga dogru yolculuga başladı :ishock: :ishock:
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimiçi Necmi

Bi toki arena, bir de Rusya'da yeni basladiklari bir stad projesi yokmu sadece Obitas'in hocam? Kac tane stad yaptilar?  :alala: Referanslarinda baska bir stadyum gozukmuyor... Rusya'da gozukmuyor gerci...
Rusyaya daha başlamadılar şu an mobilizasyonunu yapıyorlar @Fatih tokidede obitaş ne yaptı yüklenici firma değildi bildiğim kadarıyla tecrübe ne demek bir firma inşaat firmasıysa her yerde her işi yapar sonuçta iki firmada bir sürü iş bitirmiş ve tecrübeliler her iş birbirinden farklıdır. Çiçekler metro inşaatlarında çalışıyor tecrübe odur yer altında çalışmak yeryüzünde çalışmaya benzemez farklı inşaat teknikleri kullanılır güvenlik prosedürleri farklıdır keza köprü inşaatlarıda öyle ama ama bir yapı yapıyorsan nasıl bir tecrübe farkı olabilirki :alala:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı murat_

ellerine saglik mehmet gelir  :ok: masallah vitesi 6 ya takti her iki firmada  :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı murat_

bu arada bende yeni sayilirim uzun zamandan forumu takip ediyordum  :bandit:  kismet bugune yazmakmis  :D

Çevrimdışı murat_

Bu arada çiçekler kalıp iskele malzemelerinden fazlalıkları gönderiyor galiba.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 16:00:10
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bu arada çiçekler kalıp iskele malzemelerinden fazlalıkları gönderiyor galiba.
Evet ufaktan taşınmaya başlamışlar  :sevinc :ishock:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Easthanbool

Sahanın ortasındaki hafriyatı kaldırsalar artık daha rahat çalışmazlar mı? Hem de alan açılmış olur yeni malzemeler gelirse diye.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "