Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374437 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

ne demek sıkıntı yok elini kolunu sallayan giriyomu foruma öyle. Beşiktaşlıların forumu değilse kartalları amblemleride kaldırın o zaman. herkes girsin ultraslan yazsın gfb yazsın.
Bak güzel arkadaşım, (ulan gene @ahmet türker efekti oldu bu) burada bir kaç kez daha bahsi geçti. Benim babam GS'li, ailemde Fb de var. Burası Türkiye; bu da Türkiye Ligi. Biz Real Madrid - Barcelona değiliz ki. Bu kulüplerin hepsi temel amaç olarak spor yaparken örgütlü mücadeleye destek vermek amacıyla kurulmuş kulüpler. Hepsi kurtuluş savaşına en gözde sporcularını göndermiş camialar. Bugün rekabet konusunda ne kadar belaltı işler yapıldığına inansak; bilsek de aslında buna isyan etmemizin nedeni o günlerdeki birlikteliğe olan özlemden bu.
Burada da Beşiktaş'a, Beşiktaşlıya hakaret, aşağılama vb yani sokakta söylersen dayak yiyeceğin, mahkemede ceza alacağın şeyler yapmadığı sürece herkes gelebilir. Elbette burası Beşiktaş Forumu. Burada Beşiktaş konuşulur. Bunlar değişmez. Ancak biri ülkeye kazandırdığımız bu değerin heyecanına tanık olup iyi niyetle paylaşımda bulunuyorsa itiraz etmek her şeyden evvel bir Beşiktaşlıya yakışmaz. Benim fikrim bu. Bence de hiç bir sıkıntı yok.
@Efe hala kolonlardayız. (ben bi dışarı gittim geldim de. Meraklardayım noldu betonlama diye.)

Çevrimdışı ahmet türker

İnsanlığımı sorgulamak sana mı kaldı Fatih. O pankartın altında duracak kadar Seba başkanı uğurlayacak kadar insanım telaş yapma sen. Rahatsız oldum arkadaş ultraslan isminden sizin gibi düşünmek zorunda mıyım? Ben sevmiyorum arkadaş gs ults vb. şeyleri. Forumun kuralları buysa ben çıkar giderim kardeşim forumdan. Nedir yani.???
değerli kardeşim siz bilmediğiniz için size tuhaf geliyor ,biz eskiden hep beraber maç seyrederdik ,aynı forumda olmanın belkide çok önemli kazançları olabilir , biraz öz güvenli ve sakin olmalıyız ,arkadaşımız da bizim gibi bir taraftar.

Çevrimdışı martin40

Nickname'im sorun yasatiyorsa degistirim yani benim için sorun yok, sadece kendimi gizlemek istemedigim için seçtim bu smi.

Çevrimdışı denilanz

İnsanlığımı sorgulamak sana mı kaldı Fatih. O pankartın altında duracak kadar Seba başkanı uğurlayacak kadar insanım telaş yapma sen. Rahatsız oldum arkadaş ultraslan isminden sizin gibi düşünmek zorunda mıyım? Ben sevmiyorum arkadaş gs ults vb. şeyleri. Forumun kuralları buysa ben çıkar giderim kardeşim forumdan. Nedir yani.???
Kusura bakma da o arkadaşa "Git" diyeceğime sana "Yolun açık olsun" derim. Bence rakiplerin forumumuza misafir olmalarında hiçbir sakınca yok. Hatta hoşuma bile gitti. Bize yakışan budur. Ben bıktım artık hoşgörüsüz, katı, kavgacı zihniyetten. "Ezeli rakip, ebedi dost" sözü artık klişelikten gerçekliğe gitmeli.

Çevrimdışı Fatih

Nickname'im sorun yasatiyorsa degistirim yani benim için sorun yok, sadece kendimi gizlemek istemedigim için seçtim bu smi.
@UltrAslan ozgur bir platformdasiniz hocam... Nickinizi degistirip degistirmemek sizin elinizde olan birsey... Ben degistirmeme tarafindayim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı murat

Sen bilirsin gidip kalmakla... @ahmet türker abinin dedigi gibi demokrasi var forum da... Gitmekte ozgursun...
+1903
stadımızda çalışan rakip takım taraftarı da olmasın o zaman.hatta içeride çalışıp yeri geldiğinde bilgilendirme yapan forum üyeleride var yanılmıyorsam birisi koltukların bağlantı dübellerini yapıyordu.belli kurallar var buna uyduktan sonra sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı ahmet türker

Bak güzel arkadaşım, (ulan gene @ahmet türker efekti oldu bu) burada bir kaç kez daha bahsi geçti. Benim babam GS'li, ailemde Fb de var. Burası Türkiye; bu da Türkiye Ligi. Biz Real Madrid - Barcelona değiliz ki. Bu kulüplerin hepsi temel amaç olarak spor yaparken örgütlü mücadeleye destek vermek amacıyla kurulmuş kulüpler. Hepsi kurtuluş savaşına en gözde sporcularını göndermiş camialar. Bugün rekabet konusunda ne kadar belaltı işler yapıldığına inansak; bilsek de aslında buna isyan etmemizin nedeni o günlerdeki birlikteliğe olan özlemden bu.
Burada da Beşiktaş'a, Beşiktaşlıya hakaret, aşağılama vb yani sokakta söylersen dayak yiyeceğin, mahkemede ceza alacağın şeyler yapmadığı sürece herkes gelebilir. Elbette burası Beşiktaş Forumu. Burada Beşiktaş konuşulur. Bunlar değişmez. Ancak biri ülkeye kazandırdığımız bu değerin heyecanına tanık olup iyi niyetle paylaşımda bulunuyorsa itiraz etmek her şeyden evvel bir Beşiktaşlıya yakışmaz. Benim fikrim bu. Bence de hiç bir sıkıntı yok.
@Efe hala kolonlardayız. (ben bi dışarı gittim geldim de. Meraklardayım noldu betonlama diye.)
bak güzel arkadaşım ,yazın şahane ,herkes anasından insan olarak doğduğu için eşittir ,bu arkadaşımızı dışlamak için hiç bir sebebimiz yok , insan olmanın en güzel yanı kucaklaşmaktır ,yazdığın yazı için  :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı beşiktaşk

bence usluba dikkat edilmeli konuşmaları okudum da fatih abi pek bir şey dememiş sende abim yaşımdasın ama gerginliğe gerek yok bence sadece senin uslubun çok sert ve uzlaşmacı değil...
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 23:38:08 beşiktaşk ]

Çevrimdışı ahmet türker

@UltrAslan ozgur bir platformdasiniz hocam... Nickinizi degistirip degistirmemek sizin elinizde olan birsey... Ben degistirmeme tarafindayim...
ben de aynı fikirdeyim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kusura bakma da o arkadaşa "Git" diyeceğime sana "Yolun açık olsun" derim. Bence rakiplerin forumumuza misafir olmalarında hiçbir sakınca yok. Hatta hoşuma bile gitti. Bize yakışan budur. Ben bıktım artık hoşgörüsüz, katı, kavgacı zihniyetten. "Ezeli rakip, ebedi dost" sözü artık klişelikten gerçekliğe gitmeli.
kimse bir yere gitmesin. evet haklı bizim gibi düşünmek zorunda değil. ama bence yanlış düşünüyor bence biraz sorgulamalı kendini. Burada genele uymayan fikirler söylenmez diye bir kural yok ki.
Bu konudan dolayı tek bir kişi bile gitmesin arkadaş.
@theteamofvictory bak arkadaşım burada ne Beşiktaşlıyım diyenler gördüm ben. Foruma girip tartışma çıkarmak isteyen; yapılan işe bok atmaya çalışan, yönetime giydirmeye çalışan. İnsanlar sadece 2 ye ayrılır; iyi insanlar ve kötü insanlar. (Albert Einstein)  :ok:

Çevrimdışı Türkay

Tribün tablaları mı tamamen bitti simdi?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Tribün tablaları mı tamamen bitti simdi?  :alala:
aç gözünü seyret tekrarı yok bunun; @Türkay son bu.  :halay:

Çevrimdışı megiddo

aramıza hoşgeldin, nickname de sorun yok beşiktaşın kapısı herkese açık :)

Çevrimdışı ahmet türker

sevdim seni değerli kardeşim. :claps:  :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

evvet. sütunlar bitmiş sanırım. fışkırtıcının ucu tablada şu an.

Çevrimdışı Easthanbool

Mühendis Oktay ve daha nice yaptıkları unutulmuş herhalde.İsteyen istediği kadar saygı duyabilir buna saygı gösteririm ama benim en son saygı duyacağım kişilerdir  gsliler.Her neyse..
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet bordomavinet ye üye oldu ve Trabzon stadı ile ilgili iyi dileklerini paylaştı bir Beşiktaşlı olarak.Sonra ne oldu anında üyeliğini sildiler.

O dönemde ben bu harekete çok içerledim.Ne var altı üstü iyi dileklerini paylaşmış dedim.

Şimdi arkadaş foruma üye olmuş ve kimliğini gizlememiş.Yukarda da denildiği gibi 1903 lü bir nick alıp burada saçma sapan yorum da yapabilirdi.kaldı ki yapanı da gördük.

Ama dürüst davranmış ve kimseyi rahatsız edici bir post atmamış.

Hal böyleyken bu kadar tepki vermek çok anlamsız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

kimse bir yere gitmesin. evet haklı bizim gibi düşünmek zorunda değil. ama bence yanlış düşünüyor bence biraz sorgulamalı kendini. Burada genele uymayan fikirler söylenmez diye bir kural yok ki.
Bu konudan dolayı tek bir kişi bile gitmesin arkadaş.
@theteamofvictory bak arkadaşım burada ne Beşiktaşlıyım diyenler gördüm ben. Foruma girip tartışma çıkarmak isteyen; yapılan işe bok atmaya çalışan, yönetime giydirmeye çalışan. İnsanlar sadece 2 ye ayrılır; iyi insanlar ve kötü insanlar. (Albert Einstein)  :ok:
Hayır abi, ben kimseye git demiyorum. İlla birine kal diyeceksem iyi olana derim demek istedim. Tarafımı belli etmek adına yani. Yoksa onun kalmasının da bence bir sakıncası yok.

Çevrimdışı Türkay

aç gözünü seyret tekrarı yok bunun; @Türkay son bu.  :halay:

Daha dün kapalının tabanı betonlanıyordu :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaşıma saygısızlık etmediği sürece,takımının propagandasını yapmadığı sürece sorun yok benim için.
Ha yalnız şunu hatırlatayım nickindeki taraftar grubu bu stadın yapılmaması için defalarca itirazda bulundu resmi mercilere
O yüzden o gruba da camiaya da belli başka yaşanmışlıklardan zerre saygım yoktur,bunun da bilinmesini isterim.
İki ezeli rakip asla dostumuz olmayacaktır,hakkımızı çalan dostluktan dem vuramaz.
Benim bakış açım budur

Çevrimdışı cagdas44

+1903
stadımızda çalışan rakip takım taraftarı da olmasın o zaman.hatta içeride çalışıp yeri geldiğinde bilgilendirme yapan forum üyeleride var yanılmıyorsam birisi koltukların bağlantı dübellerini yapıyordu.belli kurallar var buna uyduktan sonra sıkıntı olmaz.

DH'deykendi galiba o arkadaş buraya geldimi bilmiyorum ama koltuklar konusundaki ilk bilgileri ondan almıştık neredeyse, statta kullanılan çelik dübelleri tedarike den firmada çalışıyordu koltuk montajında da o dübellerden kullanılacaktı galiba.

Çevrimdışı Yalçın

Mühendis Oktay ve daha nice yaptıkları unutulmuş herhalde.İsteyen istediği kadar saygı duyabilir buna saygı gösteririm ama benim en son saygı duyacağım kişilerdir  gsliler.Her neyse..

Rahmetli Oktay'a yapılanı kimsenin unuttuğu yok. Yapılan her şeyin az çok tribünü takip edenler seceresini takip eder. Fakat taş yerinde ağırdır. O zaman 20-30 kişinin yaptığı kahpeliği koca bir tribüne maletmek anlamsız olacağı gibi, buraya gelip rengini belli etmekten çekinmeyip aramıza katılmış bir kişiyi bir hatası olmadığı halde dışlamak ne kadar doğru olur? Burası bizim çöplüğümüz. Bu zaten belli.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evvet. sütunlar bitmiş sanırım. fışkırtıcının ucu tablada şu an.

yesss :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

doğduğun yıl yaşanmış elim bir olayı örnek göstererek kin mi güdüyorsun 23 yaşında bir insan olarak.  :alala: :alala: Olaya yanlış yerden bakıyorsun derim. Kin duyacağına bu kadar b.ktan bir nedenle insanların ölmemesi için ne yapmak lazım diye düşünsen daha iyi olmaz mı?