Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377322 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Bizde bunu dusunememisler malesef..
düşünmüşlerdir ama başka bir şeyi de göz önüne almış olabilirler. :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

hoaydaaaa napıyorlar böyle bu beyaz parçalarla  :icool:
çatı aparatları konulunca kameradan bi şey görünmeyecek. king bilenler el kaldırsın napcaz la akşamları.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı beşiktaşk

kepçe ortada ne kazıyor öyle bilgisi olan var mı :D

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Locaların üstüne şerit led panel koyulabilirmi?

Çevrimdışı SDemirsoy

neden ki?
bilmem abi diğer çatı örneklerinde biraz daha aşağıda ve alçakdı sanki 

Çevrimdışı Fatih

çatı aparatları konulunca kameradan bi şey görünmeyecek. king bilenler el kaldırsın napcaz la akşamları.  :evillol: :evillol:
Su kagit oyunlarinda bi king bir de yanik bilmiyorum... cok mu zor ben niye ogrenemedim hala sunu  :s20:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Cati yuvarlagini hazirlayacaklari iskeleler yerlerine konuyor buda simdilik deneme gibi alt kat prekastlarin bitmesi lazim hepsi icin ama zaman kazanma acisindan iyi yerlerine konmalari
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

kim dedi bisey gorunmeyecek diye abi tersine komple sahada insaa edilecek cati hepsini gorecegiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kaç testere kaldı beyler?
14 tane kaldi 6 yeni acik 8 eki acik numarali toplam 14
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı beşiktaşk

Su kagit oyunlarinda bi king bir de yanik bilmiyorum... cok mu zor ben niye ogrenemedim hala sunu  :s20:

yanık çok kolay king de batak biliyorsan öğrenirsin çok zor oyun sürekli kağıt sayman kağıt takip etmen hangi cezayı söyleyeceğini falan iyi planlaman gerekiyor çok zevkli oyun tavsiye ederim öğrenmeni :D

Çevrimdışı SDemirsoy

timsah arenada böyle kurulan iskele değil mi bunlar o zaman halatlar için değil @ahmetx abi destek için yapılan iskele olabilir mi @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Locaların üstüne şerit led panel koyulabilirmi?
1. kata belki de 2. kata koymazlar.

Çevrimdışı ahmetx

timsah arenada böyle kurulan iskele değil mi bunlar o zaman halatlar için değil @ahmetx abi destek için yapılan iskele olabilir mi @ahmetx
hayır biz de desteklenecek bir şey yok ki,timsah arenda dış halka asma germe değildi onun için destek koydular.

Çevrimdışı beşiktaşk

1. kata belki de 2. kata koymazlar.

2.kata neden konulamıyor abi ? aslın yapılsa çok şık güzel olur ayrıca reklam alabilirsin bence iyi bir seçim olur

Çevrimdışı ahmetx

Bursa koltuk dizaynı tam bir fecaat,timsah değil zebra olmuş :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

2.kata neden konulamıyor abi ? aslın yapılsa çok şık güzel olur ayrıca reklam alabilirsin bence iyi bir seçim olur
yapılır ama maliyetli bir şey,tek kata yapılsın biz şükredelim. :bandit:

Çevrimdışı Yakup

nereden oynuyoruz @Yunus abi  :super: :super:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

bütün kağıt oyunları dersi verilir. Taş dersi de verilir  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı beşiktaşk

yapılır ama maliyetli bir şey,tek kata yapılsın biz şükredelim. :bandit:

aslında zamanla yapılabilecek bir şey biz de çok şey istiyoruz stad oynancak seviyeye gelsin şu an tek isteğim bu :D

Çevrimdışı ahmetx

aslında zamanla yapılabilecek bir şey biz de çok şey istiyoruz stad oynancak seviyeye gelsin şu an tek isteğim bu :D
Avrupalılara bile maliyetli geldiğinden yapmıyorlar,USA de genel de var bu.