Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375452 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Easthanbool

Aynen o nick nedir.Arkadaşı gören yetkili bir abimiz olmadı herhalde daha  :busted_cop: :money:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Aynen o nick nedir.Arkadaşı gören yetkili bir abimiz olmadı herhalde daha  :busted_cop: :money:

yoo gördükte herangibi sıkıntı yok bence  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Bence de bir sıkıntı yok. Hakaret, ya da başka rencide edici hareketler olmadığı sürece bunları aşmalıyız. Ha başkalarının forumunda bu tip girişlere izin verilmeyebilinir. Fakat biz biziz, başkaları başkası.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

fışkırtıcı diğer sütuna geçti :)

Efe kardeşim, biraz geç oldu ama şu terimleri bize bir daha anlayacağımız dilden açıklarmısın? Yani sütun nedir; tabla nedir gibi? Sana zahmet olacak gerçi  :iscrewy:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı martin40

Tesekkürler, Gökhan Türkmen kardesimiz yeni açikta son 8 sütun dedi, eski açikta kaç tane kaldi acaba ?

Efe kardeşim, biraz geç oldu ama şu terimleri bize bir daha anlayacağımız dilden açıklarmısın? Yani sütun nedir; tabla nedir gibi? Sana zahmet olacak gerçi  :iscrewy:

Sütun, kolonlar oluyor, tabla yere bastimiz kisim ve perde, stadin disindaki duvarlar oluyor galiba yanlis anlamadiysam.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 22:46:44 UltrAslan ]

Çevrimdışı İrfan

Abi zaten bitti boşuna kafa karıştırma derim  :halay:

Düz mantık anlatıyorum :D

Tabla -> Ayak bastığımız zemin
Sütun -> Çubuk gibi dik olanlar  :D
We are Electric..!

Çevrimdışı bnymnd

Sayfayı ilk günden itibaren takip ediyorum ama daha yeni kayıt oluyorum

Stad çok aydınlık prekast çalışması yapılamazmı?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Doğukan E.

Sayfayı ilk günden itibaren takip ediyorum ama daha yeni kayıt oluyorum

Stad çok aydınlık prekast çalışması yapılamazmı?

8 tonluk bir şeyle hiç kimse gece yarısı çalışmak istemez bence..

Çevrimdışı bnymnd

8 tonluk bir şeyle hiç kimse gece yarısı çalışmak istemez bence..

hahaha :tabe: ama yetişmesi gerekiyirsa bence çalışılır.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı theteamofvictory

yoo gördükte herangibi sıkıntı yok bence  :)

ne demek sıkıntı yok elini kolunu sallayan giriyomu foruma öyle. Beşiktaşlıların forumu değilse kartalları amblemleride kaldırın o zaman. herkes girsin ultraslan yazsın gfb yazsın.

Çevrimdışı Fatih

ne demek sıkıntı yok elini kolunu sallayan giriyomu foruma öyle. Beşiktaşlıların forumu değilse kartalları amblemleride kaldırın o zaman. herkes girsin ultraslan yazsın gfb yazsın.
Emredersiniz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Peki kartal nicki alan herkesin Besiktasliligini nasil sorgulayacaksin ? Veya herkes Besiktas, 1903, siyah-Beyaz gibi nickler mi alsin?
Forumun kurallari belli

Çevrimdışı martin40

Gördügün gibi, sorunu ben degil sen yaratiyorsun. Forumün kurallarina uydukça neden sorun olsunki ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Efe hocam tabla diye diye bitirdin en sonunda tablaları.  :claps: önce sana sonra hepimize hayırlı olsun. darısı testere kirişlere..  :halay: :halay: :ishock:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

respect.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Peki kartal nicki alan herkesin Besiktasliligini nasil sorgulayacaksin ? Veya herkes Besiktas, 1903, siyah-Beyaz gibi nickler mi alsin?
Forumun kurallari belli
çok basit Zeki abi, sorgulamayacam rahatsız etmeyecek çünkü.

Çevrimdışı ahmet türker

nickini değiştirsin öyle gelsin.
hiç olmassa dürüst davranmış arkadaşın cesaretini kutluyorum . kendini gizleme geregi duymamış ,bize düşen iyi davranmaktır ,misafir perver olduğumuzu ve olgunluğumuzu göstermeliyiz kardeşim.

Çevrimdışı Fatih

Sol ustteki pankarti iyice idrak edelim lutfen...

Çevrimdışı ZEKI

çok basit Zeki abi, sorgulamayacam rahatsız etmeyecek çünkü.
Arkadasimiz 10 gundur forumda herhangi bir rahatsizligini gormedik ki. Saygılı olalim biz Suleyman Sebanin Baba Hakkilarin Seref Beylerin ögrencileriyiz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sorun ne acaba ? tam öğrene bilirmiyim...? @UltrAslan ise biliyorum üye oldugu zamanı @theteamofvictory ve @Easthanbool  burası herkese açık ama bizim kurallar geçerlidir...! Diğer takım taraftarı gelip üye olabilirler ama BJK adına taraftarına  vs hakaret sözleri oldugu an ihraç edilir...

Çevrimdışı ahmet türker

niye ,biz daha ilk üye olduğunda gördük ,demokrasiye ve eşitliğe inanmıyormusun kardeşim . böyle bir yasak var mı varsada ben bilmiyordum .

Sol ustteki pankarti iyice idrak edelim lutfen...

İnsanlığımı sorgulamak sana mı kaldı Fatih. O pankartın altında duracak kadar Seba başkanı uğurlayacak kadar insanım telaş yapma sen. Rahatsız oldum arkadaş ultraslan isminden sizin gibi düşünmek zorunda mıyım? Ben sevmiyorum arkadaş gs ults vb. şeyleri. Forumun kuralları buysa ben çıkar giderim kardeşim forumdan. Nedir yani.???

Çevrimdışı ErmanS

Adamın kötü niyeti olsa 1903lu bi nick alır ortalıgı karıştırır. Dunyanın en guzel stadlarından birinin yapım aşamasını takip etmek istemiş neden rahatsız olalım

Çevrimdışı Fatih

İnsanlığımı sorgulamak sana mı kaldı Fatih. O pankartın altında duracak kadar Seba başkanı uğurlayacak kadar insanım telaş yapma sen. Rahatsız oldum arkadaş ultraslan isminden sizin gibi düşünmek zorunda mıyım? Ben sevmiyorum arkadaş gs ults vb. şeyleri. Forumun kuralları buysa ben çıkar giderim kardeşim forumdan. Nedir yani.???
Sen bilirsin gidip kalmakla... @ahmet türker abinin dedigi gibi demokrasi var forum da... Gitmekte ozgursun...