Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378537 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

19.01.2015 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Efe

Eski acik tablanin betonlanmasini dileyerek gune basladik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Sahanın ortasındaki çatı aparatları kapalıda yerlerine yerleştiriliyor.  :ishock: :ishock:
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg146983#msg146983 date=1421652907]
Vodafone Arena 19 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(79 Resim)
[/quote]Mustafa teşekkürler kardeşim ellerine sağlık

Çevrimdışı Yakup

aslanım ya eline sağlık. Yakup burada da görmek ne güzel arada buraya da yaz.  :lol: :lol:

sorma @Yunus abi bırak buraya hiç bir yere yazamıyorum ki uzun zamandır  :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Yakup abi cimler ekilecek neredeyse :evillol: bu arada eski acik tabla bu geceye kadar kesin biter gece tribun tablalari icin son beton dokumunu seyredecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Tekrardan hosgeldim diyelim o zaman Yakup abi:)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ilhan

@Yakup hoşgeldin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

10. ayın 12 si.

Aşağı yukarı 3 ay olmuş üstünden geçeli.

Şu halden, günümüzdeki haline gelmiş 3 ayda.

Kalan kabanın 15-20 güne bitmesi gerekir şu videoyu izleyen herkes de böyle düşünür ya :)

Çevrimdışı SDemirsoy

hoaydaaaa napıyorlar böyle bu beyaz parçalarla  :icool:

Çevrimdışı Yakup

@ilhan abi @Efe @Fatih

evet giremiyordum doğal oalrak takip edemiyordum bugün bir uğradım stad bitmiş. @Efe  nin dediği gibi çimler ekilecek neredeys. @SDemirsoy süzere çıkamamıştı hala çıkmadıysa ben o stadyuma bitmiş demem  :kop: :kop: :kop:

artık yerimiz feriköyde olduğu için yoğunluk olmadığı zamanlar ctesi iş çıkışı stadyuma geçip fotolar ile bizde katkıda bulunalım diyoruz ama o zamana stadyum biter diye de korkuyorum  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı SDemirsoy

@ilhan abi @Efe @Fatih

evet giremiyordum doğal oalrak takip edemiyordum bugün bir uğradım stad bitmiş. @Efe  nin dediği gibi çimler ekilecek neredeys. @SDemirsoy süzere çıkamamıştı hala çıkmadıysa ben o stadyuma bitmiş demem  :kop: :kop: :kop:

artık yerimiz feriköyde olduğu için yoğunluk olmadığı zamanlar ctesi iş çıkışı stadyuma geçip fotolar ile bizde katkıda bulunalım diyoruz ama o zamana stadyum biter diye de korkuyorum  :steamed: :steamed:
bildiğin gibi çıkamadım abi ama içeri girdim :D  @Yakup

Çevrimdışı Yakup

bildiğin gibi çıkamadım abi ama içeri girdim :D  @Yakup

içeri girmek konusunda adımı verseydin ben şimdiye 10 larca kere sokardım  :kop: :kop: @SDemirsoy

sayaç okuma personeline sorayım sayacı nerede diye ona göre belki katlara çıkma şansın olabilir  :super: :super:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

içeri girmek konusunda adımı verseydin ben şimdiye 10 larca kere sokardım  :kop: :kop: @SDemirsoy

sayaç okuma personeline sorayım sayacı nerede diye ona göre belki katlara çıkma şansın olabilir  :super: :super:
tamam abi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Turkmenden , Buralar çok karışık diyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı ahmetx

