Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371101 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

rubi tobinin arkasındaki olcay şahan değil mi nasıl sızdı aranıza :photo: :photo:
Bu Fotoda @rubi_tobin yokki :bandit: Olcay Şahan dediginde @Geovani abi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yolun karşısında ben varım yukarıdan sizi izliyorum :D
:kop: :kop: :kop: Yine Koltuktan Duşurdun beni , Suzerdemiydin yani @SDemirsoy
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 11:38:06
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

Sağ baştan isimleri yazar mısınız tanımadıklarım var.
Sağ baştan, @gokhan_ibis @rubi_tobin @Efe @MURAT @Erol Akçınar ve arkadaşı @Necmi isim olarak tanımıyorum :iblush: @ZEKI @ahmet türken
Fotoğrafı çeken de @charly

Çevrimdışı rubi_tobin

O nasıl bişey abi :alala: :alala:
Mabetin paylaştığı bir zemin parlatma vardı. Onun kolonlara uygulanmış hali ama o kadar parlak değil. Beton görünümünden kaybetmeden ancak betonun kirli ve çapaklarından arınmış bir halde olması. Lansman videolarında da vardı (Hatta inşaatta kolon üzerinde uygulanmış bir kaç versiyon var) beton olarak görülüyorlar. Ancak sadece loca ve vip için midir bilemem?
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı yusuf koca

@ahmetx abi sol bastan yaziyorum :D

ahmet turken, zeki, dun resimleri yukleyen 64 yasindaki abi  :lol:, necmi, iki arkadasi tanimiyorum, murat, efe, rubi'li bi nicki vardi turgut abinin (kamera isleri diyim anla)  :lol:, diger arkadasimi tanimiyorum...

Nicklerin sonuna abi ekliyi verin bi zahmet...  :bandit:

Fotografi ceken de belli zaten...  :lol: :lol:
zeki beyin yanındaki Yusuf koca

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 12:05:30 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Türkay

şu fotoğaf best oğlu best  :claps:

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/01/vodafone-arena-22.01.2015-52.jpg[/img]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Factatum

Mabetin paylaştığı bir zemin parlatma vardı. Onun kolonlara uygulanmış hali ama o kadar parlak değil. Beton görünümünden kaybetmeden ancak betonun kirli ve çapaklarından arınmış bir halde olması. Lansman videolarında da vardı (Hatta inşaatta kolon üzerinde uygulanmış bir kaç versiyon var) beton olarak görülüyorlar. Ancak sadece loca ve vip için midir bilemem?

O beton cilalama.

Bir de su jetiyle beton üzerine yapılan raspalama işlemi var. Sanırım bizim kolonlara uygulanacak olan o. Yağ, kir vs temizlenecek, kolonlar kozmetik açıdan iyileştirilecek. 
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 12:53:20 Factatum ]

Çevrimdışı Altuğ

Beşiktaş Arena'yı Sosyal Medya üzerinden Takip edin.

Sosyal medya hesaplarımızın desteğe ihtiyacı var  :s18:

Çevrimdışı ALBATROS

facedeki stad sayfası paylaşmış hekres girip sayfayı raporlasın sabah sabah sinirimi bozdular düzgün bi sayfa sanıyordum ne bok olduklarını anladım. kazıklar yetmemiş herhalde çatı kolonlarıda zorlarına gitmiş 3 ayda bir servis ediliyor bu resim

