Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet sizi fena kandırmış herhalde kıyıya köşeye sokmuş biraz eski açık biraz kapalı içerden bütün fotolar aynı açılardan geiliyor yokmu numaralı tarafından yeni açık kapalı köşesini gösteren @Efe
Bende anlamadın sırayla foto çekmişler açılar bile aydı :) prekast montaj yanında 1-2 foto çekseydiniz nasıl birsey görürsük

Çevrimdışı martin40

Bugüne kadar gördügüm en güzel fotograflar, tesekkürler arkadaslar !  :claps:

Çevrimdışı Fatih

Hayır, sadece Pdotoshopta ışık ayarlarını yapıp küçülttüm.
Harika olmus, eline saglik abi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı charly

Bugün fotoğraf çekebilmem için ellerinden geldiğince bana yardımcı olan dostlara teşekkür ederim. :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Bugün fotoğraf çekebilmem için ellerinden geldiğince bana yardımcı olan dostlara teşekkür ederim. :)
ellerine sağlık resimlerin çok güzel olacağını tahmin ediyordum @charly

Çevrimdışı Efe

bunlarda son artık açılışta en harika fotoları birlikte tribünden çekeriz :ok: sütunlara beton sürüyor bu arada eski açıkta :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

o zaman gitmeye üşendi demekki :evillol:

kapalıda oturdum abi oranın görüntüsü hiç bi yerde yok eski açık köşe ve yeni açık köşeye gittim aynı tadı vermedi  :D sonra en üste çıktım kapalıda  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

kapalıda oturdum abi oranın görüntüsü hiç bi yerde yok eski açık köşe ve yeni açık köşeye gittim aynı tadı vermedi  :D sonra en üste çıktım kapalıda  :halay:
@Efe çatı ne alemde şu nada neyi bekliyolar???

Çevrimdışı Efe

@Efe çatı ne alemde şu nada neyi bekliyolar???

abi çatı işleri kaba inşaatı ve prekastları bekliyor 1 ay daha bu şekilde yavaştan giderler sonrası daha güzel olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Çatı mı daha zevkli olur kaba inşaat mı?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı denilanz

Şu merdivenler yapılmayacak mı yoksa o boşlukta vinç var diye mi yapmadılar? Sonra yapılacaksa ben mi oralarda bırakılmış demir filizleri görmüyorum ya da bu mühim bir şey değil mi?
1- Vallaha da başlamışlar benim merdivenlere! :halay: Duydular herhalde.

2- Biraz daha arkadaki merdiven neden 1-2 basamak yüksek yapılmış? Zemine bir döşeme mi serilecek? :alala:

Bu arada bugün fotoğraflar paylaşanlara çok teşekkürler. Hepsi ayrı bir güzel. :claps:

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

@Efe o baret bi yerden tanıdık geldi :D

o baretten dolu var stad içinde normaldir tanıdık gelmesi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı charly

Bugün tribüne ilk kez çıktım ve yeni stadımız o kadar haşmetli ki, sahaya ilk baktığımda bir futbol sahası değil de minyatür bir halı saha kadar küçük göründü gözüme. Kolonların kalınlığı, prekastların yüksekliği, iç mekanların genişliği büyüleyici gerçekten de. Ayrıca canlı yayın kamerasından görünenler sizi hiç aldatmasın. Orada her gün gördüğümüz işçi sayısından kat kat fazlası iç mekanlarda çalışıyor. Ben bugün içeride yarım saat kadar bir süre kaldım ve bu süre içinde gördüklerimden gerçekten büyülendim diyebilirim. İlk günden beri eski stadyumun yıkımından bugüne kadarki yapımında emeği geçen, bundan sonra da emek verecek olan ve destek veren herkesi kutlamak gerekir.
Bana bu fırsatı veren dostlara da buradan tekrardan teşekkür ediyorum.  :ok:

Çevrimdışı izorlu85

o baretten dolu var stad içinde normaldir tanıdık gelmesi :icool:

Kırmızıdan kaç tane var @Necmi abiye sor bakalım :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugun de eskisehir'li olan mesajimi silmissin  :akuma: bari bi kac saat kalsaydi, isim gorulseydi.. :(
@Fatih arada kaynadı gitti  :evillol: geri getirecektim unutmusum getireyim  :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Bugün tribüne ilk kez çıktım ve yeni stadımız o kadar haşmetli ki, sahaya ilk baktığımda bir futbol sahası değil de minyatür bir halı saha kadar küçük göründü gözüme. Kolonların kalınlığı, prekastların yüksekliği, iç mekanların genişliği büyüleyici gerçekten de. Ayrıca canlı yayın kamerasından görünenler sizi hiç aldatmasın. Orada her gün gördüğümüz işçi sayısından kat kat fazlası iç mekanlarda çalışıyor. Ben bugün içeride yarım saat kadar bir süre kaldım ve bu süre içinde gördüklerimden gerçekten büyülendim diyebilirim. İlk günden beri eski stadyumun yıkımından bugüne kadarki yapımında emeği geçen, bundan sonra da emek verecek olan ve destek veren herkesi kutlamak gerekir.
Bana bu fırsatı veren dostlara da buradan tekrardan teşekkür ediyorum.  :ok:

1 hafta  önce aynı duygular içideydim. Harika bi duygudur. Seni anlıyorum. anlatılan yada resimlerden çok farklı bi yapı ihtişamı büyüklüğü büyüleyici... :super:

Çevrimdışı Efe

Kırmızıdan kaç tane var @Necmi abiye sor bakalım :D

sormaya gerek yok orda çalışmayan içeriye giren hemen hemen herkese kırmızı baret veriliyor bir sürü var yani  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Efe o baret bi yerden tanıdık geldi :D
yok bizim baret değil o :bandit: yoksa bu sefer fena püskürürdüm olan @Efe ye olurdu  :D

Çevrimdışı izorlu85

yok bizim baret değil o :bandit: yoksa bu sefer fena püskürürdüm olan @Efe ye olurdu  :D

Abi benim taktıgım baret sandım ben onu   :ebebe: :ebebe: :ebebe: belkide  odur :P Abi bensiz toplanmışsınız. Neyse 2 martda oradayım evel allah inşallah stadın kabası  o zamana tam  anlamıyla biter...

Çevrimdışı izorlu85

sormaya gerek yok orda çalışmayan içeriye giren hemen hemen herkese kırmızı baret veriliyor bir sürü var yani  :icool:

:ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Fatih

@Fatih arada kaynadı gitti  :evillol: geri getirecektim unutmusum getireyim  :kop:
Yok yea bu saatten sonra getirsen ne olur.. Kac sayfa geri de...  :bandit: :bandit:

Ben yarin yogun oldugu bi vakitte tekrar yazarim...  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...