Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377112 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Rahmetli S.Seba olsaydı ve rakiplerimiz bu durumda olsaydı. o büyük centilmen onlar teklif etmeden stadımızı onlara sonuna kadar açardı.
kesinlikle aynı fikirdeyim değerli mi kartal ağabeyim  ,benim zaten kendisini tanıma şansım bir kaç kere oldu , öyle yapacağından eminim ,bu renklilerden böyle insan çıkmaz. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ALI RIZA

yakalandı üzgünüm 40 gün boyunca kırık kollu kimse şantiyeye alınmayacak güvenliklere talimat verildi..
Demek kaçak giriş serbest  :evillol:  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

saygılar abi :D
Süzer Beyede Saygılar :evillol: :evillol: @SDemirsoy , Sahi stada girmeyi nasıl başardın yahu sen bu Şansla :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

arko öneriyorum :D
peki aralarındaki boşluk kaç cm idi ? yapılış montaj süresi kaç dk gördün mü ?

Çevrimdışı alperali19

herkeze iyi aksamlar sonunda kayit oldum forma cok mutluyum  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Yarın statta forğraf çekeceğim nereleri önerirsiniz  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Altuğ

Vay be iyiymiş hakikatten, tırtıklı tırtıklımı gerçekten  :evillol:

Tırmanamadım ama içeri sızdın  :evillol:

herkeze iyi aksamlar sonunda kayit oldum forma cok mutluyum  :D
:hosgeldin , Kapak fotosu güzel olmuş , Ama kendisi şuan bizde değil , Bari Şuan kadrodakilerden birini yapsaydınız :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

peki aralarındaki boşluk kaç cm idi ? yapılış montaj süresi kaç dk gördün mü ?
valla yanımda kumpas yoktu ölçemedim :D

Sabahta Paylaştım ama kimsenin dikkatini çekmedi Galiba :alala: :alala:
Vallahi ben Hala Gülüyorum :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı murat

Yarın statta forğraf çekeceğim nereleri önerirsiniz  :kop: :kop: :kop: :kop:

Günün esprisi  :claps:

Çevrimdışı alperali19

:hosgeldin , Kapak fotosu güzel olmuş , Ama kendisi şuan bizde değil , Bari Şuan kadrodakilerden birini yapsaydınız :iscrewy:
  hos buldum foto alinti bu arada

[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 22:46:23 alperali19 ]

Çevrimdışı ilhan

Çorum Milletvekili o sen kim sandın ki @Yunus Emre Dökmeci

Çorum Milletvekili o sen kim sandın ki @Yunus Emre Dökmeci
Çorum milletvekili Siyahimi oluyor :alala: :alala: Bu bildiğin bizim Fernandes :akuma: @ilhan abi

Çevrimdışı Efe

Evet malesef kaba bitmeden giremezlermiş altta çalışan kimse istemiyorlarmış güvenlik açısından büyük risk oluşturuyormuş diye bir duyum aldım kaynak @bjk_mabet değil

prekast bitmeden tam çalışamazlar zaten kaba 1 ay sonra bitince yapılacak öncelikli işleri yapmalılar ilk olarak mart ortasında tam olarak çalışmaya başlarlar o zamana kadar çatı kolonları gibi hızlı yapılacak işleri yapabilirler halatları bir bölüme serebilirler orta yuvarlağı taşıyacak iskeleler yerlerine konabilir bunlar hep zaman kaybı en aza indirmek lazım mart ortasına kadar sonrasında 2 aylık bi dönem var rahat rahat bitmesi lazım bursa 2.5 ayda bitirdi baştan sona germe çatıyı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sabahta Paylaştım ama kimsenin dikkatini çekmedi Galiba :alala: :alala:
Vallahi ben Hala Gülüyorum :kop: :kop: :kop:

daha öncenin espirisi bu sen geç görmüşsün  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Abi şaka falan ama kapalı üst prekast araları çok yüksek eski açıkta bir prekastın ucu hafif kırıktı içi böyle mermer parçaları gibi birşeyler vardı saf beton değil prekastlar
saf beton nasıl oluyor :alala: o içindekiler beton agregası dir değişik numaralarda konur betonun yapısına göre 0-1-2-3-4 numara gibi agregalar var belli oranlarda konur betonun mukavemetini sağlayan zaten onlardır çimentoda bunları birbirine bağlamak için kullanılır kumda bu agregalardan biridir daha iri taneli olanların arasını doldurur o kalıplara döktükleri betonda aynı malzemedir belki sadece renklerinde değişiklik olabilir yani bütün betonlarda vardır :D @SDemirsoy kürekle kum çimento su karıştırdığın harç beton değildir onun beton olarak tanımlanabilmesi için agregada kullanmak gerekir

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

saf beton nasıl oluyor :alala: o içindekiler beton agregası dir değişik numaralarda konur betonun yapısına göre 0-1-2-3-4 numara gibi agregalar var belli oranlarda konur betonun mukavemetini sağlayan zaten onlardır çimentoda bunları birbirine bağlamak için kullanılır kumda bu agregalardan biridir daha iri taneli olanların arasını doldurur o kalıplara döktükleri betonda aynı malzemedir belki sadece renklerinde değişiklik olabilir yani bütün betonlarda vardır :D @SDemirsoy kürekle kum çimento su karıştırdığın harç beton değildir onun beton olarak tanımlanabilmesi için agregada kullanmak gerekir
yani renkliydi o dikkatimi çekti abi çok güzel açıklamışsın :D

Çevrimdışı mikartal

Çevrimdışı ahmet türker

Gene belirttigim halde olayı farklı yerlere çekip haklı duruma geçmeye çalışıyorsunuz. Ben böyle bir kaygı içinde değilim. Sizinle tek sorun yaşayanın ben olmadığını bilmek güzel. Sizde kendi özeleştirinizi yaparsanız ikili ilişkilerde sıkıntı yaşamazsınız. Daha fazla devam etmeyeceğim iyi akşamlar :)
benimle sorun yaşayanları kullanarak haklı konuma geçeceğini mi sanıyorsun ,başkaları ile sorun yaşamamı kullanman bile kendine güvenin olmadığını gösteriyor ,sana defalarca değerli kardeşim diye hitab etmeme rağmen sen bir kere bile abi yada kardeş diye hitap etmemenden bile olaya nasıl katı, ve düşüncelere kapatıp salt kendini savunma durumuna geçtiğini anlıyorum  son sözü de sana birakmayacağımı bil değerli kardeşim ,madem inat ettin ,devam edelim .