Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Efe

bi zahmet gitsinler artık.
subat sonuna kadar kimse gitmez sahadan kazik caktilar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

subat sonuna kadar kimse gitmez sahadan kazik caktilar :evillol:
yeni açık bence çok yavaş, şimdiye kadar bitmeliydi

Çevrimdışı dropoon

fotolar süper emeklere sağlık. ama sanırım otoparkı yapan adam la neettikte bu işe girdik diyodur. o ney öyle bi mahalle sıgar oraya :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 19:29:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
fotolar süper emeklere sağlık. ama sanırım otoparkı yapan adam la neettikte bu işe girdik diyodur. o ney öyle bi mahalle sıgar oraya :ebebe:
:kop: :kop: :kop: gerçekten alan çok büyük  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

yeni açık bence çok yavaş, şimdiye kadar bitmeliydi
Yeni açık hep yavaş. Hep yavaş. Keşke tablaları obitaşa testereleri çiçeklere verselermiş. süper olurdu.

Çevrimdışı ALI RIZA

360 skorbord Japon imparatorunun hediyesi olarakta gelirdi :evillol:
tek ol olsa iyidir @Oktay Kombine alanlara sony z3 telefon dağırıtlardı   :evillol: vodafone ne yaptı 3-5 para topladı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şubat 15 te obitaş sahayı terkeder :bandit:  bence :D
@SDemirsoy Peki çiçekler  :alala: Obitaş jet hızla ilerliyor alt üst sağ sol rampa demiyor resmen arazi 4*4 gibiler  :kop:

Çevrimdışı quentine83

bişeyi belirtmeden edemeyeceğim.tamam bizim stadımız canımız ciğerimiz kalbimiz o ayrı ama kardeşim bu san mames te apayrı bişey ...sırf göz zevki için bazen açık fotolara bakıyorum.böyle canlı renkler böyle uyum ve simetri .gerçekten müthiş.ama tabi ki vodafone arena>san mames
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ozan062

360 skorbord Japon imparatorunun hediyesi olarakta gelirdi :evillol:

360 olsaydı cok iyi olacaktı aslında sunu ogrenmek istiyorum içeriden bu konuda bi on arastırma oldumu acaba hiç gundeme geldimi ben bunu merak ediyorum

olduysa herturlu sevinecem olmamasına yapılmamasına ragmen fakat hiç dusunulmediyse begenilmediyse işte o konuda baya bi agır konusmak isterim yahu bu baslı basına proje ve bunu kaale almamak vizyonsuzluktur:))

onun içinmi real 500milyon harcayıp artı birde bunu ozel olarak lanse ediyor .....

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Şubat 15 te obitaş sahayı terkeder :bandit:  bence :D
hayal kurma bence :D arkada ortada boş bir alan varya beton atmak için bıraktıkları bir ayda o alanı bile kapatamazlar yeni açıkta iki aylık iş var oda hızlı tempoyla çalışılması koşuluyla yoksa dahada sarkar @SDemirsoy bir ayda çiçekler çıkamaz

Çevrimdışı ilhan mansız

Yeni açık hep yavaş. Hep yavaş. Keşke tablaları obitaşa testereleri çiçeklere verselermiş. süper olurdu.
şimdiye kadar yeni açık tribün kabası bitmi olmalıydı. İnşallah daha fazla gecikmezler.

Çevrimiçi Necmi

360 olsaydı cok iyi olacaktı aslında sunu ogrenmek istiyorum içeriden bu konuda bi on arastırma oldumu acaba hiç gundeme geldimi ben bunu merak ediyorum

olduysa herturlu sevinecem olmamasına yapılmamasına ragmen fakat hiç dusunulmediyse begenilmediyse işte o konuda baya bi agır konusmak isterim yahu bu baslı basına proje ve bunu kaale almamak vizyonsuzluktur:))

onun içinmi real 500milyon harcayıp artı birde bunu ozel olarak lanse ediyor .....

