Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371236 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:17:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler sarı iyi değil de ben turuncu olanı beğendim , tamam vurmayın  :D yok yok fena değil bence  :ok:

Çevrimdışı denilanz

Şu merdivenler yapılmayacak mı yoksa o boşlukta vinç var diye mi yapmadılar? Sonra yapılacaksa ben mi oralarda bırakılmış demir filizleri görmüyorum ya da bu mühim bir şey değil mi?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Localar zerre ilgimi çekmiyor, isterlerse gökkuşağı gibi yapsınlar. Kapısına bile yaklaşamayacağım için dert değil.  :lol:

stad koltuklarında saçmalamasınlar kafi.

Çevrimdışı ilhan

aynen ne bunlar ya kartal yuvasında sarı koltuk dalgamı geçiyorlar :bandit:
@Necmi abi loca sahiplerinin kendi tarzlarına göre restore etme imkanları var mı?

Çevrimdışı Deniz

Şu merdivenler yapılmayacak mı yoksa o boşlukta vinç var diye mi yapmadılar? Sonra yapılacaksa ben mi oralarda bırakılmış demir filizleri görmüyorum ya da bu mühim bir şey değil mi?
Vinç var orda oraya birşey yapamazlar daha vincin sökülmesi var.. :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:23:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Localar zerre ilgimi çekmiyor, isterlerse gökkuşağı gibi yapsınlar. Kapısına bile yaklaşamayacağım için dert değil.  :lol:

Zenginlerin Allah belasını versin eksik kalmış burada  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı serti67

yalnız başkan harbı busene yetısmesı zor calısyoruz dedımı yaa dumur oldum sımdı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Bu fotolardan pek güzel görünmüyor ama içine girmeden tam olarak anlayamayız bence. Yada geniş açıdan temiz çekimlerin olması lazım. İlk locaların gıcır gıcır fotoları vardı. O şekilde karşılaştırmak mantıklı olur.
emin ol fikri neyse zikride odur. gözünle görsende değişecek bir şey olmayacak bir aydan fazla oldu örnek loca yapalı yani piyasadan rahatlıkla bulacağın bir köşe koltuğu koymak içinmi beklediler bu kadar süre anlamadım

Çevrimdışı denilanz

Vinç var orda oraya birşey yapamazlar daha vincin sökülmesi var.. :)
Ama yapacaklar değil mi? Filiz bırakmadan yapılabiliyor mu merdivenler?

Başkan yeni bir strateji deniyor sanırım.

Stad başlamadan önce, ağustosa yetişir dedi, ki loca satsın, yetişmeyeceği gün gibi ortadaydı.

Şimdide yetiştirmeye çalışıyoruz zor görünüyor falan lafları ise, yetiştirilip bitirilince, başkan çok çalıştı ve stadı bitirdi imajı için mi bilemedim. Yani inşşallah öyledir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:33:37
  • Beşiktaş / Bodrum

Stad başlamadan önce, ağustosa yetişir dedi, ki loca satsın, yetişmeyeceği gün gibi ortadaydı.

Şimdide yetiştirmeye çalışıyoruz zor görünüyor falan lafları ise, yetiştirilip bitirilince, başkan çok çalıştı ve stadı bitirdi imajı için mi bilemedim. Yani inşşallah öyledir.
:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi loca sahiplerinin kendi tarzlarına göre restore etme imkanları var mı?
varmış sanırım zaten pahalı localar özel dizayn edilecek büyük ihtimal sahipleri kendi dekoratörlerini gönderirler bunlar gariban (nispeten) localarıdır. o localar arasındada sınıf farkı olmalı :bandit: kapitalist toplumda yaşıyoruz herkes yerini bilecek :evillol: bize plastik koltuk :ebebe: yerimizi bilelim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

şimdi nasılsa localar bitti :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:37:16
  • Beşiktaş / Bodrum
varmış sanırım zaten pahalı localar özel dizayn edilecek büyük ihtimal sahipleri kendi dekoratörlerini gönderirler bunlar gariban (nipeten) localarıdır. o localar arasındada sınıf farkı olmalı :bandit: kapitalist toplumda yaşıyoruz herkes yerini bilecek :evillol: bize plastik koltuk :ebebe: yerimizi bilelim :bandit:

Eskiden karton getirirmiş gelenler oturmak için buna şükür  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

stadın değerini kıymetten düşürmemek en doğrusu ,bir locada olması yada olmaması gereken eşyalar nedir diye sorsam ,yada ne olması gerekiyor sizce desem ,kim hangi fikri paylaşabilir ,( turuncu renk gerçekten de olmaz )merak ediyorum . mevcut üzerinden eleştiri değil de sıfırdan bir loca yapabilecek arkadaşları görmek isterim . bir de sormak istediğim loca eşya kriterleri nedir ya da böyle bir kriter var mı .bilen bir arkadaş varsa yardımcı olmasını isterim . :D

Çevrimdışı ilhan

varmış sanırım zaten pahalı localar özel dizayn edilecek büyük ihtimal sahipleri kendi dekoratörlerini gönderirler bunlar gariban (nipeten) localarıdır. o localar arasındada sınıf farkı olmalı :bandit: kapitalist toplumda yaşıyoruz herkes yerini bilecek :evillol: bize plastik koltuk :ebebe: yerimizi bilelim :bandit:
:ok:

Sizi bilmem ama ben minderle geleceğim stada.. Statümü biraz yükseltmem gerekir.  :ishock:

Çevrimdışı ilhan

stadın değerini kıymetten düşürmemek en doğrusu ,bir locada olması yada olmaması gereken eşyalar nedir diye sorsam ,yada ne olması gerekiyor sizce desem ,kim hangi fikri paylaşabilir ,( turuncu renk gerçekten de olmaz )merak ediyorum . mevcut üzerinden eleştiri değil de sıfırdan bir loca yapabilecek arkadaşları görmek isterim . bir de sormak istediğim loca eşya kriterleri nedir ya da böyle bir kriter var mı .bilen bir arkadaş varsa yardımcı olmasını isterim . :D
Çok güzel oldu bu abi gerçekten tartışmaya değer bi konu.
Fikir alalım :super:
Benim olmazsa olmazım mini bar  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop: .şimdide akıl oyunlarımı başladı değerli kardeşim . önemli olan sonuç değilmi ,başkanın biraz çalım satmasının ne mahzuru olabilir ki . :D

:kop:  :kop: .şimdide akıl oyunlarımı başladı değerli kardeşim . önemli olan sonuç değilmi ,başkanın biraz çalım satmasının ne mahzuru olabilir ki . :D

Yöneticilik zaten akıl oyunları üzerine yapılmaz mı  :D

Söz konusuda fikret başkan olunca, 40 tilki dönüyordur, bizim ki tilkilerden birini tahmin etmek  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Eskiden karton getirirmiş gelenler oturmak için buna şükür  :biggrinking:
biz gazete getiriyorduk, maç başlayınca da kimse oturmadığından sapka yapıyorduk yazın güneşten koruyordu . :tabe:

Çevrimdışı umit

Arkadaslar loca koltuguna niye bukadar takiliyorsunuz. Ornegin turkcell aldigi loca da sari koltuk isteyebilir p

Çevrimdışı beşiktaşk

Fikret Orman basında ismi çıkmamış bir sag bek ile anlastiklarini açıkladı :)) via ( @firatgunayer)

Çevrimdışı ahmet türken

Bu sene demekle belki bu sezonu kastetmistir

Çevrimdışı beşiktaşk

Başkanım sağ bek durumu nedir?
Fikret Orman: Son aşamada
Tecrübeli mi?Yoksa İsveç'teki gençlerden biri mi?
Orman:Henüz ismi basında çıkmadı @firatgunayer