Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

yakalandı üzgünüm 40 gün boyunca kırık kollu kimse şantiyeye alınmayacak güvenliklere talimat verildi..
@SDemirsoy yarın alçını söktür git tiyoyu aldın onlar alçılı birini arayacaklar :evillol:

Çevrimdışı murat

Bence mabet 40 gün sonraya randevu vermiş

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy yarın alçını söktür git tiyoyu aldın onlar alçılı birini arayacaklar :evillol:
valla yakalarlarsa beni üfliyecekler özür dilerim Mabet Abi :D @bjk_mabet @Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

herkeze iyi aksamlar sonunda kayit oldum forma cok mutluyum  :D
hoş geldin kardeşim.

Çevrimdışı ozan062

bu arada ciceklerin gitmesini isterim ,kenardaki klubeler birbir gidecek oralarını net goremiyoruz  onun için baya iyi olacak gorsel olarak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone Arena Resmi Facebook ve Twiter hesabı neden hep 2-3 Gün Geriden geliyor acaba :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Sabahta Paylaştım ama kimsenin dikkatini çekmedi Galiba :alala: :alala:
Vallahi ben Hala Gülüyorum :kop: :kop: :kop:
sabah paylaştın konu dışı diye, hadi dedim şimdi zılgıt çekmeyim sabah sabah üzmeyeyim ama sen kaşınıyorsun benden söylemesi :bandit: @Yunus Emre Dökmeci
bu tip şeyler için böyle bir alanımız var http://besiktasarena.com/genel-sohbet/biraz-da-mizah!/ buralarda paylaşki insanlar oralarada girmeyi değer bulsun

Çevrimdışı Necmi

valla yakalarlarsa beni üfliyecekler özür dilerim Mabet Abi :D @bjk_mabet @Necmi
merak etme @bjk_mabet seni kimseye üfletmez @SDemirsoy kendisi üfler :D

Çevrimdışı AhmetY

Bugün bizim stadın şantiyesinde staj yapmış bir inşaat mühendisi adayı arkadaşla (fblidir kendisi) muhabbet ettim. Bildiğimiz şeyler söyledi ama yine de gururum okşandı. Gerçekten harika bir yapı yapılıyo ve her şeyde en kaliteli malzeme kullanılıyo dedi. Ayrıca stadın maksimum kapasitesinin 55bin olduğunu söyledi -ne kadar doğru bilgi bilemem ama- 2-3 defa tekrar ettirdim kulağa hoş geldi çünkü :D

Çevrimdışı murat

Bugün bizim stadın şantiyesinde staj yapmış bir inşaat mühendisi adayı arkadaşla (fblidir kendisi) muhabbet ettim. Bildiğimiz şeyler söyledi ama yine de gururum okşandı. Gerçekten harika bir yapı yapılıyo ve her şeyde en kaliteli malzeme kullanılıyo dedi. Ayrıca stadın maksimum kapasitesinin 55bin olduğunu söyledi -ne kadar doğru bilgi bilemem ama- 2-3 defa tekrar ettirdim kulağa hoş geldi çünkü :D
55 bin imkansız :alala: :iscrewy:

Çevrimdışı Kadir Akdağ

40 gün sonra kabanın biteceğini söylemiş çaktırmadan :) @bjk_mabet

sabah paylaştın konu dışı diye, hadi dedim şimdi zılgıt çekmeyim sabah sabah üzmeyeyim ama sen kaşınıyorsun benden söylemesi :bandit: @Yunus Emre Dökmeci
bu tip şeyler için böyle bir alanımız var http://besiktasarena.com/genel-sohbet/biraz-da-mizah./ buralarda paylaşki insanlar oralarada girmeyi değer bulsun
@Necmi abi , Sende hep beni görüyorsun yaaa :bawling: :s20: :s20:

Çevrimdışı Necmi

bu arada ciceklerin gitmesini isterim ,kenardaki klubeler birbir gidecek oralarını net goremiyoruz  onun için baya iyi olacak gorsel olarak
çiçekler gider taşçılar gelir :D

ysariusta

• Ziyaretçi

insan o sesi kaydeder burada paylaşır. bak buna kızarım işte.  :akuma: :akuma:
55 000 diyor milleeeet  :halay: :halay:

insan o sesi kaydeder burada paylaşır. bak buna kızarım işte.  :akuma: :akuma:
55 000 diyor milleeeet  :halay: :halay:
Zor , Bence Maximum 50.000 abi daha fazlası olmaz :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

değerli kardeşim senin gibi beşiktaşimıza  olumlu kelimeler sarf ederek değer veren  insanlara en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman bu zamandır .senin gibi arkadaşlarımızın sayısının artmasını diliyorum ,sende benim duygularımı okşadın sağol varol değerli ve sevgili kardeşim .

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmet türker

55 bin imkansız :alala: :iscrewy:
impassıbıle is notting ,( imkansız yoktur ) murat kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi , Sende hep beni görüyorsun yaaa :bawling: :s20: :s20:
demek fazla gözüme batıyorsun :D bu gün beyin jimlastiği yapıyordum bu konu dışı takılanların mesajlarını silmek yerine ön onayamı bıraksak onaylamadan mesaj yayınlayamazsa bir daha konu dışı yapmaz diye  sonra böyle bir şey yapsam ilk cezayı kim alabilir diye düşündüm direk sen aklıma geldin :evillol: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ahmet türker

demek fazla gözüme batıyorsun :D bu gün beyin jimlastiği yapıyordum bu konu dışı takılanların mesajlarını silmek yerine ön onayamı bıraksak onaylamadan mesaj yayınlayamazsa bir daha konu dışı yapmaz diye  sonra böyle bir şey yapsam ilk cezayı kim alabilir diye düşündüm direk sen aklıma geldin :evillol: @Yunus Emre Dökmeci
inan bana sesli güldüm.  :kop:  :kop:  :kop:

Yok yok @Necmi abi böyle bişey yapma , Uslancam Ben :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Zor , Bence Maximum 50.000 abi daha fazlası olmaz :bandit: :bandit:
zaten sınır bu denmişti yunus kardeşim. :)

Çevrimdışı Türkay

Abi diğer konular da ekmek yok ama transfer sezonu olmasa kimse gelmiyor futbol takımı konusuna  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler