Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

Bursa stadının çatısı beklediğimden daha dar ve tribünden daha yüksekte olmuş. Stadın boğuculuğu gitmiş. Çok şukur bizimki tam gönlüme göre.

Çevrimdışı ahmetx

bizim 1. katlar tribün çıkışlarıyla aynen böyle olacak 26 sıra.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 13:00:05 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

instagramdan 60 dk önce çekilmiş ama net değil
Martin linenssmi cekmis la bunuu ucaktann :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Martin linenssmi cekmis la bunuu ucaktann :)
linnes yalan olmadı mı daha yahu :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

bizim 1. katlar tribün çıkışlarıyla aynen böyle olacak 26 sıra.
onların ikinci kat sıra sayısı bizimkinden az gibi görünüyor.1.kattaki fazlalığı biz 2.katta kapatıyor muyuz acaba merak ettim.eğer toplam tribün yüksekliği böyle ise bizde de gayet iyi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı altanbjk

yazılarınızda klavye hataları mı var yoksa teknik terimler mi?ben bir şey anlamadım.

Klavye hatasi diyelim, Almanca Q Klavye maalesef  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar eski açık son kat tabladan sonra numaralıdaki 2 tane ilk kat tabla eksiğimiz kalacak.
Numaralıda nerde tabla var  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

Numaralıda nerde tabla var  :alala:

numaralıda tabla işi bitti aslında
ancak 2 yırtık bırakıldı betonlama için oranın kapatılmasından bahsediyor olabilir
eski açıktakini 1 günde demirleyip betonlamışlardı

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

onların ikinci kat sıra sayısı bizimkinden az gibi görünüyor.1.kattaki fazlalığı biz 2.katta kapatıyor muyuz acaba merak ettim.eğer toplam tribün yüksekliği böyle ise bizde de gayet iyi...
borussia park 1. kat 35,2. kat 19 sıra,vodafone arena 1. kat 26,2. kat 23 sıra + loca katı ,dikliğide düşünürsek hemen hemen aynı tribün yüksekliği @quentine83

Çevrimdışı Fatih

okudum da daha sonra menejeri yalanlamadı mı @Fatih ?
KAP durumunu anlatmislardir, aciklanmamasi gerektigini soylemislerdir... Olagan seyler abi bunlar... Tabi imza atilana kadar hic bir transfer gercek degildir:)

Çevrimdışı umit

Çevrimdışı ahmetx

KAP durumunu anlatmislardir, aciklanmamasi gerektigini soylemislerdir... Olagan seyler abi bunlar... Tabi imza atilana kadar hic bir transfer gercek degildir:)
bizim forumda fake olmaz zaten değil mi?

Çevrimdışı ahmetx

Bizim spor salonu dikilitaşda nerede planlanıyor,işaretleyip gösterebilecek var mı?

Çevrimdışı Fatih

bizim forumda fake olmaz zaten değil mi?
O kadarini ben bilemem abi...  :D Sen yine de imzayi bekle ama oldu gozuyle de bakabilirsin... Benim guvencem Necmi abi...

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim spor salonu dikilitaşda nerede planlanıyor,işaretleyip gösterebilecek var mı?
Süleyman Seba Spor Salonunun yerine duşunuluyor @ahmetx Abi :ok: Sanırım Süleyman Seba Spor Salonu yıkılıp Onun yerine yapılacak , Süleyman Sebanın adının yaşatılmadı planlanıyor , Arazi de taşınmazda bizim , Rahmetli Süleyman Seba Kazandırmıştı burayı Kulubumuze...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ne kadar Doğrudur bilmiyorum ama Tesislerinde Nevzat Demirden Fulyaya taşınması planlanıyormuş , Fulyaya komple bir Spor kompleksi kurulması palanları var bakalım ne olacak :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:03:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ne kadar Doğrudur bilmiyorum ama Tesislerinde Nevzat Demirden Fulyaya taşınması planlanıyormuş , Fulyaya komple bir Spor kompleksi kurulması palanları var bakalım ne olacak :bandit:

Fulyaya almazlar çok boğucu hiç uygun değil antrenman tesisleri için.

Nevzat Demir'in arsası bizim değil ama kullanım hakkı bizim ve çok değerli ancak tesisleri oradan kaldırmak için önce çok iyi tesis arazisi gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:04:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bize bir lokal lazım önce.

Maçları izleyecek bir lokal bile yok Beşiktaş'ta çok kötü bir durum bu.

Belediye ile anlaşıp 1000 kişi filan ağırlayacak bir yer yapılması lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bize bir lokal lazım önce.

Maçları izleyecek bir lokal bile yok Beşiktaş'ta çok kötü bir durum bu.

Belediye ile anlaşıp 1000 kişi filan ağırlayacak bir yer yapılması lazım.
Böyle birşey konuşuluyordu ama son durum nedir bilmiyorum tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Fulyaya almazlar çok boğucu hiç uygun değil antrenman tesisleri için.

Nevzat Demir'in arsası bizim değil ama kullanım hakkı bizim ve çok değerli ancak tesisleri oradan kaldırmak için önce çok iyi tesis arazisi gerek.
Spor salonu için ilk Tercih Gazhane , Eğer Gazhaneye Onay çıkarsa , Hentbol ve Voleybol maçları Akatlara taşınacak , Bu iyi bişey , Süleyman Seba Spor salonu biraz kuçuk kalıyor , Gazhane olmazsa Rota Süleyman Seba Spor salonuna çevirilecek , Süleyman Seba Spor Salonu yıkılıp Yerine Çok amaçlı Spor kompleksi kurulacak @Çağrı
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 14:11:30 Yunus Emre Dökmeci ]