Çevrimiçi murat

başkanın özellikle stadı kendi kaynaklarımızla yapıyoruz vurgusu birazda bu yüzden.birileri dansöz gibi kıvırmış.olimpiyatları alsaydık stadı devlet yapacaktı.yapılacak stad 70 milyon dolarlık bir toki stadı olacaktı.biz en iyisini yapıyoruz 125 milyon dolara.bu kafayla bize olimpiyat filan vermezler.adamların tesislerini görüyorsun hepsi birbirine yakın ve yüzde 70 hazır halde bizim ise hep miş mış.olacak yapılacak.olimpiyat stadı ancak rüzgar gerektiren sporlara elverişli.tesislerin hepsi farklı yerlerde trafik berbat,seyirci yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başkanın özellikle stadı kendi kaynaklarımızla yapıyoruz vurgusu birazda bu yüzden.birileri dansöz gibi kıvırmış.olimpiyatları alsaydık stadı devlet yapacaktı.yapılacak stad 70 milyon dolarlık bir toki stadı olacaktı.biz en iyisini yapıyoruz 125 milyon dolara.bu kafayla bize olimpiyat filan vermezler.adamların tesislerini görüyorsun hepsi birbirine yakın ve yüzde 70 hazır halde bizim ise hep miş mış.olacak yapılacak.olimpiyat stadı ancak rüzgar gerektiren sporlara elverişli.tesislerin hepsi farklı yerlerde trafik berbat,seyirci yok.

Bu da burada dursun bazı arkadaşlar özellikle okusunlar :)

http://emlakkulisi.com/istanbul-2020-olimpiyatlarinda-inonu-stadinda-rugby-maclari-yapilacak/12564

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye’nin 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na adaylığıyla ilgili umut dolu açıklamalarda bulundu, yüreklere su serpti... İnönü Stadı’nın olimpiyatlardaki rolüyle ilgili açıklama yapan Bakan Kılıç, “Beşiktaş İnönü Stadı tamamen yenilenecek. Ulaşım sorunu da, giderilecek. O haliyle İnönü’de, 2020 Olimpiyatları’ndaki rugby maçlarının yapılmasını planlıyoruz” dedi.
Türkiye’nin 2020 Olimpiyatları için en güçlü aday olduğunun altını çizen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “İstanbul, tarihindeki tüm dönemlerin ötesinde ve zirvesinde olmak üzere olimpiyatlara her zaman olduğundan çok daha kuvvetli bir iradeyle taliptir” şeklinde konuştu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

gecen gun soylemiştim ya olimpiyatlar olsaydı cok daha fazla tavizler verilecekti bize ama işte belkide boylesi hayırlı olacak :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gecen gun soylemiştim ya olimpiyatlar olsaydı cok daha fazla tavizler verilecekti bize ama işte belkide boylesi hayırlı olacak :ok:
Aynen dostum her işte bir hayır vardır. Belki de böylesi çok daha hayırlı oldu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

herkese selamlar..

Olimpiyat konusunda kafama bir şey takıldı. 

Eğer devlet son olimpiyatları alamadığı için bize destek vermediyse ve 15 yıl sonra Türkiye başka bir olimpiyat veya futbol şampiyonası aldığında Vodafone Arena'yı kullanmak için Beşiktaş a ödememi yapacak?

Arazi devletin, üstündeki şaheser ise Beşiktaş'ın malı. Milli organizasyonlardaki kullanım hakkı kimin?

Çevrimdışı ErsinA.

herkese selamlar..

Eğer devlet son olimpiyatları alamadığı için bize destek vermediyse ve 15 yıl sonra Türkiye başka bir olimpiyat veya futbol şampiyonası aldığında Vodafone Arena'yı kullanmak için Beşiktaş a ödememi yapacak?

Arazi devletin, üstündeki şaheser ise Beşiktaş'ın malı. Milli organizasyonlardaki kullanım hakkı kimin?

Var mı bu konuda bir bilgisi olan?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

herkese selamlar..

Olimpiyat gibi bir meselede milli duyguların daha ön planda olması gerektiğini düşünüyorum. Öyle bir talep bile söz konusu olmamalı. Bize tam tersi yapılıyor bile olsa biz Beşiktaş'ız ve milli değerler herşeyin üstünde gelir. Ayrıca bundan iyi bir tanıtım olmaz stadımız ve Beşiktaş için o açıdan düşünmek gerekir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

hüseyin yılmaz kardeşim eğer 1 sefer olimpiyat stadında maç seyredersen bize neden olimpiyat verilmeyeceğini anlarsın.stad yapılalı 20 sene geçmiş daha hala tamamlanamamış yollar ve stada girmek için çamur içinden girip çıkmak zorunda kalmak.13 bin kişi için toplamda 20 civarı kapısı olan tuvalet vs