Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377302 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Bugün bizim stadın şantiyesinde staj yapmış bir inşaat mühendisi adayı arkadaşla (fblidir kendisi) muhabbet ettim. Bildiğimiz şeyler söyledi ama yine de gururum okşandı. Gerçekten harika bir yapı yapılıyo ve her şeyde en kaliteli malzeme kullanılıyo dedi. Ayrıca stadın maksimum kapasitesinin 55bin olduğunu söyledi -ne kadar doğru bilgi bilemem ama- 2-3 defa tekrar ettirdim kulağa hoş geldi çünkü :D
senin arkadaş kesin stajdan kötü not almıştır o stada 55 000 sığdırmak için 5000 kişinin başkalarının kucağında oturması lazım :evillol: yoksa mümkün değil @AhmetY

Çevrimdışı murat

impassıbıle is notting ,( imkansız yoktur ) murat kardeşim.
tabi imkansız değilde koltuk siparişleri verilde ve hazır; yoksa koltukları 40 cm yapar ve aralarına hiç boşluk bırakmazsan olabilir belki.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 23:46:46 MURAT ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Necmi

Abi diğer konular da ekmek yok ama transfer sezonu olmasa kimse gelmiyor futbol takımı konusuna  :ebebe:
bu arada düşündüğüm ikinci kişide sendin :bandit: napacaklar gelmeyipte ömrümüzün sonuna kadar burda stad yapmayacağız herhalde şurda kalmış 8 ay ondan sonra burda kimseyi bağlasak tutamayız

Çevrimdışı Efe

zaten sınır bu denmişti yunus kardeşim. :)

48 bin candır ama açılış 44 bin olacak toplam kapasite bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

55 bin imkansız :alala: :iscrewy:
aslında bu kardeşimiz doğru yolu seçmiş ,fb stadı bittiğinde milyon kere 55 bin diye söylendi ,bu kulaklarım bunları duydu hatuırlayanlar bilir ,sonra ne oldu 50 bine düştü ,sonra ne oldu ,uefa maçlarında 45 bin olduğu ortaya çıktı . bu kardeşimiz 55 bin demekle aslında insaflı davranmış .murat kardeşim.

Çevrimdışı Türkay

bu arada düşündüğüm ikinci kişide sendin :bandit: napacaklar gelmeyipte ömrümüzün sonuna kadar burda stad yapmayacağız herhalde şurda kalmış 8 ay ondan sonra burda kimseyi bağlasak tutamayız

Yok abi yok gerek yok öyle şeylere En büyük Beşiktaş :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

tabi imkansız değilde koltuk siparişleri verilde ve hazır; yoksa koltukları 40 cm yapar ve aralarına hiç boşluk bırakmazsan olabilir belki.

yok gene olmaz o zamanda 53500  :D

Çevrimdışı murat

aslında bu kardeşimiz doğru yolu seçmiş ,fb stadı bittiğinde milyon kere 55 bin diye söylendi ,bu kulaklarım bunları duydu hatuırlayanlar bilir ,sonra ne oldu 50 bine düştü ,sonra ne oldu ,uefa maçlarında 45 bin olduğu ortaya çıktı . bu kardeşimiz 55 bin demekle aslında insaflı davranmış .murat kardeşim.
fenerliyse sıkması normaldir diyorsun abi.55 bin diyorsa 45 bin olacak yani :lol:

Çevrimdışı murat

yok gene olmaz o zamanda 53500  :D
ben 53 bin hesapladımda senin kucağa oturtuklarından 2000 tanesi çocuktur diye dokunmadım :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

burada bir arkadaşlık oluştu havadan sudan dahi konuşsak mutlaka birbirimiz ile konuşma ihtiyacı duyacagız değerli kardeşim .

Çevrimdışı Necmi

zaten sınır bu denmişti yunus kardeşim. :)
aslında sınır 48000 standartları zorlarsak 50000 olur diye tahmin ediyorum Ahmet abi ondada koltuk ölçüleriyle falan oynamak gerekiyor sanırım

Çevrimdışı Necmi

burada bir arkadaşlık oluştu havadan sudan dahi konuşsak mutlaka birbirimiz ile konuşma ihtiyacı duyacagız değerli kardeşim .
yok zaten burdan çıkış yok ben burda tutamayız derken insanlar diğer başlıklara akar anlamında konuşmuştum :D

Yakında aralarında kuşak çatışması olanlara caps yapacam ama gerilecekler diye korkuyorum :steamed:

Çevrimdışı ahmet türker

fenerliyse sıkması normaldir diyorsun abi.55 bin diyorsa 45 bin olacak yani :lol:
onlar benim çocukluğumdan beri aynı . 1 ise 2 söylerler  ali şen zamanında türkiye nüfusu 60 milyondu 20 milyon fenerli var demişti . :kop:  :kop:  :kop:

onlar benim çocukluğumdan beri aynı . 1 ise 2 söylerler  ali şen zamanında türkiye nüfusu 60 milyondu 20 milyon fenerli var demişti . :kop:  :kop:  :kop:
ahmet abi sen inanmıyorsun galiba fenerbahçe taraftarının çok olduğuna

Çevrimdışı murat

ahmet abi sende az söylüyorsun ben 30 milyon diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı Necmi

Yakında aralarında kuşak çatışması olanlara caps yapacam ama gerilecekler diye korkuyorum :steamed:
benim kuşak çatışmam yok gerilmem :bandit: ama genede söz veremem  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

aslında sınır 48000 standartları zorlarsak 50000 olur diye tahmin ediyorum Ahmet abi ondada koltuk ölçüleriyle falan oynamak gerekiyor sanırım
tamam değerli kardeşim zaten sen defalarca anlatmiştın ama ,arkadaşın biri 55 bin deyince gerçekten mutlu oldum nedeni ise ,rakip sallıyorsa sende sallayacaksın (eğer ortam bu ise arkadaş haklı ) .

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi sende az söylüyorsun ben 30 milyon diye hatırlıyorum.
olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim murat kardeşim.

benim kuşak çatışmam yok gerilmem :bandit: ama genede söz veremem  :evillol:
Necmi abi seni kastetmedigimi sen iyi biliyorsun

Çevrimdışı Deniz

Projeye göre ;

Kapalıda sağ ve solda 2 taraftar girişi ortada 1 vip girişi olacak

Müze girişinin sağ ve solondan taraftar girişi olacak (eski açık) ortasından müzeye girilecek

Yeni açıkta 4 adet taraftar girişi olacak 2 si köprülerle (+9.70) ikisi de merdivenden aşağı inildikten sonra (+5.50)

Numaralıda 1 adet protokol drop off olacak,1 adet vip ve protokol girişi olacak,1 adet basın girişi ve 1 adet taraftar girişi olacak

Yeni açıktaki 1 girişi deplasman yaparlar muhtemelen bize 3 adet kalacaktır  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi sen inanmıyorsun galiba fenerbahçe taraftarının çok olduğuna
hiç bir zaman inanmadım geçmişte taraftarı eşit olan bu gün nasıl oluyor da farklı oluyor. beşiktaşlılık aile gelenegidir ben dedemden bu mirası aldım ,bir düşün değerli kardeşim dedem 1957 senedinde rahmetli oldu ben 1958 senesinde doğdum babambana bayrağı devretti ben de oğullarıma , bu kırılamaz bir zincir demektir.

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:  :kop: bu yazını sonradan farkettim değerli kardeşim .