nasıl dipden başlatacaksın orası zaten endip yer sıfır kot oranın altında katmı var. zaten 8 metre deniz seviyesinin altına inmişsin biraz mantık yürütün dediğinizin olması için alta bir kat daha yapılması gerekir tutki izinleri aldın çıkan hafriyatı yüzde elli arttırıyorsun  temal maliyetinide o oranda arttırıyorsun fore kazıklardan tek yüz perdelere kadar sana bunun maliyeti 20 M$ olur orda kaybettiğin koltuğu yüz yıl satsan bu parayı alırmısın birde ne kadar derine insen o kadar sorun yaşarsın biraz mantıklı olun bir eleştiriyi yapmadan önce artıyı eksiyi bir düşünün sanki sizin beğenmediğiniz bir şeyi kimse beğenmiyor bu kadarda egolu olmayın bir senedir bunu konu eden tek bir mesaj görmedim bir tek siz beğenmediniz diye nasıl kötü damgası vurabiliyorsunuz ha sadece orda oyuncuyu indirip içerden tekrar çıkartalım diyorsanız buda 20 civarı basamak inip 20 civarıda çıkmak demektir  sen hiç son noktaya kadar gücünü harcamış kaslarla böyle bir iniş çıkış yaptınmı. birileri bir şey yaptı diye yapılanı doğrumu kabul etmek gerekir her yapının kendine göre gerçekleri vardır mesela her stada girmek için merdiven çıkarken burda merdiven iniyorsun localar dahil alt kat komple yerin altında bu stadda aslında bir kat inilip otopark yapılması vardı gündemde ama devlet inilmesine izin vermedi bunu biliyormusunuz sanırım 3000 araçlık otopark kazanıyordu ve şu an otopark olan alanlarda bize kalıyordu birde koltuk kazansan ne olur 42000 den fazlasını satmana izin vereceklermi yani burda sizin düşündüğünüz şeyleri çizmeden önce onlarca stad gezen hepsinin artısını eksisini hesaplayan mimar mühendis kadrosu düşünemiyor ve saçma sapan şeyler yapıyor biraz emek verenlere saygı gösterin lütfen bir proje onlarca sorunu arazi şartını ele alarak çizilir bildiğiniz bilmediğiniz ne engeller telafi edilmiştir maksimum kullanılır hale getirilmiştir orda gecekondumu yapılıyor ülkenin en önemli yapılarından biri o ve projenle devletin her kademesini memnun etmek gibide bir problemide aşmak zorundasın
Necmi abi tüm stad zeminini aşağı çekmeye gerek yok ki,aynı durum San Mameste de vardı ve onlarda sadece kare içerisine aldığım bölümün zemini aşağı çekip bu problemi çözdüler. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi tüm stad zeminini aşağı çekmeye gerek yok ki,aynı durum San Mameste de vardı ve onlarda sadece kare içerisine aldığım bölümün zemini aşağı çekip bu problemi çözdüler. :ok:
Bizde bunu dusunememisler malesef..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı beşiktaşk

belki benze bir uygulama bize yapılır diyeceğimde temel atarken ona bakmak lazım değil mi? tam bilgim yok :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı beşiktaşk

bence bu stad her türlü sezon başına yetişir bugun çatı iskelelerinin kurulması bunun habercisi diğerlerini beklemeden hiç değilse zamandan kazanıp işin bir kısmını hallediyorlar  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaslar cikis tuneli elestirilerinde gozden kacirdiginiz cok onemli bir konu var.
Bu stadin tribunleriyle saha arasindaki mesafe UEFA standatlarina gore en uc noktada boyle olunca yedek kulubelerinin bulunacagi yer ile saha arasinda bir mesafe olmak zorunda. Bu mesafede numaralinin orta kisminda tribunde bir cep yaratilmasiyla saglandi.
Eger numaralida tribun sirasi kaybolmasin diyorsaniz 3 cozum vardi
1- Tribunun sahaya olan mesafesini artirmak(mumkun degildi zaten)
2- ingilteredeki gibi yedek kulubelerini tribune yapmak
3- suanki proje
yedek kulübelerinden bahsedilmedi zaten,sporcu çıkış tüneli de yukarıda belirttiğim üzere San Mamesteki gibi yapılabilirdi.Tabii ki mimar ve inşaat mühendisi arkadaşlar daha iyi bilirler.