360 ın nerden çıktığını sanıyorsun bırak çatıyı çatı tribün arasındaki boşluğa 360 dönmenin bile hesapları yapılmış ama varsa 25 M€ yaparsın yoksa hayal kurmayacaksın biz real değiliz onların bir sezonluk geliri o ve bu işler lanse etmekle olmuyor real onun için sponsorda bulur üstüne parada kazanır

Çevrimdışı ozan062

360 ın nerden çıktığını sanıyorsun bırak çatıyı çatı tribün arasındaki boşluğa 360 dönmenin bile hesapları yapılmış ama varsa 25 M€ yaparsın yoksa hayal kurmayacaksın biz real değiliz onların bir sezonluk geliri o ve bu işler lanse etmekle olmuyor real onun için sponsorda bulur üstüne parada kazanır

işte budur bende bunun cevabını bekliyorum zaten yeterki acık kapı bırakılsın yada dusunulmus olsun imkanlar yetmiyor diye kenara atılsın bu konuda fazlasıyla mutlu oldum kendimiz konusuyoruz kendimiz yorumluyoruz havası vardı bende bu konuda bilgi sahibi olmak gzl oldu :ok: :ok: :ok:

yani yarın para olsa olabilirmi simdi yeni bir soru daha:D
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 20:18:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Yeni açık inşaatı yavaş ise eski açık inşaatı X2 yavaş. 2 ay önceden başladı ve çok daha az iş var.

Ama diyeceksiniz şimdi, çiçekler 3 tribün yapıyor, tamam öyle fakat 3 tribün içinde para alıyor, ona göre daha çok işçi çalıştırması lazım. Ama diyeceksinizki belli bir alanda ancak o kadar işçi çalıştırabilir. Ama diyeceksinizki rampa var.  :evillol:
Obitaş'ın mazereti olamaz ama çiçeklerin olabilir  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

hayal kurma bence :D arkada ortada boş bir alan varya beton atmak için bıraktıkları bir ayda o alanı bile kapatamazlar yeni açıkta iki aylık iş var oda hızlı tempoyla çalışılması koşuluyla yoksa dahada sarkar @SDemirsoy bir ayda çiçekler çıkamaz
@Necmi abi otopark zaten kabul etmiyoruz eskiden otopark mı var dı sosyete taraftarı edecekler park kavgası çıkartacaklar  :kop: tribün bitsin de varsın 10 yıl sonra otopark bitsin hatta 60 yıl sonra bitsin yeni statta tamamlarlar  :evillol:

Aynı anda bitiriyorlar ne güzel, sorun bunun neresinde anlayamıyorum. Yavaş inşaat firması aramak yerine keyfimize bakalım. :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni açık inşaatı yavaş ise eski açık inşaatı X2 yavaş. 2 ay önceden başladı ve çok daha az iş var.

Ama diyeceksiniz şimdi, çiçekler 3 tribün yapıyor, tamam öyle fakat 3 tribün içinde para alıyor, ona göre daha çok işçi çalıştırması lazım. Ama diyeceksinizki belli bir alanda ancak o kadar işçi çalıştırabilir. Ama diyeceksinizki rampa var.  :evillol:
sırf sen gel diye yazdım valla @aktar_ismail  :hosgeldin :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ama Obitiş var  :evillol:  Abi son sürat her iki güzide firma da ilerliyor alacalı yavaş sadece ona da tepki koymak lazım

@Oktay abi vodafone arena inşaat sürecini genel olarak anlatabileceğin bir japon atasözü var mı?

Çevrimdışı ALBATROS

koltukların yerleşimide çok önemli konya stadı örneği var umarım çok profesyonel insanlar yapar bu işleri yoksa bahane üretip doğru olanı yaptık diyip giderler sakata gelmeyelim. yerleştikten sonra mimari böyleydi o yüzen böyle yapmak zorunda kaldık laflarını duymak istemiyorum  :s20:

Çevrimdışı ahmet türker

sırf eleştirmek için bir eleştiri olmuş . 360 skorboardın kaç euro ettiği bile hesaplandı ,burada da çok konuşuldu , yönetimin çok büyük hayalleri olduğu ve parasızlıktan şimdilik rafa kalktığı da konuşuldu . yönetime haklı yapılan her eleştiriye katılırım ama haklı olmalı ,hayali değil. :D

Çevrimdışı ilhan mansız

firma isimleri açıkçası beni hiç ilgilendirmiyor. Yeni açı ktribün kabası bence çoktan bitmeliydi. 20 temmuzda başlayan numaralı bile testere bitme noktasına geldi. Galba numaralıda kalan testere kiriş sayısı yeni açıktan daha az. unutulmasın VADE RİSKİ alınabilecek en büyük risktir. süre uzadıkça farklı farklı sorunlar çıkar.

Çevrimdışı Efe

:steamed: :lol:
Alarmlar anında haber verdi geldim :busted_cop:
sende az degilsin aktar abi yeni acik lafi gecmeyi versin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK