Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çatının havaya kalkması aksilik olmazsa 3 ay diye düşünüyoruz ya bu aparatların yerleştirilmeside o 3 aylık süreye dahil değil mi ? eğer öyleyse şu an yavaştan bu işlere başladıysak kaba inşaat bitene kadar ilerlemede olur bu aparatlarda. Bu süreyi biraz aşağı çekmemizi sağlayacak mı ? yoksa çatı işinde bu aparatlar devede kulak mı kalır  ? yoksa zaten çatı işleri başlandığında bir yandan bunlar yerleştirilip bir yandan da halka birleştirilecekti zaman tasarrufu yok mu ? aklımda deli sorular  :halay: biraz karışık anlattım galiba ama anlayan olursa yorumunu bekliyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı serti67

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 21:27:16 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yanlış hatırlamıyorum benim bahsettiğim detay resmi daha stada kazma vurulmadan çıkan resimlerdi. ha bu arada her sütun arasında 2 mt cam yok boyunu geçecek cam koymayacaklar bildiğin bel hizasından balkon görevi gören camlar koyulacak.
Stadın Butun Sutunlarının Arasında 2 metrelik Cam var , Bende bunu çok iyi biliyorum , Proje ve Gorsellere bakabilirsin , Bel hizasında değil , 2 metre o Camların boyu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı src35

bu germe çatı işi ile ilgili bir araştırma yapmıştım 80 ile 120 gün arasında sürüyormuş

Çevrimdışı Anıl

Stadın Butun Sutunlarının Arasında 2 metrelik Cam var , Bende bunu çok iyi biliyorum , Proje ve Gorsellere bakabilirsin , Bel hizasında değil , 2 metre o Camların boyu :bandit:
2 metre değil ya, 1m falan olacak diye biliyorum korkuluk niyetine :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 metre değil ya, 1m falan olacak diye biliyorum korkuluk niyetine :)
2 metre diye hatırlıyorum ben @anilt :alala: :alala: Aynı zamanda Güvenlik bariyeri olamayackmıydı O camlar :iscrewy: 1 Metre Güvenlik bariyeri için Az Değilmi :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 21:03:47 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı umutdogan62

görselleri gösterebilir misin?
ayrıca bjk_mabet kendisi burada söyledi korkuluk tarzında 1 mt lik camlar olacak diye
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Efe

bu germe çatı işi ile ilgili bir araştırma yapmıştım 80 ile 120 gün arasında sürüyormuş

2.5 ayda bitiyor iyi çalışmayla 3.ayın sonunda havada oluyor engeç mart başı hızlansa mayıs sonu havada çatı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık çıkış kapısının arkasında bi ışıklar belirdi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı eski açık arkada göründü :You_Rock_Emoticon: :mj:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

fışkırtıcı eski açık arkada göründü :You_Rock_Emoticon: :mj:

O zaman stadin bütün katlari bittimi demek oluyo ? :halay:

Çevrimdışı Efe

numaralı birleşimine eğilen fışkırıtıcı betonu vermek için can atıyor tarihi bir gün yaşıyoruz vadafone arena tribün tablaları 20.01.2015 günü son buluyor  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

numaralı birleşimine eğilen fışkırıtıcı betonu vermek için can atıyor tarihi bir gün yaşıyoruz vadafone arena tribün tablaları 20.01.2015 günü son buluyor  :halay:

Nihayet, hadi gözümüz aydın. Darısı önce testerelere, sonra prekastlara, sonra da çatıya...
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı martin40

Nihayet, hadi gözümüz aydın. Darısı önce testerelere, sonra prekastlara, sonra da çatıya...

Testere ne oluyor ? Prekastlari tutan merdivenlermi ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Çatıyı koyalım çatıyı  :halay:  :sevinc

Çevrimdışı yigitcan1903

Aynen testere kirişler

Çevrimdışı Efe

evt prekastları tutan kirişler merdiven görünümünde şuan testere kiriş deniyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

sanki kolonu betonlayacak gibi. sabah ki mustafanın fotolarında, daha demirleme işleri neredeyse başlamamış gibiydi. akşama kadar tüm demirleme bitti mi acaba ???????

Çevrimdışı Efe

ilk olarak sütuna beton başladı ilk tablaya uzanmıştı sonradan sütuna döndü :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

iyi iyi ilerleme var sende  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih

Ben ilk defa goruyorum arkadasi... Hosgeldin hocam...  :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı theteamofvictory

Çevrimdışı martin40

iyi iyi ilerleme var sende  :lol: :lol: :lol:

Ben Fransada yasiyorum, böyle teknik kelimeleri pek bilmiyorum.

Ben ilk defa goruyorum arkadasi... Hosgeldin hocam...  :)

Tesekkür ederim  :)
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 22:30:03 UltrAslan ]